Halep'i dünyaya duyuran Bana Türkiye'ye gelecek
Halep'i dünyaya duyuran Bana Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Halep'teki katliamı dünyaya sosyal medya üzerinden duyuran 7 yaşındaki Bana'nın ailesiyle birlikte Türkiye'ye getirileceğini belirterek, "Bana ve ailesi ikinci başlayan süreçte ilk kurtarılan kişilerden oldu ve onları Türkiye'ye alıyoruz. 19 kişilik bir aile. İnşallah Ankara'ya da getireceğiz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Halepli küçük kız Twitter'dan bildiriyor: Bu gece öleceğim
Halepli küçük kız Twitter'dan bildiriyor: Bu gece öleceğim Bana Alabed 7 yaşında. Muhaliflerin kontrolünde ve kuşatma altındaki Suriye'nin Halep kentinin doğusunda zor koşullarda yaşam mücadelesi veren onbinlerce kişiden biri. Geçen hafta ilk tweetini öğretmen olan annesinin yardımı ile attı, İngilizce "I need peace" (Barışa ihtiyacım var)" dedi.
6.10.2016 Dünya
Diyanet'ten Özgecan'ın babasına ödül
Diyanet'ten Özgecan'ın babasına ödül Türkiye Diyanet Vakfınca bu yıl ilk kez dağıtılacak ''Türkiye Diyanet Vakfı Uluslararası İyilik Ödülleri'' kapsamında, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan'a da ödül verilecek...
29.09.2021 Gündem
Bana Adını Sor Film Fragman
Bana Adını Sor Film Fragman 'Bana Adını Sor' filmi 13 Mart'ta sinemalarda...
2.03.2015 Sinema-Dizi
Bana Masal Anlatma Film Fragmanı
Bana Masal Anlatma Film Fragmanı 'Bana Masal Anlatma' filmi 09 Ocak'ta sinemalarda...
5.01.2015 Sinema-Dizi
Filistinli babanın yürek yakan görüntüsü
Filistinli babanın yürek yakan görüntüsü Filistinli bir babanın İsrail tarafından öldürülen kızının cesedine sarıldığı bu görüntüler, yürek yaktı.
17.07.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri