Balsu Gıda halka arz başvurusunu geri çekti! Şirketten açıklama!
Balsu Gıda halka arz başvurusunu geri çekti! Şirketten açıklama! Fındık üreticilerinden Balsu Gıda’nın halka arzı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sermaye Piyasası Kurulu’na halka arz için başvuran Balsu Gıda başvurusunu geri çekti. Şirket, halka arz başvurusu ile ilgili süreç ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Balsu Gıda halka arz başvurusunu neden geri çekti? Balsu Gıda halka arz edilecek mi? İşte Balsu Gıda’nın açıklaması…
24.06.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi! Balsu Gıda halka arz ediliyor. Fındık sanayi ve ihracat kuruluşu Balsu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Balsu Gıda), şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Halka arzda lider aracı kurum olarak Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Ak Yatırım) yetkilendirildi. Peki, Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? Balsu Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? Balsu Gıda halka arz hangi banka üzerinden? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
14.05.2022 Ekonomi