Yüksek ateşi düşürüyor, doğal bir ağrı kesici görevi görüyor! Bağışıklığı güçlendirmede...
Yüksek ateşi düşürüyor, doğal bir ağrı kesici görevi görüyor! Bağışıklığı güçlendirmede... Yüksek ateşi düşürüyor, soğuk algınlığı ve gribe iyi geliyor. Vücuttaki iltihabın azalmasına, hücre iyileşmesinin hızlanmasına, virüs ve bakterilerin vücuttan uzaklaştırılmasına destek oluyor, bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Güçlü bir antioksidan kaynağıdır, nefes almayı iyileştiriyor, ağrıyı düşürüyor. Antosiyanin güçlü anti-inflamatuar, antiviral ve bağışıklık artırıcı etkilere sahip, vücut direncinin düştüğü zamanlarda ağrı kesici görevi görüyor. Vitamin, mineral ve proteinleri bir bütün olarak içerisinde barındırıyor, dışarıdan gelen bakterileri yakalayarak vücuttan atılmasını sağlayan mukus tabakasının daha etkin çalışmasına yardım ediyor.
12.02.2022 Sağlık
‘‘Antibiyotikler virüsü öldürmez, bakterilere direnç kazandırır’’
‘‘Antibiyotikler virüsü öldürmez, bakterilere direnç kazandırır’’ Son zamanlarda antibiyotik kullanımının yaygınlaştığına dikkat çeken Prof. Dr. Emine Sönmez, olası tehlikelere dikkat çekti. Sönmez, ‘‘Antibiyotikler, virüsleri ve bulaşı önlemez. Yanlış antibiyotik kullanımı, bakterilerin direnç geliştirmesine neden olur’’ dedi.
13.01.2021 Sağlık
Mahşerin 12 atlısı!
Mahşerin 12 atlısı! Dünya Sağlık Örgütü genetiğini değiştiren ve antibiyotiklere direnç gösteren 12 öncelikli bakterinin listesini yayımladı. Söz konusu bakteri türleri için acilen yeni antibiyotiklerin bulunması gerektiğini açıklayan örgüt, durumu ‘kanserden bile tehlikeli’ olarak yorumladı
17.06.2021 Dünya