Bakan Eroğlu

Bakan Eroğlu

Son dakika bakan eroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan eroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan eroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Eroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan eroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 624 bakan eroğlu haberi bulunmuştur. Tüm bakan eroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor
Bakan açıkladı! Meteoroloji TV geliyor Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, test yayınına başlayan Meteoroloji TV'den bütün bilgilerin anlık verileceğini bildirdi.
7.07.2018 Televizyon
Bakan Eroğlu: Özal'ı limonata ile zehirlediler
Bakan Eroğlu: Özal'ı limonata ile zehirlediler Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ben Özal’a yakın bir başbakan müşavirinden dinledim. Onu aslında zehirlediler. Bir yerde limonata içmiş ve içine zehir katmışlar. Hayatını kaybetti. Turgut Özal da şehit oldu. Bana göre şehit oldu"dedi.
19.06.2018 Siyaset
Bakan Eroğlu'ndan bayram uyarısı: Türkiye'nin büyük kesiminde...
Bakan Eroğlu'ndan bayram uyarısı: Türkiye'nin büyük kesiminde... Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bayramın ilk gününde Türkiye’nin büyük bir kesiminde yağış olduğunu belirterek vatandaşları uyardı.
13.06.2018 Gündem
Meteoroloji'den 81 ili ilgilendiren uyarı! Bayramda...
Meteoroloji'den 81 ili ilgilendiren uyarı! Bayramda... Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı 5 günlük hava tahmin raporuna göre ise Ramazan Bayramı'nın birinci, ikinci ve üçüncü günü yurt genelinde yağış bekleniyor. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da, bayramda beklenen hava durumu ile ilgili bilgi verdi.
13.06.2018 Gündem
Bakan Eroğlu 1 milyar liralık 10 tesisin temelini attı
Bakan Eroğlu 1 milyar liralık 10 tesisin temelini attı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’da katıldığı iftar programında 1 milyar 70 milyon liralık 10 tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi.
7.06.2018 Ekonomi
Meteoroloji uzmanlarından uzay tozu uyarısı! Bugün başlıyor...
Meteoroloji uzmanlarından uzay tozu uyarısı! Bugün başlıyor... İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Toros, atmosferik sayısal model sonuçlarına göre, bugünden itibaren cumartesiye kadar yurdun çölden gelen tozun etkisi altında kalacağını, yağış olan bölgelerde çamurlu yağmur görülebileceğini açıkladı.
16.05.2018 Gündem
Veysel Eroğlu'ndan barajlarla ilgili açıklama
Veysel Eroğlu'ndan barajlarla ilgili açıklama Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Büyükşehirlerde barajların doluluk oranında bir sıkıntı yok. İstanbul'da şu anda yüzde 88 doluluk var. Bursa'da yüzde 99, İzmir'de yüzde 47, Ankara'da yüzde 20 ama problem yok." dedi.
11.05.2018 Gündem
Bakan Veysel Eroğlu'nun konvoyunda kaza
Bakan Veysel Eroğlu'nun konvoyunda kaza Kazada ekip otosu sürücüsü Ayvazoğlu ile aynı araçtaki komiser yardımcısı Murat Oflaz ve minibüsteki 1 ortaokul öğrencisi yaralandı. Bakan Eroğlu bölgeden geçtikten sonra meydana geldiği belirtilen kazayla ilgili soruşturma sürüyor
3.05.2018 Gündem
Son dakika: AK Parti ve hükümetten muhalefetin ittifakına ilk tepki
Son dakika: AK Parti ve hükümetten muhalefetin ittifakına ilk tepki CHP, İYİ Parti, SP ve DP milletvekilliği seçimleri için kendi arasında anlaştığını duyurdu. İttifakla ilgili ilk tepki Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan geldi: Dört benzemezlerin ittifakı zoraki nikah gibi zoraki bir ittifak. Benim hissiyatım, fevkalade büyük bir yanlış yapmıştır. Siyaseten belki bir siyasinin yapabileceği en büyük hataları hem de itiraflarıyla beraber perçinlemiştir." AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise 4 muhalefet partisinin yaptığı ittifakı "Zor ittifak" şeklinde değerlendirdi.
2.05.2018 Siyaset
Bakan Eroğlu, gribal enfeksiyon şüphesiyle tedavi altına alındı
Bakan Eroğlu, gribal enfeksiyon şüphesiyle tedavi altına alındı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, gribal enfeksiyon şüphesiyle özel bir hastanede tedavi altına alındı.
7.04.2018 Gündem
Erdoğan'dan dikkat çeken adım! Ev ev gönderecek
Erdoğan'dan dikkat çeken adım! Ev ev gönderecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha yeşil bir Türkiye için kaleme aldığı mektubu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından 23 milyon haneye yollanacak.
12.03.2018 Gündem
"3 ilimizde su sıkıntısı olabilir düşüncesiyle gerekli tedbirleri  alıyoruz"
"3 ilimizde su sıkıntısı olabilir düşüncesiyle gerekli tedbirleri alıyoruz" Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yaz aylarında 3 ilimizde su sıkıntısı olabilir düşüncesiyle gerekli tedbirleri alıyoruz. Bunlar da Kilis, Adıyaman ve Gaziantep. Bunun dışında illerimizde su sıkıntısı yok." dedi.
3.03.2018 Gündem
Bakan Sarıeroğlu'ndan flaş taşeron açıklaması
Bakan Sarıeroğlu'ndan flaş taşeron açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, kamuda taşeonda çalışanların kadroya alınmasının devrim niteliğinde olduğunu söyleyerek, "Biz bir çılgınlık yaptık. Bu gerçekten bir çılgınlık ve devrim niteliğinde bir düzenlemedir" dedi.
17.02.2018 Gündem
Vatandaşı rahatlatacak açıklama: Su sıkıntısı çektirmeyeceğiz
Vatandaşı rahatlatacak açıklama: Su sıkıntısı çektirmeyeceğiz Kış aylarının mevsim normallerinden daha sıcak ve yağışsız geçmesi vatandaşın aklına susuzluk tehlikesini getirmişti. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan vatandaşı rahatlatacak açıklama geldi. Eroğlu, "Barajlardaki su seviyesi yüzde 30 seviyelerinden yüzde 40 seviyelerine yükseldi. Şubat, Mart, Nisan aylarında yağış bekliyoruz. Büyükşehirlerimizde herhangi bir su sıkıntısı yaşatmayacağız." dedi.
2.02.2018 Gündem
TSK: İdlib'de TSK konvoyuna saldırı
TSK: İdlib'de TSK konvoyuna saldırı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib kuzeyine intikal halinde olan konvoya, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda, 1 sivil görevli şehit olduğunu, 1 asker ile 1 sivil görevli personelin yaralandığını açıkladı.
30.01.2018 Gündem
Bakan Eroğlu: Son 44 yılın en kurak yılını yaşadık
Bakan Eroğlu: Son 44 yılın en kurak yılını yaşadık Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, son 44 yılın en kurak kış dönemlerinden birinin yaşandığını ifade ederek, “Şu anda barajlarımız en düşük seviyede olmasına rağmen yüzde 33 civarında doluluk var vatandaşlarımız merak etmesin biz onların su ihtiyaçlarını düşünüyoruz. Biz 2018’de de, 2017’de hiç hissettirmediğimiz gibi şehirlerimiz de su sıkıntısı çektirmeyeceğiz” dedi.
12.01.2018 Siyaset
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış
Bakan Eroğlu: Adam tuvalet izni almış, otel yapmış TÜRKİYE'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, turizmin tüm yıla yayılması amacıyla düzenlenen 'Dört Mevsim Uludağ' çalıştayı, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımı ile başladı. Çalıştayın açılışında konuşan Bakan Eroğlu, "Buraya kaçak, uydurma şeyler yapılmış. Adam tuvalet izni almış, otel yapmış. Bunların gereğini yaptık. Bugün 12 tesisin temelini atacağız. Uludağ'a çok para harcayacak turistleri çekmek gerekir. Her türlü desteğe hazırız" dedi.
5.01.2018 Gündem
CHP’li belediyelere ceza yerine tesis!
CHP’li belediyelere ceza yerine tesis! Bakan Eroğlu, Ergene’de arıtma tesisi yapmayan belediyelere ceza kesilebileceğini söylediğini ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ceza kesmekle olmaz, bunu siz yapın” dediğini anlattı
29.09.2021 Gündem
Bakan, Cumhurbaşkanı ile yaptığı  arıtma  tesisi diyaloğunu anlattı
Bakan, Cumhurbaşkanı ile yaptığı arıtma tesisi diyaloğunu anlattı ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, atık sular nedeniyle CHP'li belediyelere ceza kesilmesini önerdiğini; ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ceza kesmekle olmaz. Oraya tesis kurun" talimatı verdiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Meteoroloji'den bir uyarı daha
Son dakika! Meteoroloji'den bir uyarı daha Meteoroloji'den gelen bilgilere göre ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'da yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Merak edilen soru İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte yurtta hava durumu...
29.09.2021 Gündem
Bakan Eroğlu: Cuma, Cumartesi ve Pazar yağış var
Bakan Eroğlu: Cuma, Cumartesi ve Pazar yağış var Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Cuma, cumartesi ve pazar yağış var" uyarısında bulundu. Veysel Eroğlu, Türkiye'nin su zengini bil ülke olmadığına dikkat çekti. Bakan Türkiye'nin yarı kurak bir iklima sahip olduğunu söyledi. Eroğlu, susuzluğua karşı önlemler aldıklarını ifade ederek, "Ankara'da yağış olmazsa bile dört ay yetecek su var" şeklinde konuştu.
29.09.2021 Gündem
Bakan Eroğlu açıkladı! Bunu yapmayana su yok
Bakan Eroğlu açıkladı! Bunu yapmayana su yok Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yağmurlama ve damlama borusunu çekmeyen vatandaşa su vermeyeceklerini belirterek, “Çünkü toprağın gelecek nesillere tuzlanarak verilmesine müsaade edemeyiz” dedi.
29.09.2021 Gündem
Orası da kurtuldu
Orası da kurtuldu Gökçeada’nın ardından Ayvalık’ta yanan ormanlık alan da şarkıcı Haluk Levent ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının girişimi sayesinde ranta açılmaktan kurtarıldı
15.12.2017 Yaşam
Bakan Veysel Eroğlu yazdı, Haluk Levent söyleyecek
Bakan Veysel Eroğlu yazdı, Haluk Levent söyleyecek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ayvalık'ta çıkan yangında kül olan Cennet Koyu için türkü yazdı. Haluk Levent o türküyü yarın yapılacak törende seslendirecek
29.09.2021 Gündem
Bakan Eroğlu'ndan İstanbullulara müjde! Central Park'ın tam 3 katı...
Bakan Eroğlu'ndan İstanbullulara müjde! Central Park'ın tam 3 katı... Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "New York Central Park var, onun üç katı büyüklüğünde bir alanı, aşağı yukarı 8 bin 500 dekarlık alanda, Kanuni Sultan Süleyman Ormanı'nı hazırladık. 7 kapısı ve 7 bahçesi olan, göleti, dinlenme mekanı ve kuşların bulunduğu muhteşem bir orman. Sayın Cumhurbaşkanımız, uygun gördüğü zaman 2018 yılında açılışını yapacağız"
18.11.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Eroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan eroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.