Bahoz Erdal

Bahoz Erdal

Son dakika bahoz erdal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahoz erdal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahoz erdal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahoz Erdal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahoz erdal gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 bahoz erdal haberi bulunmuştur. Tüm bahoz erdal haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: PKK'nın sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı, PKK/YPG'nin sözde askeri istihbarat sorumlusu Sabri Abdullah'ı Suriye'nin kuzeyinde etkisiz hale getirdi.
30.04.2023 Gündem
Bahoz Erdal'ın koruması 'Memed Amed' kod adlı terörist yakalandı
Bahoz Erdal'ın koruması 'Memed Amed' kod adlı terörist yakalandı Diyarbakır polisi bir eve yaptığı operasyondan Şırnak’ta askeri üst bölgesine saldırı, 2 askerin şehit edilmesi ve terör örgütü PKK elebaşı Feyman Hüseyin’in koruması olduğu öğrenilen teröristi saklandığı evde yakaladı.
30.11.2021 Gündem
Sinan Dersim kod adlı terörist Dalokay Şanlı öldürüldü
Sinan Dersim kod adlı terörist Dalokay Şanlı öldürüldü PKK'nın çatı yapılanması KCK'nın Yürütme Konseyi üyesi olan Sinan Dersim kod adlı Dalokay Şanlı'nın geçen yıl ekim ayında Kandil'e düzenlenen nokta hava harekâtıyla öldürüldüğü tespit edildi. PKK'nın para kasası olan Şanlı, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Bahoz Erdal, Duran Kalkan gibi örgütün kilit isimlerinin yer aldığı KCK'nın 14 kişilik karar organında yer alıyordu.
23.04.2021 Gündem
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor
Terör örgütleri YPG ve PKK arasında çatlak artıyor Terör örgütü PKK ile YPG/PYD arasındaki kriz derinleşiyor. Terör örgütü PKK'nın, Suriye sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı Halef El Muhammed'i, YPG üzerindeki etkisini kaybettiği gerekçesiyle Kandil'e çekip "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin'i ise yeniden Suriye sorumlusu olarak görevlendirdiği öğrenildi.
7.09.2020 Gündem
Bahoz Erdal kod adlı teröristin koruması teslim oldu
Bahoz Erdal kod adlı teröristin koruması teslim oldu İÇİŞLERİ Bakanlığı, emniyet birimlerinin ikna çalışması sonucu, 1 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı. 'Bahoz Erdal' kod adlı Fehman Hüseyin'in korumalığını yapan terörist ile birlikte bu yıl ikna çalışmaları ile terör örgütünden kaçarak teslim olanların sayısının 40'a çıktığı öğrenildi.
19.02.2020 Gündem
Terör örgütünün lider kadrosu korkudan sürekli yer değiştiriyor
Terör örgütünün lider kadrosu korkudan sürekli yer değiştiriyor Terör örgütü PKK’nın lider kadrosunda yer alan Murat Karayılan, Cemil Bayık, Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin’i, TSK ve MİT’in yakın takibi nedeniyle yakalanma korkusu sardığı öğrenildi. DHA’nın güvenlik kaynaklarından edindiği bilgilere göre, Karayılan, Bayık ve Hüseyin’in de aralarında olduğu üst düzey yöneticiler, yakalanmamak için ağırlıklı olarak Irak, Suriye ve İran arasında sürekli yer değiştiriyor.
18.01.2020 Gündem
'Bahoz Erdal' yakalandı! Sosyal medyada infiale yol açmıştı
'Bahoz Erdal' yakalandı! Sosyal medyada infiale yol açmıştı Sosyal medyada şehit eşlerine hakaret eden ve etnik ayrımcılık amacıyla hakaret içerikli videolar yayınladığı öne sürülen kişi yakalandı.
11.09.2019 Gündem
Arbel Gıda’nın sahiplerine PKK davası
Arbel Gıda’nın sahiplerine PKK davası Türkiye’nin en büyük 500 şirketi listesinde yer alan Arbel Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arslan, yönetim kurulu üyesi kardeşi Hasan Arslan ve şirket yöneticisi Bilal Kayar hakkında “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” ve “Nitelikli yağmaya teşebbüs” suçlarından 15 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.10.2018 Ekonomi
FETÖ-PKK'nın "terör" dayanışması
FETÖ-PKK'nın "terör" dayanışması Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK'nın, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesi ve sonrasında yaptığı işbirliği, yapılan açıklamalar ve eylemlere de yansıyor.
13.02.2018 Gündem
Terörist Cemil Bayık'tan skandal sözler!
Terörist Cemil Bayık'tan skandal sözler! İspanyol Público gazetesine konuşan terörist Cemil Bayık, PYD’nin doğrudan PKK’ya bağlı olmadığını söyledi.
5.02.2018 Dünya
Şok iddia! 'ABD, YPG’lileri Suriye istihbarat servisine sızdırdı'
Şok iddia! 'ABD, YPG’lileri Suriye istihbarat servisine sızdırdı' Suriye'de bulunan bazı güvenlik ve istihbarat kaynakları ABD'nin, terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD/YPG’li kent milislerini “Muhaberat” olarak bilinen Suriye istihbarat servisine sızdırdığını iddia etti.
2.02.2018 Dünya
3 kadın terörist anlattı: İkinci hendek planı!
3 kadın terörist anlattı: İkinci hendek planı! YPG’den kaçarak Türkiye’ye sığınan 3 kadın, PKK’nın yeni planını deşifre etti: İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde silah ve mühimmat depoluyorlar. Türkiye’nin hiç beklemediği anda yeni bir hendek savaşı başlatacaklar
11.01.2018 Gündem
ABD yeni bir terör örgütü kurdu!
ABD yeni bir terör örgütü kurdu! PKK ile Suriye’nin üçte birini işgal eden ABD, yeni bir terör örgütü kurdu. Yeni Suriye Ordusu (Ceyş el Suriye el Cedit) adı verilen örgüt için Haseke ve Deyrizor’da üç terör kampı oluşturuldu.
26.12.2017 Dünya
Silo: Amerikalılarla ilk temasım...
Silo: Amerikalılarla ilk temasım... Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün birçok kez ABD'yle anlaşma içerisinde, DEAŞ'lıların kaçmasına izin verdiğini söyledi. Silo ayrıca, ilk temasını, "Benimle Suriye dışında görüşmek istediler. Helikopter benzeri bir araçla geldiler. Alıp Erbil’e götürdüler." sözleriyle anlattı. İşte bütün detaylar...
29.09.2021 Gündem
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş!
PKK'ya 'Akdeniz' projesinin aklını bakın hangi ülke vermiş! Suriye'de bir süre terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu SDG'nin sözcülüğünü yaptıktan sonra bölgeden kaçan Talal Silo, örgütün "Akdeniz'e çıkış projesi"ne dikkati çekti. Silo, ABD'li bir istihbarat yöneticisinin kendilerine, "kalıcı" olabilmek için karadan Akdeniz'e ulaşmak gerektiği telkininde bulunduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor!
4 üst düzey terörist ABD üssünde saklanıyor! Suriye’yi PYD eliyle işgal eden ABD, örgütün sözde lider kadrosundan 4 teröristi saklıyor.PYD Siyasi İşler Sorumlusu Elder Halil, SDG Genel Komutanı Şahin Cilo, YPG Genel Sorumluları Sipan Hamo ve Nasır Hacı Mansur, Çelebiye ve Ayn İsa’daki ABD üslerinde korunuyor.
29.09.2021 Gündem
İşte YPG’yi yöneten PKK’lılar
İşte YPG’yi yöneten PKK’lılar Cilo başkan olsa da kendisinden üstte bir otorite var. Bu kişi Bahoz Erdal. Bahoz da talimatları Kandil’den yani Sabri Ok’tan alıyor.
29.09.2021 Gündem
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!'
Son dakika... 'ABD'ye liste verdik!' Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın paravan kuruluşu, çoğunluğu YPG'lilerden oluşan SDG'den kaçarak Türkiye'ye teslim olan Talal Silo, ABD'nin silah yardımlarının iç yüzünü anlattı. Silo, ABD'nin uluslararası topluma YPG'ye yaptığı silah yardımını izah edebilmek için SDG'nin kurulduğunu ve bunun sadece bir isimden ibaret olduğunu belirtti. ABD'nin Obama döneminde örgüte kullanılmış silahlar gönderdiğini ancak Trump gelince zırhlı araçlar gelmeye başladığını açıkladı.
2.12.2017 Dünya
MİT operasyonuyla gelen YPG'li anlattı: Bahoz Erdal'ın kaldığı yer...
MİT operasyonuyla gelen YPG'li anlattı: Bahoz Erdal'ın kaldığı yer... Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) operasyonuyla geçtiğimiz Ağustos ayında Suriye'den Türkiye'ye getirilen üç kadın YPG militanının ifadeleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Hasan Cemal'in cezaları onandı, beraati bozuldu
Hasan Cemal'in cezaları onandı, beraati bozuldu Gazeteci-yazar Hasan Cemal'e yargılandığı iki ayrı davada "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 3 aylık hapis cezası onandı. Başka bir davadan aldığı beraat kararı ise bozuldu.
29.09.2021 Gündem
Bahoz Erdal'ın sağ kolu öldürüldü!
Bahoz Erdal'ın sağ kolu öldürüldü! Mardin'in Mazıdağı ve Derik ilçelerinde, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 6 örgüt üyesi etkisiz hale getirildi, 2 terörist yakalandı.
29.09.2021 Gündem
"PYD'nin PKK'nın alt kolu olduğu kanıtlandı"
"PYD'nin PKK'nın alt kolu olduğu kanıtlandı" Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı'nın yayımladığı "PKK'nın Kuzey Suriye Örgütlenmesi PYD-YPG" raporunda, PYD ile silahlı kanadı YPG'nin, terör örgütü PKK'nın Kuzey Suriye'deki alt kolu oldukları belgeleriyle ortaya konuldu
29.09.2021 Gündem
PKK’nın Karadeniz planı sekteye uğratıldı
PKK’nın Karadeniz planı sekteye uğratıldı Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Ericek köyünde geçtiğimiz Kasım ayında yakalanarak tutuklanan 4 PKK’lı ile birlikte terör örgütünün bölgede yeni eylemler yapma planlarının olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı
İlker Başbuğ: Her iki ülke uçak krizinden ders aldı 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Habertürk TV'de Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu
29.09.2021 Gündem
PKK bombacısından Bahoz Erdal itirafı
PKK bombacısından Bahoz Erdal itirafı Geçen eylülde Adana’da yakalanan PKK bombacısı İhsan O. ifadesinde Bahoz Erdal’la görüştüğünü söyledi. Ayrıntılı bilgilerin yer aldığı ifadede İhsan O. Kobani yakınlarındaki sabotaj okulunda eğitim gördüğünü belirtti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahoz Erdal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahoz erdal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.