Erken emeklilik avantajı! Yapılandırma ile nasıl emekli olunur?
Erken emeklilik avantajı! Yapılandırma ile nasıl emekli olunur? Milyonlarca kişiye erken emeklilik müjdesi geldi. E-Devlet üzerinden başvurup primlerini yapılandıranlar emekli olabilecek. BAĞKUR'luya erken emeklilik şansı geldi. Yapılandırma aynı zamanda kamu borçlarını, vergileri ve trafik cezalarını da kapsıyor. Peki, Yapılandırma ile nasıl emekli olunur? Bağkur primi nasıl yapılandırılır? İşte Bağkur'lulara erken emeklilik fırsatı ve detayları...
11.06.2021 Emekli
Yeniden yapılandırma için son şans!
Yeniden yapılandırma için son şans! Kamuya yönelik borçların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenleme kapsamında ödemelerini zamanında yapmayarak haklarını kaybedenler, yarın gün sonuna kadar bu borçlarını ödemeleri halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebilecek.
27.02.2019 Ekonomi
GSS Borç Sorgulama Ve Bağkur Borç Sorgulama İşlemleri
GSS Borç Sorgulama Ve Bağkur Borç Sorgulama İşlemleri GSS borç sorgulama ve Bağkur borç sorgulama yaparak sonrasında ödeme yapmak için GSS borç sorgulama haberinin devamını okuyarak bilgi alabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SGK GSS Borç Sorgulama Ve Bağkur Borç Sorgulama
SGK GSS Borç Sorgulama Ve Bağkur Borç Sorgulama SGK borç sorgulama sayfasından GSS borç sorgulama ya da Bağkur borç sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. GSS borç sorgulama ve bağkur prim borcu detayları için haberimize bakınız.
29.09.2021 Gündem