Bağışıklığı güçlendiriyor, bakterileri öldürüyor! Grip ve soğuk algınlığına karşı doğal savaşçı
Bağışıklığı güçlendiriyor, bakterileri öldürüyor! Grip ve soğuk algınlığına karşı doğal savaşçı Daha önce yararlarını hiç duymadığınız, hastalıklara karşı etkisi azımsanamayacak kadar güçlü besinler bulunuyor. Kış aylarında bunları tüketerek hastalıklardan ilaçla değil doğal yollarla korunmanız mümkün. Grip ve soğuk algınlığına karşı savaşıyor, bağışıklığı güçlendirip bakterileri öldürüyor. Aynı zamanda doğrudan antiviral etkiye sahip olup doğal ağrı kesici görevi görüyor. Detaylarıyla uzman isim tek tek açıkladı…
23.10.2022 Sağlık
Kışın sofranızda olması gereken 7 besin!
Kışın sofranızda olması gereken 7 besin! Vücudun hastalıklarla savaşmasına yardımcı olarak bağışıklık sistemini güçlendirmenin en kolay yolu, beslenme ve yaşam tarzı değişikliklerinden geçiyor. Vücudun doğal savunmasını güçlendirecek doğal yollar hakkında bilgi veren Diyetisyen Yasin Ayyıldız kışın sofranızdan eksik etmemeniz gereken 7 besini anlattı.
9.03.2022 Sağlık
Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek 10 etkili formül!
Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek 10 etkili formül! Vücudun hastalıklara karşı savunma hattı olan bağışıklık sistemini güçlendirmek, virüslere karşı koyabilmek için şart. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için yapılması gerekenleri açıklayan Prof. Dr. Birol Saygı, “Sağlıklı yaşam tarzını seçmek; bağışıklık sisteminizi güçlü ve sağlıklı tutmak için atabileceğiniz en iyi adımdır. Uyku düzeninden beslenmeye, egzersiz yapılmasından sigara kullanmamaya kadar birçok adımı atarak bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz. Covid-19’a yakalanmamak için tek başına gıda takviyesi kullanmak yetmez” dedi. İşte Bağışıklık sisteminizi güçlendirecek 10 etkili formül!
3.02.2021 Sağlık
Bağışıklık sistemini güçlendirecek 11 adım
Bağışıklık sistemini güçlendirecek 11 adım Uzman Diyetisyen Ecem Ocak, besinleri doğru pişirmenin faydaları ve yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Yanlış pişen besinlerin vitamin ve mineral değerini kaybettiğini ifade eden Uzman Diyetisyen Ecem Ocak, uzman tavsiyesi olmadan tüketilen takviye gıdaların zararlarından anlattı ve doğru beslenme önerilerinde bulundu.
13.12.2020 Sağlık