Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) bağımsız denetçi sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları!
Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) bağımsız denetçi sınav ilanı yayınlandı! İşte başvuru şartları! Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu sınav ilanı yayınlandı. İlana göre, bağımsız denetçi yetkilendirmesi için sınav yapılacak. Başvurular 12 -26 Eylül tarihlerinde alınacak. Peki, Kamu Gözetimi Kurumu bağımsız denetçi sınavı başvurusu nasıl yapılır? Bağımsız denetçi alımı sınavı ne zaman? İşte başvuru şartları…
30.08.2022 Personel Alımı
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu bağımsız denetçi alacak!
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu bağımsız denetçi alacak! Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu personel alacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak sınavla bağımsız denetçi alacak. Başvurular 28 Mart’ta başlıyor. Peki, KGK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu personel alımı başvuru şartları!
21.03.2022 Personel Alımı
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Bağımsız Denetçi alacak!
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Bağımsız Denetçi alacak! Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu sınavla Bağımsız Denetçi alacak. Bağımsız Denetçilik Sınavına müracaatlar 27 Eylül’e kadar devam edecek. Peki, Bağımsız Denetçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Bağımsız Denetçi alımı başvuru şartları!
1.09.2021 Personel Alımı