B36 Torshavn

B36 Torshavn

Son dakika B36 Torshavn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan B36 Torshavn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını B36 Torshavn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

B36 Torshavn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan b36 torshavn gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 b36 torshavn haberi bulunmuştur. Tüm b36 torshavn haberleri aşağıda listelenmiştir.
UEFA Avrupa ligi  kura çekimi ne zaman 2020? Galatasaray Avrupa ligi kura çekimi saati bekleniyor! UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi...
UEFA Avrupa ligi kura çekimi ne zaman 2020? Galatasaray Avrupa ligi kura çekimi saati bekleniyor! UEFA Avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi... UEFA Avrupa Kupası'nda 2. ön eleme turundan itibaren mücadele edecek Galatasaray'ın rakibi belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ile Galatasaray'ın da yer alacağı UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nun kura çekimi bugün yapılacak. UEFA Avrupa ligi 2. eleme turu ne zaman çekilecek? uefa avrupa ligi 2. ön eleme turu kura çekimi…
31.08.2020 Gündem
Avrupa Ligi Canlı Yayınları Misli.com'da!
Avrupa Ligi Canlı Yayınları Misli.com'da! UEFA Avrupa Ligi keyfi Misli.com'da bir başka... Birbirinden çekişmeli maçların kesintisiz CANLI YAYINLARI Misli.com'da olacak! Karşılaşmalar öncesi en doğru bilgileri Misli.com yazarlarından alabilir, kazancınıza kazanç katabilirsiniz.
27.08.2020 İddaa
Braga - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? şifresiz mi?
Braga - Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? şifresiz mi? Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam deplasmanda Portekiz ekibi Braga ile karşılaşacak. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı üç maçı da kaybeden Beşiktaş hem ilk galibiyetini almak istiyor. Hem de rakibinden kaybettiği rövanşı almanın peşinde. Beşiktaş'ta bu önemli maç öncesi bir çok eksik bulunuyor. Hastalığı nedeniyle teknik direktör Abdullah Avcı Braga deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Ayrıca Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Braga maçının kadrosuna alınmadı. Peki, Braga - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
7.11.2019 Beşiktaş
Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında temsilcimiz Beşiktaş İngiliz ekibi Wolverhampton ile karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş Vodafone Park'ta taraftarının desteği ile rakibini eli boş göndermek istiyor. Peki, Beşiktaş - Wolverhampton maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
3.10.2019 Beşiktaş
Galatasaray Gökhan Töre'den vazgeçti!
Galatasaray Gökhan Töre'den vazgeçti! Galatasaray deneyimli oyuncu Gökhan Töre'den vazgeçti. Bu sezon sadece 2 lig maçında oynayan yıldız futbolcunun transferi rafa kaldırıldı.
2.06.2019 Galatasaray
Beşiktaş, 2018'i unutmak istiyor...
Beşiktaş, 2018'i unutmak istiyor... Beşiktaş Futbol Takımı, 2018 yılında mücadele verdiği kulvarlarda beklentilerin altında kaldı.
31.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Avrupa'ya hüzünlü veda...
Beşiktaş'tan Avrupa'ya hüzünlü veda... UEFA Avrupa Ligi'ne grup aşamasında veda eden Beşiktaş, Avrupa'da büyük hayal kırıklığı yaşattı.
14.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, 216. kez Avrupa sahnesinde!
Beşiktaş, 216. kez Avrupa sahnesinde! UEFA Avrupa Ligi I Grubu son hafta karşılaşmasında yarın İsveç temsilcisi Malmö'yü konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 216. mücadelesine çıkacak.
12.12.2018 Beşiktaş
CANLI Sarpsborg - Beşiktaş
CANLI Sarpsborg - Beşiktaş Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta mücadelesinde deplasmanda Norveç ekibi Sarpsborg ile karşılaşıyor.
29.11.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kritik Sarpsborg sınavı! Ya tamam ya devam...
Beşiktaş'ın kritik Sarpsborg sınavı! Ya tamam ya devam... UEFA Avrupa Ligi I Grubu beşinci hafta maçında yarın Norveç ekibi Sarpsborg'a konuk olacak Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 215. mücadelesine çıkacak.
28.11.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın gençleri parlıyor!
Beşiktaş'ın gençleri parlıyor! Son iki maçını kaybederek 7'nci sıraya kadar gerileyen Beşiktaş, Süper Lig'in 13'üncü haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek büyük moral kazandı ve 5'inci sıraya yükseldi.
25.11.2018 Beşiktaş
Kartal'da ayrılık rüzgarları! İlk isim...
Kartal'da ayrılık rüzgarları! İlk isim... Beşiktaş'ta golcü sıkıntı yaşanırken, teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği şansı kullanamayan Cyle Larin ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
13.11.2018 Beşiktaş
CANLI! Konyaspor - Beşiktaş
CANLI! Konyaspor - Beşiktaş Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geliyor.
7.10.2018 Beşiktaş
Adalı'dan flaş transfer açıklaması!
Adalı'dan flaş transfer açıklaması! Malmö yenilgisinin ardından takıma yönelik eleştirileri değerlendiren Beşiktaş'ta ikinci başkan Serdal Adalı, devre arasında takviye yapacaklarını açıkladı.
7.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta forvet sıkıntısı devam ediyor!
Beşiktaş'ta forvet sıkıntısı devam ediyor! Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Malmö'ye 2-0 yenilirken, bu sezon resmi maçlarda 3'üncü mağlubiyetini aldı.
5.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş ilk kez gol yemedi
Beşiktaş ilk kez gol yemedi Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş puanını 14'e yükseltti.
29.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Defans: 9 - Golcüler: 4
Beşiktaş'ta Defans: 9 - Golcüler: 4 Beşiktaş’ta savunma oyuncuları golcüleri geçti. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig’de oynanan karşılaşmalarda defansta forma giyen isimler tam 9 gol atmayı başardı.
21.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş - Sarpsborg
Beşiktaş - Sarpsborg Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ilk hafta maçında Norveç ekibi Sarpsborg'u ağırlıyor.
20.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Güneş'le 32 Avrupa maçının 30'unda gol buldu
Beşiktaş Güneş'le 32 Avrupa maçının 30'unda gol buldu UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında yarın Norveç ekibi Sarpsborg ile evinde karşı karşıya gelecek Beşiktaş, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Avrupa kupalarında gol bulmakta zorlanmıyor.
19.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk hafta müsabakasında yarın Vodafone Park'ta Norveç temsilcisi Sarpsborg ile karşılaşacak Beşiktaş, iç sahadaki son Avrupa maçlarında rakiplerine kolay geçit vermiyor.
19.09.2018 Beşiktaş
3 temsilcimizin Avrupa Ligi macerası başlıyor
3 temsilcimizin Avrupa Ligi macerası başlıyor Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarındaki ilk maçlarına yarın çıkacak.
19.09.2018 Fenerbahçe
Fikret Orman: İlerleyen haftalarda gurur duyacaksınız
Fikret Orman: İlerleyen haftalarda gurur duyacaksınız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisinin Eylül sayısında siyah beyazlı camiaya ve taraftarlara seslendi.
1.09.2018 Beşiktaş
Pepe attı Kartal gruplara kanatlandı!
Pepe attı Kartal gruplara kanatlandı! Beşiktaş deplasmanda 1-1 eşitlikle ayrıldığı Partizan karşısında evinde 3 -0 kazanarak Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.
30.08.2018 Beşiktaş
CANLI! Beşiktaş - Partizan
CANLI! Beşiktaş - Partizan Beşiktaş Sırbistan temsilcisi Partizan'ı Vodafone Park'ta konuk ediyor.
30.08.2018 Beşiktaş
CANLI! Partizan - Beşiktaş
CANLI! Partizan - Beşiktaş Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında bugün Sırbistan'ın Partizan takımıyla karşı karşıya geliyor
23.08.2018 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

B36 Torshavn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki b36 torshavn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.