Antalyaspor'da başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti
Antalyaspor'da başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti. Akdeniz ekibinde başkan Aziz Çetin, görevinden istifa etti.
14.03.2023 Antalyaspor
Ali Koç 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu! Al Nazım'ı, Ozan'ı ver genç yıldızı
Ali Koç 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu! Al Nazım'ı, Ozan'ı ver genç yıldızı Osayi Samuel'i sağ bekten kurtarmak isteyen ve Nazım Sangare'yi gelecek sezon kadroda düşünmeyen Ali Koç'un aradığı oyuncuyu Süper Lig'den bulduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin 'Yeni Gökhan Gönül' için Antalyaspor'a inanılmaz bir takas teklifinde bulunduğu ortaya çıktı.
12.05.2022 Fenerbahçe
İkisini de Galatasaray istiyor diyorlardı! Başkan resmen açıkladı
İkisini de Galatasaray istiyor diyorlardı! Başkan resmen açıkladı Radyospor'un canlı yayın konuğu olarak Fernando ve Doğukan Sinik hakkında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin 'Galatasaray'dan böyle bir teklif almadık' dedi.
23.03.2022 Antalyaspor
Ersun Yanal ve Aziz Çetin çıldırdı! 'Yayıncı kuruluşa çağrımız var'
Ersun Yanal ve Aziz Çetin çıldırdı! 'Yayıncı kuruluşa çağrımız var' Galatasaray mağlubiyetinden sonra Mete Kalkavan hakkında sert ifadeler kullanan Antalyaspor cephesi "Yayıncı kuruluşa da çağrım var, inşallah bir Anadolu takımı da İstanbul takımına gol atığında Milli Takım gol atmış gibi bağırırsınız." dedi.
24.04.2021 Galatasaray