Aylin Mavi

Aylin Mavi

Son dakika aylin mavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aylin mavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aylin mavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Mavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin mavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 aylin mavi haberi bulunmuştur. Tüm aylin mavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim!
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim! Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz gün yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Ünlü isim, kızı Aylin Mavi ile kardeşinin yakın ilişkisiyle ilgili konuştu.
7.06.2023 Magazin
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Kerem-Hande aşkı yeniden mi?
Kerem-Hande aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunu nedeniyle telefonla arayıp, konuştuğunu açıklamıştı. Son olarak Boğaziçi Film Festivali'ne katılan ve sinema çıkışında yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı.
25.10.2022 Magazin
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum!
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. İki saatten fazla sohbet eden güzel oyuncu, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için bekliyorum" diyen Erçel'e, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu soruldu.
22.10.2022 Magazin
Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması: Çok hassas bir konu!
Kerem Bürsin'den Hande Erçel açıklaması: Çok hassas bir konu! Dijital platformda yayınlanacak bir 'Lemi' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Eski sevgilisi Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili "Tabii ki arayıp, Hande ile konuştum" diyen oyuncuya, Aylin Mavi'nin hastalığı ile ilgili yaptığı görüşme hatırlatıldı. Bürsin, meslektaşı Farah Zeynep Abdullah'ın "Erkek oyuncuların yanına mal seçermiş gibi partner seçiyorlar" açıklamasını da değerlendirdi.
14.10.2022 Magazin
Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den sevindiren haber!
Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'den sevindiren haber! Gamze-Hande Erçel kardeşler, önceki gün Etiler'de bir araya geldi. Yaklaşık iki saat mekanda kalan kardeşler, yemek sonrası kapıda objektiflere yansıdı. Ablasının kızı Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle zor günler geçiren ünlü oyuncu, basın mensuplarının soruları üzerine yeğeninin sağlık durumuna ilişkin ilk kez açıklama yaptı.
8.10.2022 Magazin
Gamze Erçel'den 'Mavi' paylaşımı! 'Anasının kızı'
Gamze Erçel'den 'Mavi' paylaşımı! 'Anasının kızı' Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan anne Gamze Erçel, tedavi sürecine başladıklarını duyurmuştu. Şimdilerde vakitlerinin tamamını kızlarına adayan fenomen çiftten Gamze Erçel, kızıyla ilgili yeni bir paylaşım yaptı. Erçel'in paylaşımı gülümsetti.
4.10.2022 Magazin
Gamze Erçel'den kızının sağlık durumuna ilişkin açıklama: 'Şoku atlattık, tedavi süreci başladı'
Gamze Erçel'den kızının sağlık durumuna ilişkin açıklama: 'Şoku atlattık, tedavi süreci başladı' Oyuncu Hande Erçel'in 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık sorunları yaşadığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan anne Gamze Erçel, "Süreci de elimizden geldiğince gizli tutmaya çalıktık" derken, kızının sağlık durumuna ilişkin bilgi verdi.
17.09.2022 Magazin
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve...
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve... Caner Yıldırım ile mutlu bir evlilik sürdüren Gamze Erçel, oyuncu kardeşi Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
5.02.2021 Magazin
Caner Yıldırım, Noel Baba kılığına girdi
Caner Yıldırım, Noel Baba kılığına girdi Oyuncu Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, kızı Aylin Mavi ve eşi Caner Yıldırım ile yılbaşı kutlamalarına erken başladı.
29.12.2020 Magazin
Caner Yıldırım: Suç ortağım halinden memnun
Caner Yıldırım: Suç ortağım halinden memnun Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel ile evli olan Caner Yıldırım, geçtiğimiz yıl aralık ayında kızı Aylin Mavi'yi kucağına almıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yıldırım, kızını mermer zeminin üzerinde tek eli ile tutmaya çalıştığı bir videoyu "Suç ortağım da halinden pek memnun" notu ile paylaştı.
24.11.2020 Magazin
Gamze Erçel: En güzel fotoğrafımız olabilir
Gamze Erçel: En güzel fotoğrafımız olabilir Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 11 aylık kızı Aylin Mavi ile birlikte yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2020 Magazin
Gamze Erçel'den Aylin Mavi paylaşımı
Gamze Erçel'den Aylin Mavi paylaşımı Oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 10 aylık kızı Aylin Mavi ile birlikte yer aldığı kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. Erçel'in gönderisine beğeni yağdı.
6.10.2020 Magazin
Hande Erçel'e mesaj yağdı!
Hande Erçel'e mesaj yağdı! Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi’yle hasret giderip, oyun oynadı.
7.06.2020 Magazin
Aylin Mavi paylaşımı!
Aylin Mavi paylaşımı! Popçu Murat Dalkılıç, oyuncu sevgilisi Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi ile çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabına ekledi.
27.05.2020 Magazin
"Onsuz hiçbir yere gidemem"
"Onsuz hiçbir yere gidemem" Gamze Erçel ile Caner Yıldırım, geçtiğimiz yıl nisan ayında nikah masasına oturdu.
25.01.2020 Magazin
"Tam zamanlı teyzecilik"
"Tam zamanlı teyzecilik" Geçtiğimiz haftalarda Gamze Erçel'in doğum yapmasıyla teyze olan Hande Erçel, yeğeni Aylin Mavi'yle fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak Mavi'yi uyutmaya çalıştığı anları "Tam zamanlı teyzecilik" notuyla yayınladı.
9.01.2020 Magazin
Caner Yıldırım: 40 saatlik doğum sürecine dayanamayıp ağladım
Caner Yıldırım: 40 saatlik doğum sürecine dayanamayıp ağladım Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel, 17 Aralık'ta doğum yapmış ve ilk bebeği Aylin Mavi'yi dünyaya getirmişti.
2.01.2020 Magazin
Hande Erçel'den yeğeniyle ilk fotoğraf
Hande Erçel'den yeğeniyle ilk fotoğraf Hande Erçel, yeğeniyle ilk pozunu Instagram hesabından paylaştı.
1.01.2020 Magazin
Gamze Erçel: Hande yeğenine çok düşkün
Gamze Erçel: Hande yeğenine çok düşkün Ünlü isimler, önceki gün bir kuaförün yılbaşı partisinde bir araya geldi. Partiye gelenler arasında 10 gün önce anne olan Gamze Erçel de vardı. Erçel, muhabirlerin annelikle ilgili sorularına yanıt verdi.
30.12.2019 Magazin
Hande Erçel'den 'Aylin Mavi' paylaşımı!
Hande Erçel'den 'Aylin Mavi' paylaşımı! Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde doğan minik yeğeni Aylin Mavi ile ilk paylaşımını Instagram hesabından yaptı.
22.12.2019 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel doğum yaptı
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel doğum yaptı Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, kızı Mavi Aylin'i kucağına aldı. Teyze olma heyecanı yaşayan Hande Erçel, ablası Gazme Erçel’i bir an bile yalnız bırakmadı.
17.12.2019 Magazin
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak'
WhatsApp güncellemesi kabusları oldu! Kullanıcılar ikiye bölündü... 'Aldatmalar ve kavgalar artacak' WhatsApp, birkaç gün önce çevrimiçi olma özelliğini gizleyen yeni bir güncelleme yayınladı. Buna göre karşı taraf istemezseniz sizi 'online' göremeyecek. Bu özellik sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar durumdan memnun ancak bazıları için ise güncelleme tam anlamıyla 'kabus'...
7.11.2022 Yaşam
İYİ Partili Aylin Cesur'un tepki çeken sözlerine Bakan Kurum'dan yanıt
İYİ Partili Aylin Cesur'un tepki çeken sözlerine Bakan Kurum'dan yanıt Burdur'da konuşan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, skandal ifadeler kullandı ve “Attıkları temelleri çekeriz, Salda’nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz” dedi. Cesur'a Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan yanıt geldi. Bakan Kurum, İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur’un Salda Gölü hakkındaki ifadelerinin sorulması üzerine, “Bizim en büyük mirasımız evlatlarımıza bırakacağımız edeptir. Ben vekilin hele de bir bayan vekilin yapmış olduğu açıklamayı esefle kınıyorum” dedi.
6.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Mavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin mavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.