Aylin Erçel

Aylin Erçel

Son dakika Aylin Erçel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aylin Erçel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aylin Erçel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aylin Erçel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aylin erçel gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 aylin erçel haberi bulunmuştur. Tüm aylin erçel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti
Hande Erçel'in acı günü! Dedesi hayatını kaybetti Annesi Aylin Erçel'i 2019 yılında kanser nedeniyle kaybeden oyuncu Hande Erçel, büyük bir acı daha yaşadı. Ünlü oyuncunun dedesi Emekli Hava Astsubayı Metin Erçel, 83 yaşında hayatını kaybetti. Erçel, dedesinin cenaze törenine katılmak üzere Bandırma'ya gitti.
25.04.2023 Magazin
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Tüm çiçekler bugün açmış olmalı
Hande Erçel'den yürek yakan paylaşım: Tüm çiçekler bugün açmış olmalı Hande Erçel 2019 yılının Ocak ayında annesi Gamze Erçel'i kanser nedeniyle kaybetmişti. Güzel oyuncu, annesinin doğum gününde duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
25.10.2022 Magazin
Hande Erçel'den duygusal paylaşım! 'Bir kelebek öptü boynumu...'
Hande Erçel'den duygusal paylaşım! 'Bir kelebek öptü boynumu...' Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Hande Erçel, geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanmış ve evinde karantinaya girmişti. Hande Erçel, şimdi ise duygusal bir paylaşıma imza attı.
10.01.2022 Magazin
Hande Erçel'in paylaştığı fotoğraftaki detay duygulandırdı!
Hande Erçel'in paylaştığı fotoğraftaki detay duygulandırdı! Mardin'de tatil yapan oyuncu Hande Erçel, kanser sebebiyle iki yıl önce kaybettiği annesi Aylin Erçel'in kazağı ile poz verdi. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, ablası Gamze Erçel'i duygulandırdı.
28.12.2021 Magazin
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım!
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım! Hande Erçel, Dünya Kadınlar Günü için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2019 yılında hayata veda eden annesi Aylin Erçel'i andı. Takipçilerini duygulandıran Erçel, ablası Gamze Erçel ve annesi ile yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından yayınladı.
9.03.2021 Magazin
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve...
Gamze Erçel o fotoğrafı paylaştı ve... Caner Yıldırım ile mutlu bir evlilik sürdüren Gamze Erçel, oyuncu kardeşi Hande Erçel ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.
5.02.2021 Magazin
Hande Erçel'i duygulandıran hediye
Hande Erçel'i duygulandıran hediye Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
1.04.2020 Magazin
Hande Erçel: Her gün daha da özlüyorum!
Hande Erçel: Her gün daha da özlüyorum! Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz yıl mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetmişti.Ünlü oyuncu, annesinin birinci ölüm yıldönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı...
10.01.2020 Magazin
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel doğum yaptı
Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel doğum yaptı Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel, kızı Mavi Aylin'i kucağına aldı. Teyze olma heyecanı yaşayan Hande Erçel, ablası Gazme Erçel’i bir an bile yalnız bırakmadı.
17.12.2019 Magazin
Gamze Erçel'den duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum
Gamze Erçel'den duygusal mesaj: Seni çok özlüyorum Oyuncu Hande Erçel ve Gemze Erçel'in annesi Aylin Erçel, geçtiğimiz ocak ayında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gamze Erçel, annesinin doğum gününü unutmadı.
26.10.2019 Magazin
Hande Erçel'in anne özlemi...
Hande Erçel'in anne özlemi... Oyuncu Hande Erçel, Ocak ayında kaybettiği annesine özlemini sosyal medyadan paylaştığı bir fotoğrafla dile getirdi.
25.10.2019 Magazin
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım
Hande Erçel'den duygulandıran paylaşım Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz Ocak ayında annesi Aylin Erçel'i kaybetmişti. Erçel, Instagram hesabından annesiyle ilgili duygusal bir mesaj yayınlayarak, "Hayatı senin gibi yaşamaya başlamak dönüşümüm oldu. Öyle sınırsız, sevgiyle kucaklayarak. Sınırlarımı zorlayıp deneyimleme cesaretini senden öğrendim." dedi.
29.07.2019 Magazin
Hande Erçel'in ablası evleniyor
Hande Erçel'in ablası evleniyor Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel 2016'da aşk yaşamaya başladığı Caner Yıldırım ile evleniyor.Çift Mart 2018'de nişanlanmıştı.
21.04.2019 Magazin
Hande Erçel ve Murat Dalkılıç barıştı
Hande Erçel ve Murat Dalkılıç barıştı Annesini kaybeden Hande Erçel’in zor gününde yanına Murat Dalkılıç koştu. Popçunun desteğiyle yaralarını sarmaya çalışan oyuncu, eski aşkıyla buzları eritti.
5.02.2019 Magazin
Hande Erçel'in annesi toprağa verildi
Hande Erçel'in annesi toprağa verildi Oyuncu Hande Erçel’in bir süredir kanser ile mücadele eden ancak dün hastanede hayata gözlerini yuman annesi Aylin Erçel, bugün toprağa verildi.
12.01.2019 Magazin
Hande Erçel'in acı günü...Annesi kansere yenik düştü
Hande Erçel'in acı günü...Annesi kansere yenik düştü Oyuncu Hande Erçel'in bir süredir hastanede tedavi gören annesi Aylin Erçel, hayatını kaybetti.
11.01.2019 Magazin
Hande Erçel'in annesinin durumu ağırlaştı
Hande Erçel'in annesinin durumu ağırlaştı Hande Erçel’in bir süredir hastanede tedavi gören annesinin durumu ağırlaştı
10.01.2019 Magazin
Hande Erçel annesine donör olacak
Hande Erçel annesine donör olacak Oyuncu Hande Erçel, önceki akşam Arnavutköy'de bir mekan çıkışı objektiflere takıldı.
3.01.2019 Magazin
Hande hastanede, Murat çapkınlıkta!
Hande hastanede, Murat çapkınlıkta! Aşkları yılan hikayesine dönen oyuncu Hande Erçel ile Murat Dalkılıç’ın ilişkisine ihanet gölgesi düştü. Hande Erçel, hastanede annesinin başında beklediği gece ünlü popçunun çapkınlık turuna çıktığını duyunca kılıçları çekip Murat Dalkılıç’ı Instagram’da engelledi
25.12.2018 Magazin
Morali bozuk
Morali bozuk Hande Erçel, annesi Aylin Erçel’in rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiriyor.
25.08.2018 Magazin
Hande Erçel'in annesi hastaneye kaldırıldı
Hande Erçel'in annesi hastaneye kaldırıldı Annesi Aylin Erçel'in aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması nedeniyle oyuncu Hande Erçel, zor günler geçiriyor. Hande Erçel'e sıkıntılı günlerinde sevgilisi Murat Dalkılıç destek oluyor
19.08.2018 Magazin
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim!
Gamze Erçel: Mavi benden çok Hande'yi görüyor, kıskanmıyor değilim! Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel, geçtiğimiz gün yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Ünlü isim, kızı Aylin Mavi ile kardeşinin yakın ilişkisiyle ilgili konuştu.
7.06.2023 Magazin
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Kerem-Hande aşkı yeniden mi?
Kerem-Hande aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunu nedeniyle telefonla arayıp, konuştuğunu açıklamıştı. Son olarak Boğaziçi Film Festivali'ne katılan ve sinema çıkışında yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı.
25.10.2022 Magazin
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum!
Hande Erçel: Doğru zamanda, doğru şey için biraz bekliyorum! Bir süredir ekranlardan uzak kalan Hande Erçel, önceki gün Etiler’de bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. İki saatten fazla sohbet eden güzel oyuncu, mekan çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. "Doğru zamanda doğru şey olsun istediğim için bekliyorum" diyen Erçel'e, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin yaşadığı sağlık sorunu soruldu.
22.10.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aylin Erçel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aylin erçel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.