Aykut Ferah

Aykut Ferah

Son dakika Aykut Ferah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aykut Ferah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aykut Ferah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aykut Ferah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aykut ferah gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 aykut ferah haberi bulunmuştur. Tüm aykut ferah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü iş adamı TEM’de hurdaya dönen lüks cipinden yaralı kurtuldu
Ünlü iş adamı TEM’de hurdaya dönen lüks cipinden yaralı kurtuldu Kocaeli’nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu’nda lastiği patlayan tırın sıkıştırması sonucunda orta refüjdeki bariyerlere çarparak metrelerce sürüklenen lüks cip hurdaya döndü. Kazada hurdaya dönen cipin içerisinde bulunan Çaykur Rizespor eski yöneticisi CEO Aykut Ferah yaralandı.
20.10.2020 Yaşam
Çok sert açıklama: "Şikeci Trabzon!"
Çok sert açıklama: "Şikeci Trabzon!" ÇAYKUR Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Trabzonspor'un sahasında Bursaspor'un yenilmesi ile ilgili konuştu. Rize ve Trabzon arasındaki dostluğun gelişmesi için çok çaba harcadığını ifade eden Kalkavan, dostluğun burada bittiğini belirterek "Rize bunu 100 yıl da, 500 yıl da geçse unutmaz" dedi.
3.06.2017 Rizespor
Rizespor turdan umutlu
Rizespor turdan umutlu Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, maçı çevirebilecek güce ve inanca sahip olduklarını söyledi.
4.04.2017 Rizespor
Çaykur Rizespor'da galibiyet sevinci
Çaykur Rizespor'da galibiyet sevinci Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yenen Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, ligin ikinci devresine galibiyetle başlamanın morallerini yükselttiğini söyledi
15.01.2017 Rizespor
Çaykur Rizespor’da Emrah Başsan ve Volkan Pala ile yollar ayrıldı
Çaykur Rizespor’da Emrah Başsan ve Volkan Pala ile yollar ayrıldı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon başında Galatasaray’dan kiralanan Emrah Başsan ve Volkan Pala ile yollarını ayırdı.
28.12.2016 Rizespor
Çaykur Rizespor'da ayrılık
Çaykur Rizespor'da ayrılık Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Emrah Başsan ve Volkan Pala ile yollarını ayırdı.
27.12.2016 Rizespor
Rizespor'da Flamini ve Adebayor transferi askıya alındı
Rizespor'da Flamini ve Adebayor transferi askıya alındı Çaykur Rizespor Kulübü, bonservisleri ellerinde bulunan ve ön anlaşma sağladığı Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini'nin transferlerini, ekonomik koşullar ve futbolcuların özel istekleri nedeniyle askıya aldı.
24.08.2016 Rizespor
Çaykur Rizespor, Ali Husni Faisal ile anlaştı
Çaykur Rizespor, Ali Husni Faisal ile anlaştı Çaykur Rizespor, Irak Milli Futbol Takımı oyuncusu Ali Husni Faisal ile 5 yıllık anlaşma imzaladı
9.06.2016 Rizespor
Çaykur Rizespor'dan transfer
Çaykur Rizespor'dan transfer Çaykur Rizespor Kulübü, Denizlispor'da forma giyen Recep Niyaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
3.06.2016 Rizespor
‘İlk galibiyetimizi almak istiyoruz’
‘İlk galibiyetimizi almak istiyoruz’ Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yarın deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, rakipleri karşısında ikinci yarıdaki ilk galibiyeti almak istediklerini söyledi.
13.02.2016 Rizespor
Rize'de maç ertelendi
Rize'de maç ertelendi Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda yarın oynanması planlanan Çaykur Rizespor-Mersin İdmanyurdu maçı, Çaykur Didi Stadı'ndaki kar temizleme çalışmaları tamamlanamadığı için ertelendi.
26.01.2016 Rizespor
Rize’de penaltı isyanı
Rize’de penaltı isyanı Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe'ye iki penaltı golüyle 2-1 yenilen Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, aleyhlerinde verilen iki penaltı kararının da çok ucuz olduğunu savundu.
25.01.2016 Rizespor
Rizespor’da büyük sevinç
Rizespor’da büyük sevinç Çaykur Rizespor, Trabzonspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetinin sevinci yaşanırken Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, lige renk katmaya devam edeceklerini söyledi.
13.12.2015 Rizespor
Ç. Rizespor taraftar desteği bekliyor
Ç. Rizespor taraftar desteği bekliyor Kulüp basın sözcüsü Ferah, "Hangi kadro ile sahaya çıkarsak çıkalım taraftar desteği ile 3 puan alacağımıza inancımız tam" dedi.
26.11.2015 Rizespor
‘Osmanlı maçı ile telefi edeceğiz’
‘Osmanlı maçı ile telefi edeceğiz’ Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, iç sahada kaybettikleri puanları Osmanlıspor maçı ile telafi etmek istediklerini söyledi.
21.11.2015 Rizespor
Rizespor’da büyük sevinç
Rizespor’da büyük sevinç SPOR Toto Süper Ligde sahasında Galatasaray'ı 2 defa geriye düştüğü maçta 4-3 mağlup etmeyi başaran Çaykur Rizespor'da büyük sevinç yaşanıyor.
8.11.2015 Rizespor
‘1 puan için mutluyuz’
‘1 puan için mutluyuz’ Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, bir puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
30.10.2015 Rizespor
‘Oyundan memnunuz’
‘Oyundan memnunuz’ Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, maçta buldukları birçok gol pozisyonundan yararlanamadıklarını, iyi oyunun karşılığında puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.
19.10.2015 Rizespor
"Beşiktaş'tan puan alacağız"
"Beşiktaş'tan puan alacağız" Çaykur Rizespor'un Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Pazar günü karşılaşacakları Beşiktaş maçı öncesi konuştu.
17.10.2015 Rizespor
Rize’den tarihi başarı
Rize’den tarihi başarı Spor Toto Süper Ligde 6’ncı hafta sonunda ligin yenilmeyen tek takımı unvanlı Çaykur Rizespor, 15’inci sezonunu geçirdiği lig tarihi boyunca ilk kez böyle bir başarı elde etti.
29.09.2015 Rizespor
“Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz”
“Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, maçı kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.
27.09.2015 Rizespor
Çaykur Rizespor Bundesliga'dan transfer yaptı!
Çaykur Rizespor Bundesliga'dan transfer yaptı! Çaykur Rizespor, Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Kongolu oyuncu Cedric Makiadi ile 1 yıllık anlaştı.
27.08.2015 Rizespor
Rizespor, yeni transferlerini tanıttı
Rizespor, yeni transferlerini tanıttı Çaykur Rizespor, daha önce sözleşme imzaladığı Teddy Chevalier, Nika Dzamalidze, Patryk Tuszynski ve kaleci Charles Itandje için tören düzenledi.
5.08.2015 Rizespor
Rizespor'un F.Bahçe üzüntüsü; "İsterdik"
Rizespor'un F.Bahçe üzüntüsü; "İsterdik" Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Spor Toto Süper Lig fikstür çekimine ilişkin, "İlk maçımızı Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynamak isterdik" dedi.
9.07.2015 Rizespor
Rizespor 4 futbolcuyla imzaladı
Rizespor 4 futbolcuyla imzaladı Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor anlaştığı 4 oyuncusu için imza töreni düzenledi.
4.07.2015 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Aykut Ferah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aykut ferah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.