Aydın Deprem

Aydın Deprem

Son dakika Aydın deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aydın deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aydın deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aydın Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aydın deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 497 aydın deprem haberi bulunmuştur. Tüm aydın deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalı kebapçılar ölenler için helva dağıttı
Adanalı kebapçılar ölenler için helva dağıttı Adanalı kebapçı depremde hayatını kaybedenlerin anısına helva dağıtıp Kuran-ı Kerim okuttu.
6.02.2024 Adana
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu?
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu? 27 Ocak sabah saatlerinde yaşanan deprem paniğe neden oldu. İzmir, Aydın, Manisa, Kuşadası'nda hissedilen deprem AFAD verilerine göre saat 08:19'da meydana geldi. Peki son dakika İzmir depremi kaç büyüklüğünde oldu? Deprem merkez üssü neresi? İşte son deprem hakkında bilgiler
27.01.2024 Gündem
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
Türkiye'de sismik üretimi başlıyor; maliyeti düşürecek
Türkiye'de sismik üretimi başlıyor; maliyeti düşürecek Deprem anında sarsıntıyı azaltarak binaların ayakta kalmasını sağlayan sismik izolatörlerin Türkiye'de üretilmesi ve anahtar teslim hizmet sunulması için harekete geçildi. Fago Teknoloji ile Çin'de deprem teknolojileri üzerine çalışan Zhejiang Earthquake şirketi ortaklık kurdu. Buna göre 50 milyon dolarlık yatırımla bu yılın sonuna doğru Çorlu'da kurulacak fabrikada sismik izolatör üretimine başlanacak. Konuyla ilgili bilgi veren şirketin Genel Müdürü Banu Aydın, “İnsanların güvenli bir şekilde depremden sonra da evlerinde yaşamalarını istiyoruz. Ülkemizde sismik izolatörün mühendislik hizmeti ile birlikte sunulacak şekilde üretilmesine ihtiyaç vardı. İnşa edilecek yeni konutlarda toplam maliyetin yüzde 5 ile 7 gibi bir seviyede artabileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca fabrikamız, yıllık 30 bin adet izolatör üretilecek kapasiteye sahip olacak” dedi.
8.04.2023 Gündem
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar'
Orhan Aydın'dan yürek yakan paylaşım! 'Babalarından önce ölmemeli çocuklar' Tiyatrocu Orhan Aydın’ın Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın, deprem felaketinin 6'ncı gününde hayatını kaybetti. 36 saat süren arama kurtarma çalışmalarının ardından kızını kaybeden usta oyuncu, Twitter'da yönetmen kızının fotoğrafını paylaşıp, yürekleri yakan bir mesaj yayınladı.
16.02.2023 Magazin
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022)
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022) Aydın’da deprem! AFAD verilerine göre 2 dakika arayla iki deprem oldu. Kuşadası ilçesinde saat 13.27’de 4.1, 13.29’da ise 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki, Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerden hissedildi? Aydın Kuşadası depremi kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? Afad ve Kandilli son depremler listesi!
18.10.2022 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Ege’de deprem! Aydın Nazilli’de deprem meydana geldi. Aydın’da 3.9 büyüklüğünde deprem son dakika olarak duyuruldu. AFAD’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Aydın’ın Nazilli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
23.03.2022 Gündem
Aydın'da 3.9 büyüklüğünde deprem!
Aydın'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Son dakika... AFAD'dan alınan bilgiye göre Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
23.03.2022 Gündem
Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4 büyüklüğünde deprem Aydın'ın Didim ilçesi açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
22.10.2021 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Son depremler listesi
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Son depremler listesi Az önce gelen son dakika bilgisine göre Merkez üssü Muğla'nın Marmaris İlçesi olan 5,2'lik deprem meydana geldi. Deprem Marmaris ve çevre illerde hissedildi. Pek çok vatandaşta internette Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? sorularını araştırıyor. İşte son depremler listesi...
28.06.2020 Gündem
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler...
En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Manisa'nın Saruhanlı ilçesi merkezli 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son nerede deprem oldu? İşte 26 Haziran’da meydana gelen son depremler…
26.06.2020 Gündem
Aydın'da korkutan deprem
Aydın'da korkutan deprem Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
"Deprem olacak" söylentisi halkı sokağa döktü
"Deprem olacak" söylentisi halkı sokağa döktü Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, "Akşam saatlerinde deprem olacağı" söylentisi, vatandaşları sokağa döktü.
29.09.2021 Gündem
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz
Deprem uyarısı Prof. Dr. Görür'den geldi: Bu işi halletmemiz lazım, aksi halde tarihin çöplüğüne gideriz Prof. Dr. Naci Görür, "Deprem dirençli yerler, bugünkü bilimle, teknoloji ile yapılabilir. Bunu yapabilecek her şeyimiz var. Olmayan, siyasetin iradesidir, halkın gözetim ve denetim görevidir. Eğer insanlarımız talep etmezse, siyaseti zorlamazsa siyasetçi bu işe girmez. Biz de her depremde binlerce insanımızı toprağa veririz. Bu iş böyle gitmez. Bu deprem işini halletmemiz lazım; aksi halde tarihin çöplüğüne atılır, gideriz."
11.03.2024 Gündem
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı
Adanalı kebapçı, depremzede kadınları unutmadı! Erzak ve kebap dağıttı Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, Hatay'a giderek depremzede kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
8.03.2024 Adana
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0 Süper Lig’in 28. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
2.03.2024 Hatay Spor
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu
Belediye başkanı kürsüde depremi anlatırken deprem oldu Bursa’nın Gemlik ilçesinde saat 10.45’te meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem çevre ilçelerde kısa süreli paniğe neden olurken, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, depreme kürsüde, depremi ve kentsel dönüşümü konuştuğu sırada yakalandı.
19.02.2024 Gündem
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeniden şahlanış dönemi başlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde AK Parti İstanbul İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu.
20.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı
AK Parti'nin 'İstanbul' planı belli oldu! Sloganlar ortaya çıktı AK Parti’de aday yoklamaları dün de Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon için devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday tanıtımını ve seçim beyannamesini 15 Ocak’ta yapması bekleniyor. Erdoğan ocak sonuna doğru da meydanlara inecek.
22.12.2023 Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde depremler olmaya devam ederken, MTA tarafından Türkiye'nin diri fay haritası da güncellendi. Yapılan araştırmada 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunurken, birinci derece risk altında olan şehirler; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt oldu. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'deki deprem üretebilen fayları anlatarak risk haritasını yorumladı.
21.12.2023 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı
Deprem olma ihtimali yüzde 47'ye çıktı! Naci Görür'den çarpıcı uyarı Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aydın deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.