Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Son dakika Avrupa Şampiyonası Elemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Şampiyonası Elemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Şampiyonası Elemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Şampiyonası Elemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa şampiyonası elemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.009 avrupa şampiyonası elemeleri haberi bulunmuştur. Tüm avrupa şampiyonası elemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu
Türkiye'nin EURO 2024'teki son rakibi belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) son rakibi Yunanistan'ı eleyen Gürcistan oldu.
26.03.2024 Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.03.2024 İddaa
Türkiye ile İtalya Bologna'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek
Türkiye ile İtalya Bologna'da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları kapsamında, 4 Haziran'da İtalya ile deplasmanda özel maçta karşılaşacak.
8.02.2024 Futbol
A Milli Takım'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
A Milli Takım'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak Almanya'da düzenlenecek finallere grup lideri olarak katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti.
22.11.2023 Futbol
EURO 2024'e lider giden A Milli Takım'ın torbası belli oldu! İşte muhtemel rakiplerimiz
EURO 2024'e lider giden A Milli Takım'ın torbası belli oldu! İşte muhtemel rakiplerimiz Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 8. maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kaldı ve grubunu Hırvatistan'ın önünde lider tamamladı. Tarihinde ilk kez bir turnuvaya lider katılım hakkı elde eden Türkiye'de Teknik Direktör Vincenzo Montella da tarihe geçerken kura öncesi torbamız belli oldu.
22.11.2023 Futbol
Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne söyledi: Senden kurtuluş yok mu? İngiliz olsa 80 milyon Euro
Abdülkerim Bardakcı'nın yüzüne söyledi: Senden kurtuluş yok mu? İngiliz olsa 80 milyon Euro A Milli Futbol Takımı Avrupa Şampiyonası Elemeleri haftasında Almanya ile oynadığı hazırlık maçını deplasmanda 3-2 kazanarak büyük moral bulmuştu. Almanya maçındaki performansı ile dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı Avrupa'nın dilinden düşmüyor. İşte son dakika haberin detayları...
21.11.2023 Galatasaray
Türkiye - Letonya (Maç özeti)
Türkiye - Letonya (Maç özeti) A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nun 8'inci haftasında Letonya ile karşı karşıya geldi. Letonya'yı 4-0 yenen A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi.
16.10.2023 Futbol
A Milli maç hangi kanalda? Türikye Letonya'a maçı nerede oynanıyor?
A Milli maç hangi kanalda? Türikye Letonya'a maçı nerede oynanıyor? A Milli maç hangi kanalda? EURO 2024 maçında Letonya ile karşılaşacak olan , deplasmanda Hırvatistan'ı mağlup ederek büyük bir avantaj yakaladı.
15.10.2023 Şampiy10
İsmail Yüksek çılgınlığı! Hırvatları resmen dağıttı, Montella ilk maçta tarihe geçti
İsmail Yüksek çılgınlığı! Hırvatları resmen dağıttı, Montella ilk maçta tarihe geçti A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan deplasmanından 1-0 galip ayrıldı ve Almanya vizesine çok yaklaştı. Öte yandan maça İsmail Yüksek'in performansı damga vurdu. A Milli Futbol Takımı'nın başında ilk maçına çıkan Vincenzo Montella tarihe geçti. İşte detaylar...
13.10.2023 Fenerbahçe
Yeter artık Stefan Kuntz! Yarım saatte 3 gol, sabırları taşırdı: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, İsmail Yüksek...
Yeter artık Stefan Kuntz! Yarım saatte 3 gol, sabırları taşırdı: Uğurcan Çakır, Mert Müldür, İsmail Yüksek... Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda mücadele eden A Milli Takım, bay geçtiği haftada hazırlık maçında karşılaştığı Japonya'ya 4-2 mağlup oldu. Belçika'da oynanan müsabaka sırasında taraftarların "Stefan Kuntz istifa" tezahüratları yayına yansıdı. İşte detaylar...
13.09.2023 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
9.09.2023 İddaa
Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda?
Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta? Milli maç hangi kanalda? Milli maç canlı yayın kanalı, saati ve tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubunda mücadele eden Türkiye, beşinci maçında Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler ise bu noktada ''Türkiye Ermenistan maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak, şifresiz mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.
5.09.2023 Gündem
Üçlü Kombineyi Yaptı, Büyük Kazandı!  3 maçta bingo
Üçlü Kombineyi Yaptı, Büyük Kazandı! 3 maçta bingo Bir Misli.com üyesi 3 maçlık kombine yaparak büyük orandan kazandı. Pazartesi ve Salı günlerini kapsayan 3 maçlık kupon, 40.29 oranla 1.000 TL’ye 36.910 TL kazandırdı.
22.06.2023 İddaa
'Milli Takım liderlik unvanını ve kararlılığını dayatıyor rakibine, harika bir şey bu'
'Milli Takım liderlik unvanını ve kararlılığını dayatıyor rakibine, harika bir şey bu' UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 4üncü maçında Samsun'da Galler'i Umut Nayir ve Arda Güler'in golleriyle deviren Türkiye liderlik koltuğuna otururken, 2-0'ın ardından Attila Gökçe ve Cem Dizdar'ın değerlendirmeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından spor yazarlarının görüşleri...
20.06.2023 Futbol
Türkiye-Galler (Maç özeti)
Türkiye-Galler (Maç özeti) Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Galler ile karşı karşıya geldi. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubu dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşılaştığı Galler’i 2-0’lık skorla mağlup ederek, D grubundaki puanını 9’a yükseltti.
19.06.2023 Futbol
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu!
Letonya-Türkiye maçına Abdülkerim Bardakçı ile Arda Güler damgasını vurdu! EURO 2024 grup mücadelesinde Türkiye deplasmanda Letonya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmada Arda Güler tarihe geçti. Öte yandan Abdülkerim Bardakcı bir ilke imza attı.
17.06.2023 Futbol
Antalyaspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü devirdi
Antalyaspor deplasmanda Fatih Karagümrük'ü devirdi Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Antalyaspor, deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 1-0 mağlup etti. Antalyaspor’a galibiyeti getiren golü 21’inci dakikada Doğukan Sinik kaydetti.
Oynayan 31 futbolcu içerisinde bir tek o beğenildi! 'Resmen mucize'
Oynayan 31 futbolcu içerisinde bir tek o beğenildi! 'Resmen mucize' 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Türkiye Milli Takımı'nı Bursa'da 2-0 yenen ve grupta 4 puana ulaşan Hırvatistan Milli Takımı'nda 28 yaşındaki yıldız futbolcunun performansı ayakta alkışlanırken, 90 dakikanın ardından Hırvat basınının 'Neyse ki mucize oyuncumuz sayesinde kazandık' manşetleri oldukça ilgi uyandırdı.
29.03.2023 Futbol
Nihat Kahveci yeni teknik direktör için adres gösterdi: Artık buraya evrilmemiz lazım şifre belli
Nihat Kahveci yeni teknik direktör için adres gösterdi: Artık buraya evrilmemiz lazım şifre belli 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan'a 2-0 kaybeden ve 2 maçta 3 puan alan Türkiye Milli Takımı'nda Stefan Kuntz'un geleceği ciddi bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Eski futbolculardan Nihat Kahveci milli takımın yeni teknik direktörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken Kahveci'nin 'Esasında adres belli' sözleri oldukça dikkat çekti.
29.03.2023 Futbol
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin? 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan karşısında etkili futbol oynamasına rağmen güçlü rakibine 2-0 kaybeden Türkiye Milli Takımı'nda kadro tercihleri sebebiyle Stefan Kuntz'a sert eleştiriler gelirken, Bilal Meşe'nin 'Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından yazar yorumları...
29.03.2023 Futbol
(Maçı canlı izle) Türkiye maçı ne zaman, Ermenistan Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Euro 2024 Türkiye Ermenistan maçı muhtemel 11 kadrosu!
(Maçı canlı izle) Türkiye maçı ne zaman, Ermenistan Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Euro 2024 Türkiye Ermenistan maçı muhtemel 11 kadrosu! Ermenistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Ermenistan maçı için heyecan dorukta. Milli maçın yayın kanalı, saatine yönelik aramalar arttı. Türkiye ve Ermenistan tarihinde 3. Kez bir araya gelecek. Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubu ilk maçını gerçekleştirecek A Milli Takım Stefan Kuntz yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Peki, Ermenistan Türkiye maçı şifresiz ve canlı izlenecek mi, hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Türkiye Ermenistan maçı TRT 1 canlı yayın ekranı ve muhtemel 11 kadrosu…
25.03.2023 Şampiy10
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı Fransa, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Hollanda ile karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Fransa'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, kaptan olarak çıktığı ilk maçta performansı ile alkış topladı. Öte yandan müsabakada topun patlamasından sonra kazanılan frikik herkesi şaşırttı.
25.03.2023 Fransa
Türkiye - İskoçya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Türkiye - İskoçya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Son milli arada istediği sonuçları alamayan A Milli Takımımız, Diyarbakır'da Steve Clarke yönetimindeki İskoçya'yı konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
16.11.2022 İddaa
Türkiye Milli Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri fikstürü belli oldu
Türkiye Milli Takımı'nın EURO 2024 Elemeleri fikstürü belli oldu Türkiye Milli Futbol Takımı'nın 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Elemeleri fikstürü açıklandı. Ay-Yıldızlıların D Grubu'nda oynayacağı karşılaşmalar 25 Mart 2023'te başlayıp 21 Kasım 2023'te sona erecek.
10.10.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Şampiyonası Elemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa şampiyonası elemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.