Avrupa Basketbol Şampiyonası

Avrupa Basketbol Şampiyonası

Son dakika Avrupa Basketbol Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Avrupa Basketbol Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Avrupa Basketbol Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa basketbol şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.218 avrupa basketbol şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa basketbol şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye İzlanda basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Eurubasket elemesi Türkiye İzlanda maçı ne zaman?
Türkiye İzlanda basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Eurubasket elemesi Türkiye İzlanda maçı ne zaman? Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu’nda mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, bugün EuroBasket 2025 Elemelerinde ikinci mücadelesine çıkıyor. Peki Türkiye - İzlanda basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye - İzlanda basket maçı hangi kanalda yayınlanacak?
25.02.2024 Basketbol
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti!
Bakan Bak'tan 12 Dev Adam'a idman ziyareti! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemelerine hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımı’na ziyarette bulundu. 12 Dev Adam’ın antrenmanını izleyen Bakan Bak, teknik ekip ve oyunculara başarılar diledi.
20.02.2024 Basketbol
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yeni sponsorluk anlaşması Türkiye Basketbol Federasyonu ile e-ticaret platformu Hepsiburada arasında imzalanan anlaşmayla şirket; milli takımlar ana sponsoru oldu.
9.06.2023 Basketbol
Türkiye Fransa basketbol maçı sonucu! Türkiye Fransa basketbol maçı kaç kaç bitti?
Türkiye Fransa basketbol maçı sonucu! Türkiye Fransa basketbol maçı kaç kaç bitti? Türkiyr 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası son 16 turunda Fransa ile girdiği mücadeleyi kaybetti. Türkiye maçın uzatmalarında yenildi. Peki, Türkiye - Fransa basketbol maçı kaç kaç bitti? İşte Türkiye Fransa basketbol maçı sonucu…
10.09.2022 Şampiy10
Gürcistan Eurobasket 2022'ye veda etti! Türkiye'den baklavalı gönderme...
Gürcistan Eurobasket 2022'ye veda etti! Türkiye'den baklavalı gönderme... Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda son 16 turunda eşleşmeler belli oldu. Millilerin rakibi Fransa oldu. Grup maçlarında karşılaştığımız ve milli oyuncumuz Furkan Korkmaz'a saldıran Gürcistan'a TBF'den baklavalı gönderme geldi.
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi
A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı devirdi 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, Belçika'yı 78-63'lük skorla yenerek 3. galibiyetini elde etti. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu dördüncü maçında İspanya'nın Karadağ'ı yenmesiyle A Milli Takım, son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
6.09.2022 Basketbol
Ebru Şahin'den eşi Cedi Osman'a tebrik!
Ebru Şahin'den eşi Cedi Osman'a tebrik! A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan'la karşı karşıya geldi. Milli Takımımız, Bulgaristan'ı 101-87'lik skorla mağlup etti. Maçta 25 sayıyla oynayan Cedi Osman da galibiyette pay sahibi oldu. Karşılaşmayı izlemeye gidenler arasında yer alan Ebru Şahin, eşi Cedi Osman’ı maç sonunda sarılarak tebrik etti ve o anı Instagram hesabından paylaştı.
4.09.2022 Magazin
Türkiye Gürcistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye A Milli Basketbol Takımı maç bilgileri
Türkiye Gürcistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye A Milli Basketbol Takımı maç bilgileri Ergin Ataman yönetimindeki 12 Dev Adam’ın 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası maçları devam ediyor. Türkiye A Milli Basketbol Takımımız 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) Pazar günü Gürcistan’ı konuk edecek. Peki, Türkiye Gürcistan basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye A Milli Basketbol Takımı maç bilgileri…
3.09.2022 Basketbol
Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!
Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri! 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) devam ediyor. Türkiye A Milli Basketbol Takımımız Bulgaristan'la karşı karşıya gelecek. 12 Dev Adam Bulgaristan karşısında da parkede kazanmak için mücadele edecek. Peki, Bulgaristan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte EuroBasket 2022 Türkiye maçı canlı yayın bilgileri!
3.09.2022 Basketbol
U18 Basketbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda finalde
U18 Basketbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda finalde İzmir'in ev sahipliğinde düzenlenen FIBA U18 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, yarı finalde karşı karşıya geldiği Slovenya'yı 79-64 mağlup ederek finalde İspanya'nın rakibi oldu.
6.08.2022 Basketbol
Ergin Ataman'ın '3' hareketinin nedeni belli oldu! 'Taraftarlara gösterdim çünkü...'
Ergin Ataman'ın '3' hareketinin nedeni belli oldu! 'Taraftarlara gösterdim çünkü...' THY EuroLeague şampiyonu Ergin Ataman Real Madrid zaferinden sonra "Taraftarlara üçü gösterdim ama sırada Türk Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu kaldı." açıklamasında bulundu.
21.05.2022 THY Euroleague
Galatasaray'ın eski oyuncusu Nur Germen hayatını kaybetti
Galatasaray'ın eski oyuncusu Nur Germen hayatını kaybetti Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve Sarı-kırmızılı takımı çalıştıran eski milli basketbolcu ve antrenör Nur Germen, 73 yaşında hayatını kaybetti.
1.10.2021 Galatasaray
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri…
Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında? Erman Kunter’in Basketbol kariyeri… Eski A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Erman Kunter, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Peki, Erman Kunter kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2021 Gündem
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri...
TBF'den açıklama! Kerem Tunçeri... A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri görevinden ayrıldı.
19.07.2021 TBL
Doğuş Balbay kimdir? Doğuş Balbay’ın boyu ve yaşı kaç, nereli? Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay’ın hayatı ve basketbol kariyeri…
Doğuş Balbay kimdir? Doğuş Balbay’ın boyu ve yaşı kaç, nereli? Anadolu Efes kaptanı Doğuş Balbay’ın hayatı ve basketbol kariyeri… Koronavirüs nedeniyle geçen yıl yapılamayan Euroleague şampiyonu temsilcimiz Anadolu Efes oldu. Efes, Final Four'da önce CSKA Moskova'yı, finalde de Barcelona'ya mağlup etti. Anadolu Efes’in şampiyon olmasının ardından kaptan Doğuş Balbay hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Doğuş Balbay kimdir? Doğuş Balbay’ın boyu ve yaşı kaç, nereli? İşte Doğuş Balbay’ın hayatı ve basketbol kariyeri…
31.05.2021 Gündem
Rakiplerimiz Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika!
Rakiplerimiz Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika! Türkiye, 2021 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda C Grubu'nda Bosna Hersek, Slovenya ve Belçika ile eşleşti.
8.03.2021 Arşiv
F.Bahçe yeni transferini resmen açıkladı
F.Bahçe yeni transferini resmen açıkladı Fenerbahçe Beko eski oyuncusu Marko Guduric'i 2,5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
18.12.2020 Fenerbahçe
Larkin'in milli heyecanı
Larkin'in milli heyecanı Amerika'da Miami Türk Konsolosluğuna giden Anadolu Efesli Shane Larkin, Başkonsolos Burç Ceylan'ı ziyaretini sosyal medya hesaplarından paylaştı.
23.10.2020 TBL
Furkan Korkmaz - Barış Murat Yağcı eşleşti! Furkan Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Furkan Korkmaz - Barış Murat Yağcı eşleşti! Furkan Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Acun Ilıcalı yoğun talep üzerine ünlüler ile Anlat Bakanlım oyunun yeniden oynanacağını duyurdu. Anlat Bakalım yarışmasında Barış Murat Yağcı ile Furkan Korkmaz eşleşti. Eşleşme duyurusunun ardından ABD'de NBA liginde oynayan Milli Basketbolcu Furkan Korkmaz hakkındaki araştırmalar da arttı. Peki, Furkan Korkmaz kimdi? Furkan Korkmaz kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
17.06.2020 Gündem
2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası ertelendi
2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası ertelendi 2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası, 1-18 Eylül 2022 tarihine ertelendi.
10.04.2020 Basketbol
Milliler, Avrupa ikincisi oldu
Milliler, Avrupa ikincisi oldu Yunanistan'da düzenlenen 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, finalde karşılaştığı İspanya'ya 57-53 mağlup oldu ve turnuvayı ikinci tamamladı.
5.08.2019 Basketbol
Hidayet Türkoğlu'ndan çok sert tepki! "Bu bir utançtır!"
Hidayet Türkoğlu'ndan çok sert tepki! "Bu bir utançtır!" Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda, Türkiye'nin İspanya'ya kaybettiği maçta, skandal kararlar veren hakemlere sert tepki gösterdi.
5.08.2019 Arşiv
Finalde İspanya'ya mağlup olan Milliler, Avrupa ikincisi oldu
Finalde İspanya'ya mağlup olan Milliler, Avrupa ikincisi oldu Yunanistan'da düzenlenen 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, finalde karşılaştığı İspanya'ya 57-53 mağlup oldu ve turnuvayı ikinci tamamladı.
4.08.2019 Arşiv
Tilbe Şenyürek Galatasaray'da!
Tilbe Şenyürek Galatasaray'da! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, milli oyuncu Tilbe Şenyürek ile anlaşmaya vardığını açıkladı.
9.07.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Basketbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa basketbol şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.