AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AVM'ler pazar günleri açık mı? AVM açılış kapanış saatleri!
AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AVM'ler pazar günleri açık mı? AVM açılış kapanış saatleri! İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'ne göre, AVM'lerin çalışma saatleri belli oldu. 81 İl Valiliği'ne gönderilen genelgeye göre, AVM'ler ve AVM'lerdeki mağazaların çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki, AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? AVM'ler kaça kadar açık? AVM'ler pazar günleri açık mı? AVM açılış kapanış saatleri!
2.06.2021 Gündem
AVM'ler ne zaman açılıyor? AVM'lerde hangi önlemler alındı? AVM'lerde corona virüs kuralları!
AVM'ler ne zaman açılıyor? AVM'lerde hangi önlemler alındı? AVM'lerde corona virüs kuralları! Sağlık Bakanlığı, AVM ve AVM içindeki iş yerlerinde corona virüse karşı alınması gereken önlemleri madde madde açıkladı. Peki, AVM'ler ne zaman açılıyor? Hangi AVM'ler açılacak? AVM'ler saat kaçta açılacak? Hangi önlemler alındı? AVM'lerde kaç saat kalınmalı? AVM'lere kaç kişi alınacak? Sinemalar açılacak mı? Deneme kabinleri nasıl kullanılacak? İşte AVM'ler hakkında merak edilen her şey...
10.05.2020 Gündem
AVM saatleri değişti! AVM çalışma saatleri (AVM açılış kapanış) kaç oldu? Sabah kaçta açılacak, akşam kaçta açılacak?
AVM saatleri değişti! AVM çalışma saatleri (AVM açılış kapanış) kaç oldu? Sabah kaçta açılacak, akşam kaçta açılacak? AVM saatleri değişti. AVM çalışma saati değişti mi? sorusu oldukça yoğun bir şekilde merak ediliyordu. Corona virüsü salgının Türkiye'ye de sıçraması, en kalabalık ortamlardan biri olan AVM'leri de gündeme getirmişti. Alışveriş Merkezi ve Yatırımcıları Derneği; "AVM'lersaat 12.00 - 20.00 arasında açık olacak. AVM'lerdeki çocuk oyun alanları kapatılacak ve dezenfekte edilecek" açıklaması yaptı.
14.03.2020 Ekonomi