İş Bankası açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar...
İş Bankası açıkladı! Hesabı olan herkesi ilgilendiren karar... İş Bankası, hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararını duyurdu. Dev bankadan müşterilerine gönderilen bilgilendirmede mailinde yeni faiz oranlarını açıkladı. Dev banka açıklamasında "1 Mart 2021 itibariyle ek hesabınız için; faiz oranının aylık %1.89, gecikme faiz oranının ise aylık % 2.19 olarak uygulanacağını bilgilerinize sunarız" denildi.
2.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Flaş karar...
Ziraat Bankası duyurdu! Flaş karar... Ziraat Bankası hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararı duyurdu. Dev banka müşterilerine gönderdiği SMS'te “Değerli müşterilerimiz 24 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Kredili Mevduat Hesabı aylık akdi faiz oranı yüzde 1,89, gecikme faiz oranı yüzde 2,19 olarak uygulanacaktır” ifadelerine yer verdi. Vakıfbank ve Garanti BBVA da kararını açıkladı...
30.01.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor
Garanti Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi ilgilendiriyor Garanti BBVA hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiren kararını duyurdu. Dev banka SMS ile müşterilerine bilgilendirme yaptı. Garanti BBVA avans hesap ve gecikme faiz oranlarını değiştirdi. Yeni faiz oranları 1 Şubat itibarıyla geçerli olacak. Ayrıca banka 2020 yılında 6 milyar 385 milyon 163 bin TL konsolide net kar elde ettiğini de açıkladı.
29.01.2021 Ekonomi