Aulas

Aulas

Son dakika Aulas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aulas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aulas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aulas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aulas gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 aulas haberi bulunmuştur. Tüm aulas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dursun Özbek'in Dembele resti olay yarattı! 'Eğer ocakta olmazsa...'
Dursun Özbek'in Dembele resti olay yarattı! 'Eğer ocakta olmazsa...' Galatasaray'da son dakika... Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve genel olarak yerli oyuncularla ilgilenen Galatasaray'da Fransız forvetin imzası yılan hikayesine döndü. Menajerinin İstanbul'a geldiği yıldız futbolcunun, ocak ayında Sarı Kırmızılı kulüple anlaşması beklenirken, Lyon'un bu transferde sürekli sorun çıkarması Dursun Özbek cephesinde kızgınlığa yol açtı.
14.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'da mutlu son! Dursun Özbek 18 milyon euro'luk yıldızı bedavaya aldı
Galatasaray'da mutlu son! Dursun Özbek 18 milyon euro'luk yıldızı bedavaya aldı İcardi'nin PSG'den kiralık olarak gelmesi, Gomis'in yaşı ve Seferovic'in ocakta Benfica'ya geri dönme ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray yılın transfer bombasını patlattı. Piyasa değeri 18 milyon euro olan yıldız futbolcuyu bedavaya renklerine bağlayan Dursun Özbek, çılgın başkan Aulas'a inanılmaz bir transfer çalımı atarken, Cimbom'un Kolombiyalı santrafor Muriel'le de temaslarını sürdürdüğü belirtildi.
1.12.2022 Galatasaray
Biri İcardi'nin diğeri Maxi Gomez'in peşine düşmüştü! İkisi de olmadı yıldız golcü için savaş başladı
Biri İcardi'nin diğeri Maxi Gomez'in peşine düşmüştü! İkisi de olmadı yıldız golcü için savaş başladı İcardi ve Belotti gibi golcülerle ilgilenen Galatasaray'ın forvet hattında henüz somut adım atamaması üzerine Erden Timur'un rotasını Fransa'ya kırdığı, Sarı Kırmızılı kulübün tecrübeli futbolcuyla masaya oturduğu bildirildi. Tıpkı ezeli rakibi gibi santrafor arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin aynı futbolcu için girişimlere başlaması iki kulüp arasında transfer savaşını başlatırken Başan Ali Koç'un Aulas'la temasa geçtiği belirtildi.
24.08.2022 Galatasaray
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz'
Tolisso bombası! Başkan resmen açıkladı 'Evet görüşüyoruz' Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan yıldız futbolcu Tolisso ile Lyon Başkanı Aulas'ın görüştüğü ortaya çıktı.
10.06.2022 Fransa
Sadece bu sezonun değil son 10 yılın en büyük bombası! Kerem için 20 milyon euro...
Sadece bu sezonun değil son 10 yılın en büyük bombası! Kerem için 20 milyon euro... Bu sezon Lig 1'de 36.hafta itibariyle 8.sırada bulunan ve gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden start veren Lyon, Galatasaray'ın milli yıldızına talip oldu.Fransız devinin başkanı Aulas'ın bu hamlesi Fenerbahçe cephesini de yakından ilgilendirirken, 3 takım arasında yaşanan domino etkisi futbolseverlerin başını döndürdü. İşte Galatasaray - Fenerbahçe ve Lyon cephesinde yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
13.05.2022 Galatasaray
Çılgın başkan İstanbul'a geliyor! Cengiz'i Marsilya Yusuf'u Zeki'yi Lille kapınca onlar da...
Çılgın başkan İstanbul'a geliyor! Cengiz'i Marsilya Yusuf'u Zeki'yi Lille kapınca onlar da... Daha önce Yusuf Yazıcı, Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ı transfer eden Lille'den sonra Türk pazarına giren Lig 1 kulüpleri Cengiz Ünder'e de imza attırmıştı. Marsilya'nın hamlesini gören çılgın başkan Aulas'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği öğrenilirken, Lyon'un milli yıldız için harekete geçeceği bildirildi.
28.02.2022 Galatasaray
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca!
Luiz Gustavo'ya Fransız devinden kanca! Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Olimpik Marsilya'dan 6 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo hakkında Fransız medyasından gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiası geldi.
23.07.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti
Beşiktaş Marcelo Guedes için harekete geçti Lyon’da taraftarlarla yaşadığı olay sonrasında takımdan ayrılma kararı alan Marcelo Guedes için Beşiktaş yönetimi harekete geçti. Siyah-Beyazlı formayı asla unutmayan Brezilyalı için Kartal’da yönetim, Fransız ekibinin kesin kararını bekliyor.
13.12.2019 Beşiktaş
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor
Arsene Wenger Fransa'ya geri dönüyor 22 yıl boyunca çalıştırdığı Arsenal'dan geçtiğimiz yaz ayrılan dünyaca ünlü menajer Arsene Wenger ile ilgili ülkesi Fransa'dan gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. 69 yaşındaki teknik adamın Ligue 1 ekiplerinden biriyle görüşme halinde olduğu öğrenildi...
28.04.2019 Fransa
Bruno Genesio Lyon'dan ayrılacağını açıkladı!
Bruno Genesio Lyon'dan ayrılacağını açıkladı! Fransa Ligue 1'de deplasmanda Nantes'a 2-1 yenilen Olympique Lyon'da deprem... Takımın 52 yaşındaki teknik direktörü Bruno Genesio, düzenlediği basın toplantısıyla sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.
13.04.2019 Fransa
Aulas basın toplantısında şoke etti!
Aulas basın toplantısında şoke etti! Olimpik Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas'ın Rennes'e 3-2 yenilerek Fransa Kupası'ndan elendikleri yarı final maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında salon adeta buz kesti. Aulas, kaybettikleri maç sonrası teknik direktörleri Bruno Genesio'nun geleceği hakkında konuştu.
3.04.2019 Fransa
Başkan Denayer transferini açıkladı!
Başkan Denayer transferini açıkladı! Galatasaray’ın bir kez daha kiralamak için uğraş verdiği Jason Denayer için Lyon araya girdi, işi bitirdi. Fransız kulübünün başkanı Aulas, Belçikalı yıldızın Fransa’da olduğunu söyleyip, “Yeni oyuncumuz geçen sezon Galatasaray ile lig şampiyonu oldu” dedi.
18.08.2018 Futbol
Galatasaray'a Denayer'den kötü haber
Galatasaray'a Denayer'den kötü haber Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, Jason Denayer'i transfer ettiklerini açıkladı.
17.08.2018 Galatasaray
Umut Bozok gönlündeki Türk takımını açıkladı!
Umut Bozok gönlündeki Türk takımını açıkladı! Fransa 2. lig takımlarından Nimes'te forma giyen ve geçtiğimiz gün oynanan Bresse maçında bu sezonki 3. hat-trick'e imza atan Umut Bozok, Galatasaray'la ilgili açıklamalarda bulundu.
26.11.2017 Galatasaray
Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar
Ben Arfa için Fenerbahçe'yi açıkladılar Fenerbahçe için Hatem Ben Arfa açıklaması! Transfer döneminin ilk günlerinden bu yana ismi Fenerbahçe başta olmak üzere Türk kulüpleriyle anılan Hatem Ben Arfa için flaş açıklama geldi. Paris Saint-Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, oyuncunun Türkiye'ye gideceğini açıkladı.
29.08.2017 Fenerbahçe
Şenol Güneş'in planları bozuldu!
Şenol Güneş'in planları bozuldu! Spor Toto Süper Lig'de son şampiyon Beşiktaş transferde bombayı Pepe'yi alarak patlattı. Ancak bir yandan da kadrosundaki önemli bir ismi kaybediyor...
10.07.2017 Beşiktaş
Valbuena'dan duygusal veda
Valbuena'dan duygusal veda Fenerbahçe’nin Fransız ekibi Olympique Lyon’dan transfer ettiği Mathieu Valbuena, Olmypique Lyon ve Fransız taraftarlar için bir veda yazısı yayınladı.
26.06.2017 Fenerbahçe
Galatasaray dikkat! Traore elden kaçıyor...
Galatasaray dikkat! Traore elden kaçıyor... Cim Bom’da Bruma’nın yerine düşünülen 21 yaşındaki kanat oyuncusu Bertrand Traore için Lyon devreye girdi.
2.06.2017 Galatasaray
Valbuena'da işlem tamam!
Valbuena'da işlem tamam! Lyon'un yıldız orta sahası, Fenerbahçe'nin 3 yıllık sözleşme teklifine 'Evet' yanıtını verdi.
25.05.2017 Fenerbahçe
Başkan doğruladı! Valbuena...
Başkan doğruladı! Valbuena... Fenerbahçe'nin Valbuena ile anlaşmaya vardığı iddiaların ardından Lyon Başkanı Aulas'tan açıklama geldi. Aulas, "Fenerbahçe'nin teklifi Valbuena'yı cezbetti" dedi.
24.05.2017 Fenerbahçe
Başkan doğruladı! Lacazette'in yeni takımı...
Başkan doğruladı! Lacazette'in yeni takımı... Yıldız golcünün Atletico Madrid'e transfer ihtimaline dair en ciddi açıklama Lyon Başkanı Aulas'tan geldi.
21.05.2017 Futbol
'Beşiktaş, bu kupayı kazanacaktır'
'Beşiktaş, bu kupayı kazanacaktır' UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Beşiktaş'ı penaltılar sonucu 7-6 yenerek yarı finale çıkan Lyon'da başkan Jean Michel Aulas açıklamalarda bulundu.
21.04.2017 Beşiktaş
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi)
Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? (BJK maçı şifresiz mi) Beşiktaş Lyon maçına artık saatler kaldı. Avrupa arenasındaki tek temsilcimiz Beşiktaş için Lyon maçında tüm Türkiye tek yürek olacak. Kalp atışlarının saatler geçtikçe hızlandığı Beşiktaş Lyon maçında temsilcimiz Kara Kartal gol yemeden tek farklı galibiyet, 2 ve üstü farklı galibiyet alması halinde bir üst tura adını yazdıracak ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselecek. Peki Beşiktaş Lyon maçı ne zaman saat kaçta hangi şifresiz kanalda yayınlanacak?
20.04.2017 Futbol
Lyon Başkanı Aulas'tan UEFA kararı yorumu
Lyon Başkanı Aulas'tan UEFA kararı yorumu Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean-Michel Aulas, UEFA Disiplin Komitesi'nin verdiği cezaların iki takım için de doğru bir karar olduğunu söyledi.
19.04.2017 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Aulas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aulas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.