Atletico Paranaense

Atletico Paranaense

Son dakika Atletico Paranaense haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atletico Paranaense ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atletico Paranaense haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atletico Paranaense

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atletico paranaense gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 atletico paranaense haberi bulunmuştur. Tüm atletico paranaense haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Vural'ı bile geçti! Vitor Pereira çıldırdı saha kenarında oyuncusunu tokatladı
Yılmaz Vural'ı bile geçti! Vitor Pereira çıldırdı saha kenarında oyuncusunu tokatladı Dün akşam Atletico Paranaense deplasmanına giden ve 5.dakikada Roger'in golüyle öne geçen Corinthians'ta 71.dakikada kıyamet koptu. Vitor Pereira'nın 67.dakikada oyuna aldığı 23 yaşındaki oyuncu sadece 4 dakika sonra kırmızı kart görerek oyundan atılınca Portekizli teknik adamın hışmına uğradı. Yılmaz Vural'ı andıran görüntü veren Pereira saha kenarında öğrencisini resmen tokatladı.
17.06.2022 Diğer Sporlar
Fenerbahçe'den Fernandinho bombası!
Fenerbahçe'den Fernandinho bombası! Fenerbahçe'de transferde hareketli günler. Sarı lacivertlilerin son olarak Manchester City forması giyen Fernandinho için düğmeye bastığı iddia edildi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberi...
7.08.2019 Futbol
Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi!
Fenerbahçe'den Raphael Veiga hamlesi! Fenerbahçe, Brezilya ekibi Palmeiras forma giyen orta saha oyuncusu Raphael Veiga ile anlaşma sağladı. Sarı lacivertli yönetim transferi bitirmek için oyuncunun kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor.
25.01.2019 Fenerbahçe
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor
İlhan Cavcav vefatının 2. yılında anılıyor Gençlerbirliği Kulübünün onursal başkanı ve Türk futbolunun "İlhan Ağabeyi" İlhan Cavcav, vefatının 2. yıl dönümünde anılıyor.
21.01.2019 Futbol
Marcao mutluluğu! Kulüp tarihine geçti
Marcao mutluluğu! Kulüp tarihine geçti Marcao’yu 4 milyon euroya satışı, Portekiz kulübünün tarihine geçti. Çünkü bu para, bugüne kadar satılan tüm oyuncuların toplam bonservisinden elde edilen miktardan daha fazlaydı.
17.01.2019 Galatasaray
Marcao resmen Galatasaray'da
Marcao resmen Galatasaray'da Galatasaray, Chaves'de forma giyen savunma oyuncusu Marcao'nun transferi konusunda oyuncunun kulübü ile anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
9.01.2019 Galatasaray
G.Saray ilk bombayı patlattı!
G.Saray ilk bombayı patlattı! Galatasaray, Portekiz'de forma giyen defans oyuncusu Marcos do Nascimento Teixeira'nın transferini bitirdi.
8.01.2019 Galatasaray
Göztepe'de Rotman ve Scarione kadro dışı
Göztepe'de Rotman ve Scarione kadro dışı Süper Lig'de yeni sezona Hollanda'da yapacağı kampla hazırlanacak Göztepe'de iki orta saha oyuncusu Oscar Scarione ve Rajko Rotman kafileye alınmadı.
19.07.2018 Göztepe
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi!
Sarı-kırmızılılar rotayı ona çevirdi! Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına iddialı hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi.
24.01.2018 Göztepe
Kocaman'dan 4 yeni transfer!
Kocaman'dan 4 yeni transfer! Süper Lig'e istediği gibi bir başlangıç yapamayan ancak ilk yarının sonlarına doğru form yakalayan Fenerbahçe'de gönderilecekler listesinde yer alan futbolcular küllerinden doğdu.
24.01.2018 Fenerbahçe
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı!
Diego Ribas Milli Takım'a çağrıldı! Eski Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas, Brezilya Milli takımına çağrıldı.
3.03.2017 Futbol
Gençlerbirliği'nin son transferi imzayı hastanede attı
Gençlerbirliği'nin son transferi imzayı hastanede attı Gençlerbirliği'nin Atletico Paranaense'den transfer ettiği Bady'e imza hastanede atıldı.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Menajeri açıkladı: Manoel'i istiyorlar
Menajeri açıkladı: Manoel'i istiyorlar Beşiktaş'ın, Cruzeiro forması giyen stoper Manoel'le ilgilendiği oyuncunun menajeri tarafından açıklandı.
26.05.2016 Beşiktaş
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
F.Bahçe'den 75 günde 11 transfer
F.Bahçe'den 75 günde 11 transfer Fenerbahçe, yaz transfer dönemini oldukça hareketli geçirerek kadrosunda önemli değişikliklere gitti.
1.09.2015 Süper Lig
Rhodolfo kontrolden geçti
Rhodolfo kontrolden geçti Brezilyalı futbolcu Luiz Rhodolfo, sağlık kontrolünden geçti.
24.07.2015 Beşiktaş
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru
F.Bahçe'den son 12 yılın rekoru Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katarak, son 12 yılın en hareketli yaz transfer dönemini geçiriyor.
15.07.2015 Fenerbahçe
Kral resmen tacını takıyor
Kral resmen tacını takıyor Sırasıyla sportif direktörünü, hocasını, stoperini ve sağ bekini açıklayan Kanarya dün de yeni golcüsü Fernandao’yu ilan etti
25.06.2015 Fenerbahçe
F.Bahçe Fernandao'yu resmen açıkladı
F.Bahçe Fernandao'yu resmen açıkladı Fenerbahçe, Bursaspor'dan ayrılan Fernandao ile anlaştığını resmen açıkladı.
25.06.2015 Fenerbahçe
Fernandao İstanbul'da!
Fernandao İstanbul'da! Bursaspor'un 22 golle sezonu gol kralı olarak tamamlayan Brezilyalı forveti Fernandao İstanbul'a geldi.
31.05.2015 Futbol
Fernandao Fenerbahçe'de!
Fernandao Fenerbahçe'de! Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, ilk transferini gerçekleştirdi.
27.05.2015 Fenerbahçe
Chelsea Brezilyalı yıldızı kaptı!
Chelsea Brezilyalı yıldızı kaptı! Chelsea, bir dönem Manchester City'nin de gündemine gelen Brezilyalı orta saha oyuncusu Nathan'ı renklerine bağladı.
12.05.2015 Futbol
F.Bahçe'den 2.5 milyon Euro'luk teklif!
F.Bahçe'den 2.5 milyon Euro'luk teklif! Fenerbahçe Bursa'dan yılda 400 bin Euro alan Fernandao'ya 2.5 milyon Euro teklif edecek.
1.05.2015 Fenerbahçe
Fernandao'da işlem tamam
Fernandao'da işlem tamam Brezilya basınına göre Sarı-lacivertliler, hem sambacının menajeriyle hem de kulübüyle el sıkıştı.
24.04.2015 Fenerbahçe
İşte Fernandao gerçekleri
İşte Fernandao gerçekleri Bursaspor'un bonservisini alamadığı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer etmek istediği golcünün bonservisindeki önemli detay ortaya çıktı.
18.04.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Atletico Paranaense ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atletico paranaense haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.