Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Aybike Esin’di, Atlas Karan oldu! İşte ünlü oyuncunun son hali...
Aybike Esin’di, Atlas Karan oldu! İşte ünlü oyuncunun son hali... İlişki Durumu Karışık dizisindeki Gülendam karakteriyle ünlenen Aybike Esin Tumluer’in son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştiren ve ismini Atlas Karan Tumluer olarak değiştiren oyuncu, yıllar sonra ortaya çıktı.
14.10.2022 Magazin