Balıkesir'de atık su tepkisi: Susurluk'ta 1,5 yıldır çözüm bekleniyor
Balıkesir'de atık su tepkisi: Susurluk'ta 1,5 yıldır çözüm bekleniyorBalıkesir'in Susurluk ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde BASKİ'ye ait atık su terfi istasyonunun yaklaşık 1,5 yıldır çalışmadığını iddia eden mahalle sakinleri, atık suların yerleşim alanlarının arasındaki imarlı bir bölgeye aktığını öne sürerek kalıcı çözüm istedi.
27.08.2026Gündem
Ceyhan'da yılların kronik çilesi bitiyor! Dev borular döşenmeye başladı: Evsel atık sular artık tamamen kontrol altında!
Ceyhan'da yılların kronik çilesi bitiyor! Dev borular döşenmeye başladı: Evsel atık sular artık tamamen kontrol altında!Adana Büyükşehir Belediyesi, modern ve sürdürülebilir bir kent vizyonuyla yürüttüğü altyapı yatırımlarına Ceyhan ilçesinde sismik bir hamleyle devam ediyor. Ceyhan'ın en yoğun yerleşim yerlerinden biri olan Büyükmangıt Mahallesi'nde uzun yıllardır ihtiyaç duyulan yeni kanalizasyon hattının inşasına resmi olarak başlandı. Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin koordinasyonunda yürütülen bu asil proje sayesinde mahalle halkı saniyeler içinde özlemle beklediği çevre dostu altyapı sistemine kavuşacak.
10.07.2026Adana