At Eti

At Eti

Son dakika at eti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan at eti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını at eti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

At Eti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan at eti gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 at eti haberi bulunmuştur. Tüm at eti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür
Tedirgin eden görüntülere açıklama geldi: At eti sulu olur, mangal söndürür Adana'da sulama kanalında kesilmiş halde at ve eşek eti kalıntıları ile kemiklerinin bulunması tedirginliğe neden olurken, uzmanlar uyarıda bulundu. Adana Veteriner Hekimler Odası Başkanı Nihat Köse, "Vatandaşlar, veteriner hekim tarafından denetlenmiş ve mühürlenmiş eti almalılar" derken; Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ise "Et kendini belli eder. At eti sulu olur. Pişirdiğinizde suyu mangalı söndürür" diye konuştu.
27.03.2024 Adana
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar
Bir şehir bunu konuşuyor! At eti rezaleti, suçüstü yakalandılar Düzce'de rezalet bir olay yaşandı. Atların boş bir binada kesileceği ihbarını alan polis, jandarma ve zabıta ekipleri ortak operasyonla 10 atı kesilmek üzereyken kurtardı. Bina sahibi gözaltına alınırken kurtarılan atların da akıbeti belli oldu.
24.06.2022 Yaşam
İzmir’de 5 ton 860 kilo tek tırnaklı hayvan eti ele geçirildi
İzmir’de 5 ton 860 kilo tek tırnaklı hayvan eti ele geçirildi İzmir'in Bornova ilçesinde iki ayrı kamyonetin kasasında toplam 5 ton 860 kilo tek tırnaklı hayvan eti ele geçirildi.
21.05.2022 Yaşam
Tavuk, domuz, at eti, kebap, yoğurt ve rakı... Türk mutfağında 3 bin yıllık şaşırtan gerçekler!
Tavuk, domuz, at eti, kebap, yoğurt ve rakı... Türk mutfağında 3 bin yıllık şaşırtan gerçekler! Türk mutfağının arkasında Göktürk Devleti’nden Osmanlılar’a kadar Eski Türk devletlerini çerçeveleyen birçok kültürün izi bulunuyor. Dünyanın en eski mutfaklarından biri olarak kabul edilen Türk mutfağı, kadim bir tarihe sahip. Orta Asya'dan Anadolu'ya uzanan bu lezzet öyküsünün hikâyesi de çok ilginç. Bin yıl önce Anadolu'ya göçen Türklerin tavuk yememesi, çatalı hiç kullanmamaları hatta kabak yetiştirdikleri kocaman tarlalarının olması bunlardan yalnızca birkaçı.
4.12.2021 Gündem
Diziyi baştan sona izleyene 63 bin TL! Sosyal medya bu iş ilanını konuşuyor
Diziyi baştan sona izleyene 63 bin TL! Sosyal medya bu iş ilanını konuşuyor Sosyal medya İngiltere'deki bir iş ilanını konuşuyor. Kült televizyon dizisi The Simpsons'ı analiz etmek isteyen bir firma diziyi baştan sonra izleyecek birini arıyor. Bu işi yapacak kişiye yapılanacak ödeme ise 5 bin sterlin yani yaklaşık 63 bin TL. Bölüm başına 6.80 sterlin kazanacak kişiye firma diziyi izlemesi için internet ve abonelik masraflarının yanı sıra her hafta bir kutu donut hediye edecek.
15.10.2021 Dünya
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi...
Kayıp atlar için flaş iddia! Bir bölümü Irak'a satıldı, bazıları da kesildi... Gelen son dakika haberine göre; İBB’nin Hatay Dörtyol Belediyesi’ne hibe ettiği 100 atın kaybolmasıyla ilgili olarak, 80 at tanesi 2 bin dolara Irak’a satıldı, kalan atların bir kısmı başka şehirlere gitti, yaşlı ve iş göremeyenler kesilip kıyma-kuşbaşı oldu iddiası gündeme geldi.
23.04.2021 Gündem
Kentte onlarca at ve eşek kafası bulundu! Dehşete düşüren görüntü...
Kentte onlarca at ve eşek kafası bulundu! Dehşete düşüren görüntü... Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde dere yatağında çok sayıda at ve eşek kafası ile kemikler bulundu. Köpekler tarafından kemikler çevreye taşınırken, çevreye ise kötü kokuların yayıldığı belirtildi. Bölgeye yakın mahallede yaşayan Ramazan Dağgülü (31), "Burada onlarca kesilmiş at var. Artık bu kokudan duramayacak hale geldik" dedi.
25.03.2021 Gündem
Avrupa'da kıtlık krizi! Büyük korku, yüzde 200 arttı
Avrupa'da kıtlık krizi! Büyük korku, yüzde 200 arttı Fransa'da halk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının 2021 boyunca süreceği endişesi ve kıtlığa neden olacağı korkusuyla gıda stokluyor.
24.01.2021 Dünya
Tarım ve Orman Bakanlığı at eti satan firmalar! Tağşiş listesi 2020 - Tarım bakanlığı hile yapan firmaların ifşa listesi…
Tarım ve Orman Bakanlığı at eti satan firmalar! Tağşiş listesi 2020 - Tarım bakanlığı hile yapan firmaların ifşa listesi… Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile yapan firmaları tek tek ifşa ediyor. Bakanlık son olarak 91 firmaya ait 113 üründe tağşiş yapıldığını kamuoyu ile paylaştı. Bursa’da 5 firmanın 8 ürününde at eti otaya çıktı. İşte Tarım Bakanlığı hile yapan firmaların listesi…
2.10.2020 Gündem
Vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar!
Vatandaşın sağlığıyla oynuyorlar! Gıda teröristleri vatandaşın sağlığıyla oynamaya devam ediyor. Teröristler döner ve sucukta at eti, lahmacunda sakatat, peynirde ayçiçek yağı kullanıyor.
18.09.2020 Gündem
Ürünlerinden at eti çıktı! Kendini böyle savundu
Ürünlerinden at eti çıktı! Kendini böyle savundu Vatandaşlara at eti sattığı tespit edilen İstanbul’daki iki işletme hala faaliyetlerini sürdürüyor. Sucuğunda at eti bulunan kasap, “Özbeklerin getirdiği eti kıyma çektik, at eti getirmişler” savunmasını yaparken, tavuk dönerinden at eti çıkan kebap salonu sahipleri ise, “Sebzeden, bıçaktan ya da tahtadan bulaşmış olabilir. Sonuçlara itiraz ettik, bakanlıkla mahkemeliğiz” diyor.
17.09.2020 Gündem
Gıda ifşa listesi 2020 | Tarım Bakanlığı tarafından ifşa edilen firmalar ve ürünler (Tarım Bakanlığı ifşa listesi 2020)
Gıda ifşa listesi 2020 | Tarım Bakanlığı tarafından ifşa edilen firmalar ve ürünler (Tarım Bakanlığı ifşa listesi 2020) Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gıdada hile yapan firma ve ürünleri ifşa edildi. Vatandaşa dana yerine at eti, yoğurt yerine nişasta, lahmacun yerine sakatat yedirdi. İşte Tarım Bakanlığı ifşa listesi 2020…
30.11.2020 Gündem
Kıyma ve kırmızı ette hileye dikkat
Kıyma ve kırmızı ette hileye dikkat Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Uğur Toprak, yüzde yüz dana eti adı altında satılan kıyma ve sucuk gibi ürünlere merdiven altı üreticiler tarafından sakatat ve kanatlı hayvan eti karıştırıldığını, kırmızı ette ise tartıda ağır basması için şırıngayla su enjekte edildiğini belirterek, yapılan hilelere karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.
7.07.2020 Yaşam
81 ile yazı yollandı! TOBB'dan disiplin uyarısı...
81 ile yazı yollandı! TOBB'dan disiplin uyarısı... 81 il oda ve borsa yönetimine, gıdada taklit ve tağşiş yapan üye firmalara yönelik disiplin değerlendirmesi yapmaları için talimat gönderildi.
17.01.2020 Ekonomi
Ruam hastalığı nedir? Dikkat edilmesi gerekenler...
Ruam hastalığı nedir? Dikkat edilmesi gerekenler... Adalar Kaymakamlığı tarafından yapılan, "Büyükada'daki bazı atlarda Ruam hastalığı tespit edilmiştir. 81 adet at, ilgili mevzuat hükümleri uyarınca itlaf edilmiştir" açıklamasından sonra herkes Ruam hastalığı nedir? İtlaf etmek ne demektir? Ruam etkeni nedir? Ruam hastalığı insandan insana nasıl bulaşır? sorularına yanıt arıyor. Uzmanlardan açıklama geldi.İşte Ruam hakkında merak edilenler…
19.12.2019 Gündem
Büyükada'da ruam hastalığı tespit edildi onlarca at öldürüldü
Büyükada'da ruam hastalığı tespit edildi onlarca at öldürüldü Adalar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Büyükada'daki bazı atlarda Ruam hastalığı tespit edilmiştir. 81 adet at, ilgili mevzuat hükümleri uyarınca itlaf edilmiştir" denildi. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Prof. Dr. Seyyak Ak, hastalığın insanlara da bulaşabileceğini söyledi.
19.12.2019 Gündem
Bakan Pakdemirli konuya açıklık getirdi: At, eşek eti ithalatı...
Bakan Pakdemirli konuya açıklık getirdi: At, eşek eti ithalatı... Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Türkiye'nin Sudan'dan at, eşek eti ithal edeceği haberlerinin ardından konuya açıklık getirerek böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
16.12.2019 Ekonomi
Kan donduran açıklama! En çok İstanbul'da rastlanıyor
Kan donduran açıklama! En çok İstanbul'da rastlanıyor Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı denetimlerde bir çok ilde alkollü içecekten bala, domuz etinden kuru yemişe kadar çok sayıda üründe hile yapıldığı belirlendi.
12.10.2019 Sağlık
Bakanlık sakıncalı ürünleri açıkladı! Vatandaşlar tedirgin...
Bakanlık sakıncalı ürünleri açıkladı! Vatandaşlar tedirgin... Tarım ve Orman Bakanlığı laboratuvar sonucuyla taklit veya tağşiş yapılan ürünleri üreten ya da ithal eden firmaları açıkladı.
12.10.2019 Ekonomi
Zabıtadan at kesimine suçüstü
Zabıtadan at kesimine suçüstü Adana'da bir ihbarı değerlendiren zabıta ve polis ekipleri, tarla ortasında kesilip, parçalarına ayrılmış 150 kilogram at eti ele geçirdi. Ekiplerin geldiğini gören şüpheliler, bıçak ile at arabasını bırakıp kaçtı.
17.10.2018 Gündem
At kesip sattığı öne sürülen sanıklar: Kendimiz yedik
At kesip sattığı öne sürülen sanıklar: Kendimiz yedik Adana'da organize şekilde tek tırnaklı hayvan kesimi yapıp satışa sundukları iddia edilen 13'ü tutuklu 19 kişinin 8 yıldan 11 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları istemiyle yargılanmasına başlandı.
10.09.2018 Yaşam
Kilosu 27 liradan at eti satanlara 11 yıl istendi
Kilosu 27 liradan at eti satanlara 11 yıl istendi Adana’da organize şekilde tek tırnaklı hayvan kesimi yapıp satışa sundukları iddia edilen 13’ü tutuklu 19 kişi hakkında 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
13.08.2018 Yaşam
At kesip sattığı öne sürülen sanıklara 11 yıl hapis istemi
At kesip sattığı öne sürülen sanıklara 11 yıl hapis istemi Adana'da organize şekilde tek tırnaklı hayvan kesimi yapıp satışa sundukları iddia edilen 13'ü tutuklu 19 kişi hakkında 11 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
13.08.2018 Yaşam
Son dakika... Askeriyede yeni dönem başlıyor
Son dakika... Askeriyede yeni dönem başlıyor Kışlalarda yemek alımı, bakanlığın belirlediği ürün yelpazesine, markasına göre doğrudan teklif alma şeklinde olacak, sağlıksız gıda kışlaya giremeyecek.
29.09.2021 Gündem
Askere 4 ton at eti!
Askere 4 ton at eti! Milli Savunma Bakanı Canikli, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 2015’te alınan 12 bin 500 kilo et konservenin 4 bin 50 kilosunda at eti tespit edildiğini belirtti. Bakan Canikli, firma ile sözleşmenin feshedilip, suç duyurusunda bulunulduğunu at etinin de yenmediğini bildirdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

At Eti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki at eti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.