Abdulkadir Topkaç  hayatını kaybetti!
Abdulkadir Topkaç hayatını kaybetti! Gelen son dakika haberine göre; Diyarbakır'da yaşayan ve astronomiye olan merakıyla 27 yıl boyunca teleskobu ile yaptığı gözlemleri TÜBİTAK Ulusal Gözlem Evi ve NASA ile paylaşıp, teşekkür mektubu alan Abdulkadir Topkaç (67), kanser tedavisi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
22.02.2021 Gündem
'Dikkat! 23 Aralık dünyanın sonu!'
'Dikkat! 23 Aralık dünyanın sonu!' Science dergisinin haberine göre Hindistanlı astronomlar, 23 Aralık'ta dünyanın sonunun geleceğini duyurdu. Bilim insanları sayılı günler içinde tüm insanlığı öldürebilecek virüsün yakın zamanda tüm Dünya'ya yayılacağını düşünüyor. Ancak virüsün sebebiyle ilgili ek bilgi verilmedi.
12.12.2017 Dünya
Uzaydan gelen virüs 23 Aralık’ta Dünya’yı yok edecek
Uzaydan gelen virüs 23 Aralık’ta Dünya’yı yok edecek Bilim insanları, ölümcül hastalık kaynağının tam olarak nasıl yayılacağını bildirmedi.
12.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Dev asteroid paralel geçecek
Dev asteroid paralel geçecek Astronomlar, yeni yıldan önce büyük bir gök cisminin Dünya’nın yakınlarından geçeceğini bildirdi. Kuzey İrlanda’daki Armagh Gözlemevi’nden Mark Bailey, yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki asteroidin Ay ve Dünya arasındaki mesafeden 28 kat daha uzaklıktan geçeceğini kaydetti.
18.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri