AstraZeneca aşısı hemşireyi öldürdü!
AstraZeneca aşısı hemşireyi öldürdü! Gürcistan'ın Ahıska kentinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen AstraZeneca aşısının uygulandıktan sonra komaya giren 27 yaşındaki hemşirenin hayatını kaybettiği bildirildi.
19.03.2021 Corona Virüsü
Aşı ile ilgili flaş açıklama! İlk veriler ortaya çıktı
Aşı ile ilgili flaş açıklama! İlk veriler ortaya çıktı Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca'nın berber geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk olarak virüsün Güney Afrika'da görülen mutasyonlu türüne karşı daha az etkili olduğu belirlendi.
7.02.2021 Corona Virüsü
AstraZeneca ile Oxford Üniversitesi aşısı ile ilgili flaş gelişme
AstraZeneca ile Oxford Üniversitesi aşısı ile ilgili flaş gelişme AstraZeneca ile Oxford Üniversitesi tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen aşısının Avrupa Birliği'nde (AB) kullanımı için Avrupa İlaç Ajansı'na (EMA) koşullu pazar onayı başvurusu yapıldı.
12.01.2021 Sağlık
AstraZeneca itiraf etti! 'Aşı çalışmalarında hata yaptık'
AstraZeneca itiraf etti! 'Aşı çalışmalarında hata yaptık' AstraZeneca'nın aşı çalışmalarında bazı katılımcıların aşıdan yalnızca kısmi bir doz aldığı ve aşı dozajında hata yapıldığı açıklandı. Yetkililerin bu açıklaması Astrazeneca - Oxford Üniversitesi aşısına olan güveni azalttı.
26.11.2020 Dünya