Astra Giurgiu

Astra Giurgiu

Son dakika Astra Giurgiu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Astra Giurgiu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Astra Giurgiu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Astra Giurgiu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan astra giurgiu gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 astra giurgiu haberi bulunmuştur. Tüm astra giurgiu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim ile görüşme detaylarını açıkladı! 'Konuşmak için...'
Fatih Terim ile görüşme detaylarını açıkladı! 'Konuşmak için...' Gaziantep FK'nın Rumen teknik adamı Sumudica çok özel açıklamalarda bulundu.
1.01.2021 Galatasaray
Hagi'den tarihi karar: Terk edeceğim
Hagi'den tarihi karar: Terk edeceğim Romanya Ligi'nde Viitorul Constanta'nın teknik direktörü Gheorghe Hagi 1-1 berabere biten Astra Giurgiu maçından sonra eleştirilerden yıprandığı ve yalnız hissettiği için görevi bırakacağını açıkladı.
3.02.2018 Futbol
William, Kayserispor'da
William, Kayserispor'da Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, William de Amorim'i kiralık olarak kadrosuna kattı.
3.01.2018 Kayseri Spor
Beşiktaş'tan tatsız prova
Beşiktaş'tan tatsız prova Beşiktaş, Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle verilen arada Romanya 1. Lig ekiplerinden Astra Giurgiu ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekibin golünü Mustafa Pektemek kaydetti.
11.11.2017 Beşiktaş
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Vodafone Park Stadı'nda oynanacak Beşiktaş A.Ş-Astra Giurgiu futbol müsabakası dolayısıyla yarın saat 12.00'den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak
29.09.2021 Gündem
Kartal’da lale devri
Kartal’da lale devri Ligdeki 4 maçlık kazanamama serisi sonrası üst üste 2 deplasman galibiyeti alan ve Devler Ligi’nde de gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantajı bulunan Beşiktaş’ta moraller yerinde.
7.11.2017 Beşiktaş
Semih Kaya ilk maçında kaybetti
Semih Kaya ilk maçında kaybetti UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçları tamamlandı.
27.07.2017 UEFA Avrupa Ligi
Kayserispor, Christian Sapunaru'yu transfer etti
Kayserispor, Christian Sapunaru'yu transfer etti Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Christian Sapunaru'yu kadrosuna kattı
1.07.2017 Kayseri Spor
Kayserispor'a Rumen kaleci
Kayserispor'a Rumen kaleci Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Romanya 1. Lig takımlarından Astra Giurgiu'dan kaleci Silviu Lung'u renklerine bağladı.
22.06.2017 Kayseri Spor
Marius Sumudica Kayserispor'da
Marius Sumudica Kayserispor'da Kayseri'ye getirilen ve kulüp tesislerini gezen Sumudica ile 2 yıllık sözleşme imzalandı
10.06.2017 Kayseri Spor
Caner gibisi el yakıyor
Caner gibisi el yakıyor Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Caner Erkin için "1 milyon Euro’ya Caner ayarında futbolcu alamayız" demişti
27.03.2017 Beşiktaş
Şenol Güneş: Bunu telafi edin!
Şenol Güneş: Bunu telafi edin! Kötü geçen Astra maçı sonrası oyuncularına çıkışan Şenol Güneş, aynı hataları yarınki Ümraniye maçında görmek istemediğini söyledi.
27.03.2017 Beşiktaş
Gergin eğlence!
Gergin eğlence! Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, Astra Giurgiu takımı ile oynanan maçın ardından soluğu eşi Şükran Ovalı’nın yanında aldı
26.03.2017 Magazin
Beşiktaş'tan tatsız prova
Beşiktaş'tan tatsız prova Beşiktaş, evinde oynadığı hazırlık maçında farklı yenildi.
25.03.2017 Beşiktaş
Demba Ba & Caner sınava giriyor
Demba Ba & Caner sınava giriyor Beşiktaş'ın bugün Astra Giurgui ve salı Ümraniye ile oynayacağı hazırlık maçları sakatlıktan çıkan iki oyuncu için büyük önem taşıyor.
24.03.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Demba Ba dönüyor!
Beşiktaş'ta Demba Ba dönüyor! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçı için Demba Ba’ya ‘hazır ol’ talimatı verdi
21.03.2017 Beşiktaş
Beşiktaş milli arada boş durmayacak!
Beşiktaş milli arada boş durmayacak! Süper Lig'de milli takım arasına girilirken lider Beşiktaş'ında hazırlık maçlarında karşılaşacağı iki ekip belli oldu.
20.03.2017 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçları oynandı
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçları oynandı UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçları oynandı. Nefes kesen gecede maçların toplu sonuçları şu şekilde:
16.02.2017 UEFA Avrupa Ligi
'Penaltıyı bilerek kaçırdık'
'Penaltıyı bilerek kaçırdık' Pogon Szczescin ile oynanan hazırlık maçında penaltıyı bilerek dışarı atan Daniel Niculae'den Gazeta Sporturilor'a açıklamalar geldi.
27.01.2017 Futbol
Rakiplerimiz belli oldu!
Rakiplerimiz belli oldu! UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Osmanlıspor'un rakipleri belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Devler Ligi'ne direkt katılma müjdesi!
Devler Ligi'ne direkt katılma müjdesi! Şampiyonlar Ligi'ne 2018'de iki takımla katılma açısından pazartesi günkü kurada Belçika ekipleriyle eşleşmek çok önemli.
9.12.2016 UEFA Avrupa Ligi
UEFA'dan Hüseyin Göçek'e görev!
UEFA'dan Hüseyin Göçek'e görev! FIFA kokartlı hakem Göçek, UEFA Avrupa Ligi'nde Romanya'nın Astra Giurgiu ile İtalya'nın Roma takımları arasında oynanacak maçı yönetecek
6.12.2016 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimleri 14.00'te Grimaldi Forum'da yapılacak.
25.08.2016 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçları tamamlandı
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçları tamamlandı UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam oynanan maçlarla play-off turu ilk maçları tamamlandı.
18.08.2016 UEFA Avrupa Ligi
Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi muhtemel rakipleri
Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi muhtemel rakipleri UEFA Avrupa Ligi'nde play-off aşamasına kalan takımlar belli olurken, bu etapta yer alan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir'in olası rakipleri de belli oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Astra Giurgiu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki astra giurgiu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.