Aslı Enver-Murat Boz

Aslı Enver-Murat Boz

Son dakika Aslı Enver-Murat Boz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aslı Enver-Murat Boz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aslı Enver-Murat Boz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aslı Enver-Murat Boz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı enver-murat boz gelişmeleri de dahil olmak üzere 340 aslı enver-murat boz haberi bulunmuştur. Tüm aslı enver-murat boz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı!
Aslı Enver'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri, ve Önder Öztarhan derken, sonunda aradığı aşkı iş adamı Berkin Gökbudak’ta buldu. Çiftin yaz başından bu yana görüştükleri iddia edildi.
7.08.2022 Magazin
Murat Boz 50 bin liraya tekne kiraladı
Murat Boz 50 bin liraya tekne kiraladı Popçu Murat Boz, oyuncu sevgilisi Aslı Enver ile romantik bir tura çıkacak.
6.07.2019 Magazin
Aslı Enver ile Murat Boz'dan evlilik sinyali
Aslı Enver ile Murat Boz'dan evlilik sinyali Önceki akşam Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın Kilyos'ta düzenlenen düğününe katılan Aslı Enver-Murat Boz çifti, hayranlarına evlilik müjdesi verdi
11.06.2019 Magazin
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı
Seda Sayan'ın fotoşop uygulamasından Acun Ilıcalı da nasibini aldı Eser Yenenler ve Berfu Yıldız'ın dün akşam düzenlenen düğün törenine katılan Seda Sayan, Acun Ilıcalı ile paylaştığı fotoğraf nedeniyle sosyal medyada alay konusu oldu.
10.06.2019 Magazin
Aslı Enver-Murat Boz çiftine yoğun ilgi
Aslı Enver-Murat Boz çiftine yoğun ilgi Aslı Enver-Murat Boz çifti, bir AVM’de alışveriş yaptı.
9.06.2019 Magazin
Aslı Enver-Murat Boz nişanlandı mı?
Aslı Enver-Murat Boz nişanlandı mı? Murat Boz’un yüzüklü paylaşımı takipçilerini sevindirdi. Yakışıklı şarkıcı, daha sonra aynı kareye arkadaşını etiketleyip ‘Nişan yok’ mesajı verdi.
4.04.2019 Magazin
Aslı Enver, Murat Boz'u yalnız bırakmadı
Aslı Enver, Murat Boz'u yalnız bırakmadı Aslı Enver, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Murat Boz’u, ‘Öldür Beni Sevgilim’ filminin galasında yalnız bırakmadı.
28.02.2019 Magazin
Aslı Enver, Murat Boz'un annesini takibe aldı
Aslı Enver, Murat Boz'un annesini takibe aldı 2,5 yıllık ilişkilerini geçen nisanda noktalayan Murat Boz ve Aslı Enver, sürpriz bir kararla yeniden barışmıştı. Aslı Enver barışma sonrası Murat Boz'un annesi Nedret Boz'u takibe aldı
14.01.2019 Magazin
Yılbaşında romantik tatil
Yılbaşında romantik tatil 8 aylık ayrılığın ardından geçen günlerde aşklarına ikinci şansı veren Aslı Enver- Murat Boz çifti, 2019'u romantik bir tatille karşılayacak.
23.12.2018 Magazin
Aslı Enver: "Murat'la barıştık ama..."
Aslı Enver: "Murat'la barıştık ama..." Aslı Enver Murat Boz'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.
12.12.2018 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver'den ilk fotoğraf geldi
Murat Boz ve Aslı Enver'den ilk fotoğraf geldi 2,5 yıllık beraberliğin ardından geçen nisanda ayrılık kararı alan oyuncu Aslı Enver ve şarkıcı Murat Boz, aşklarına kaldıkları yerden devam ediyor. Ünlü çiftten ilk fotoğraf geldi.
26.11.2018 Magazin
Murat Boz ve Aslı Enver'den güzel haber!
Murat Boz ve Aslı Enver'den güzel haber! Aslı Enver ve Murat Boz’un aylar süren ayrılığı son buldu. Ünlü çift, dostlarının da devreye girmesi üzerine yeniden bir araya geldi.
22.11.2018 Magazin
Aslı Enver'den tek taş pozu!
Aslı Enver'den tek taş pozu! İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver, dizinin çekildiği Nişantaşı'nı mesken tuttu. Civardaki kafe ve restoranların müdavimi olan oyuncu, yine bir set arası objektiflere yansıdı
1.11.2018 Magazin
Murat diye birini görmedik
Murat diye birini görmedik Aslı Enver, Kavak Yelleri dizisinden rol arkadaşları Ceren Moray ve Didem İnselel ile önceki akşam Kuruçeşme’deki Marina Balık’ta buluştu.
8.08.2018 Magazin
1 gecede sildiler!
1 gecede sildiler! Eski dostu Burak Özçivit ile iki hafta önce ayrıldığı sevgilisi Aslı Enver, Murat Boz’u aynı gece sosyal medya hesaplarından çıkardı
25.04.2018 Magazin
Evlenecekleri konuşulurken ayrıldılar
Evlenecekleri konuşulurken ayrıldılar 2016 yılında birlikte olmaya başlayan Murat Boz ve Aslı Enver, bilinmeyen bir nedenden dolayı ilişkilerini noktaladı.
13.04.2018 Magazin
Aslı Enver'den nefes kesen paylaşım!
Aslı Enver'den nefes kesen paylaşım! Bir çorap markasının reklam yüzü olan Aslı Enver, Instagram'dan verdiği pozla takipçilerinin nefesini kesti. Aslı'nın pozunu görenler "Sevgilisi Murat Boz çok kıskanacak" yorumunda bulundu.
28.12.2017 Magazin
'Dantelli çorap giymek zorunda mıyım?'
'Dantelli çorap giymek zorunda mıyım?' Bir çorap markasının reklam yüzü olan Aslı Enver ile popçu sevgilisi Murat Boz'un mesaj trafiği takipçilerini gülümsetti.
2.11.2017 Magazin
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti!
Aslı Enver'in göğüsleri dikkat çekti! 'İstanbullu Gelin' dizisinde son bölümde derin dekolteli kıyafetleri tercih ettiği gözlenen Aslı Enver'in göğüs estetiği yaptırdığını dikkatli izleyici hemen fark etti.
28.09.2017 Magazin
Murat Boz'dan Aslı Enver'e: Fındıkım
Murat Boz'dan Aslı Enver'e: Fındıkım Şarkıcı Murat Boz, oyuncu sevgilisi Aslı Enver'e hitap şekli ile ilişkisinin ne kadar yolunda gittiğini gösterdi.
27.09.2017 Magazin
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi!
Aslı Enver'den fotoğraflı yanıt geldi! Popçu Murat Boz'la aralarının açık olduğu iddia edilen Aslı Enver, sevgilisinin film seti ziyaretinden fotoğraf paylaştı.
9.08.2017 Magazin
Aslı Enver şarkıcı mı oluyor?
Aslı Enver şarkıcı mı oluyor? İstanbullu Gelin'de seslendirdiği şarkılarla dikkat çeken Aslı Enver için müzik şirketleri sıraya girdi.
18.06.2017 Magazin
Murat ihanet etmedi!
Murat ihanet etmedi! Aslı Enver, Murat Boz’la ayrılığı hakkında ilk kez konuştu: “Biz o olaydan 10 gün önce dostça ayrılmıştık. İhanet yok. Fotoğrafları silmedik çünkü aramızda kavga dövüş olmadı”
2.06.2017 Magazin
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce...
Aslı Enver ilk kez konuştu! O geceden önce... Güzel oyuncu Aslı Enver Murat Boz ile yaşadığı ayrılığın ardından ilk kez konuştu.
2.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Enver-Murat Boz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı enver-murat boz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.