Aşkın Olayım

Aşkın Olayım

Son dakika aşkın olayım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aşkın olayım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aşkın olayım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşkın Olayım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşkın olayım gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 aşkın olayım haberi bulunmuştur. Tüm aşkın olayım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu Galatasaray'da top koşturan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi ve magazin camiasının gözde isimlerinden Wanda Nara'nın küçük kızı Francesca, orgla Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldı. Wanda Nara, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
21.04.2024 Magazin
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım Simge Sağın, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. “Aşkın Olayım” şarkısının başarısı hakkında konuşan ünlü popçu, “Senin bununla ilgili bir çaban oldu mu?” sorusunu da yanıt verdi.
17.04.2024 Magazin
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni!
IcardI’den Cem Karaca sürprizi! “Bekle Beni! Icardi, “Aşkın Olayım”ın ardından bir Cem Karaca şarkısıyla sevenlerine sürpriz yaptı. “Bekle Beni”yi söyleyen futbolcu, sinema filminde Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’na selam gönderdi.
25.01.2024 Magazin
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu!
Simge Sağın 'Aşkın Olayım'ı en çok dinlenen şarkı oldu! 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süredir gündemden düşmeyen Simge Sağın, aynı şarkıyla bir kez daha mutluluk yaşadı. Dijital müzik platformu Spotify 2023 yılının enlerini açıkladı. Uygulamada bu yılın en çok dinlenen şarkısı Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi ile özdeşleşen Simge Sağın'ın seslendirdiği 'Aşkın Olayım' oldu.
1.12.2023 Magazin
Simge Sağın kırmızılar içinde!
Simge Sağın kırmızılar içinde! Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Cumhuriyetimizin 100. yılında Bilecik'te konser verdi. Sahneye kırmızılar içinde çıktığı anları paylaşan Sağın'a, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
30.10.2023 Magazin
Mouro Icardi piyanonun başına geçti, Aşkın Olayım'ı çaldı!
Mouro Icardi piyanonun başına geçti, Aşkın Olayım'ı çaldı! Mouro Icardi, Galatasaray taraftarını çılgına çevirmeye devam ediyor. Yıldız futbolcu, kendisiyle özdeşleşen Aşkın Olayım şarkısını piyanoda çaldı. O anları sosyal medya hesabından paylaştı.
16.10.2023 Futbol
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara
Simge Sağın: Teşekkür ediyorum harcayanlara Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi ile 'Aşkın Olayım' parçası hit olan Simge Sağın, İstanbul’daki 5’inci açık konserini vererek, yaz sezonunu kapattı. 'Harcandıkça' şarkısını söylerken seyirciyle dertleşen popçu, "Başımıza ne geliyorsa ya sevmek yüzünden ya da harcanmaktan geliyor. Teşekkür ediyorum harcayanlara" dedi.
1.10.2023 Magazin
Simge Sağın'ın bitmeyen tatili: Pozları çok beğenildi
Simge Sağın'ın bitmeyen tatili: Pozları çok beğenildi "Aşkın Olayım" şarkısıyla son dönemlerin en çok yükselen isimlerinden biri olan Simge Sağın, teknede çekilen yeni tatil pozlarını takipçileriyle paylaştı.
25.08.2023 Magazin
Simge Sağın'a sürpriz kutlama: Pastalı pozuna binlerce beğeni geldi!
Simge Sağın'a sürpriz kutlama: Pastalı pozuna binlerce beğeni geldi! Aşkın Olayım şarkısıyla ününe ün katan şarkıcı Simge Sağın, doğum gününü kutladı. 44 yaşına giren ünlü isim pastalı ile çekildiği fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.
10.08.2023 Magazin
Simge Sağın, Icardi transferine kayıtsız kalmadı!
Simge Sağın, Icardi transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen ve şampiyonlukta en büyük pay sahiplerinden olan Mauro Icardi, dün sarı-kırmızılı kulüp ile sözleşme imzaladı. Arjantinli futbolcunun gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası ile adından sıkça söz ettiren Simge Sağın, merakla beklenen transferin resmiyet kazanması sonrası yıldız oyuncuya seslendi.
31.07.2023 Magazin
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu!
Simge Sağın konserde gözyaşlarına boğuldu! ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, dün akşam İzmir'de sahne aldı. Konser sırasında elektriklerin kesilmesiyle hep bir ağızdan ‘Aşkın Olayım’ı söylemeye başlayan seyirciyi gören Simge, gözyaşlarına boğuldu.
27.07.2023 Magazin
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum'
Simge Sağın'ın Çeşme aşkı! 'Yazları burada yaşamak istiyorum' Konserden konsere koşan Simge Sağın, önceki akşam Çeşme'de bir mekanda sahneye çıktı. Ünlü popçu, popüler tatil bölgesine olan aşkını da dile getirirken, ileride çok sevdiği Çeşme’de yaşamak istediğini söyledi.
25.07.2023 Magazin
10 milyon euro bonservis ödenecek! Mauro Icardi Galatasaray'da
10 milyon euro bonservis ödenecek! Mauro Icardi Galatasaray'da Wilfried Zaha transferiyle taraftarlarını ayağa kaldıran Galatasaray, Mauro Icardi'yi de renklerine bağladı.
24.07.2023 Galatasaray
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu
Simge Sağın’dan sahnede ayrılık itirafı! Tarzı ve paylaşımı gündem oldu Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla uzun süre gündem olan Simge Sağın, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda sevenlerine müzik ziyafeti yaşattı. İddialı tarzı ile beğeni toplayan güzel şarkıcı, ayrılık açıklaması ile dikkat çekti.
22.07.2023 Magazin
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’
Simge Sağın’a sahnede minik Icardi sürprizi! ‘Beni sadece öpmedi yedi’ Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, 'Aşkın Olayım'ı paylaştı, Simge Sağın’ın şarkısı dillere pelesenk oldu. Güzel şarkıcı ile yıldız futbolcunun birbirlerini takibe alması magazin gündemine bomba gibi düştü. Konuya ilişkin açıklama yapan Sağın, “Çok mutlu ve gururluyum” dedi. Kuşadası'nda sahne alan güzel şarkıcı, bu kez minik Icardi ile düet yaptı. O anlar ve Simge’nin “beni öpmedi yedi” sözleri sosyal medyaya damga vurdu.
13.07.2023 Magazin
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı. ünlü popçunun şarkılarına 40 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.
26.06.2023 Magazin
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında sadece bir yıldız yoktu!
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında sadece bir yıldız yoktu! Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 32 yıl sonra hem deplasmanda hem de evinde yenen Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları göz kamaştırdı. Arjantinli süper star Mauro İcardi ünlü şarkıcı Simge ile birlikte 'Aşkın Olayım' düetini yaparken, Sarı Kırmızılı takımdan şölene sadece bir futbolcunun katılmaması ise dikkat çekti.
5.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti!
Galatasaray'dan şarkıcı Simge Sağın'a şampiyonluk daveti! Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın, önceki akşam Turkcell Vadi’de verdiği konserde sürpriz bir açıklamaya imza attı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısı Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile özdeşleşen güzel popçu, şampiyonluk kutlamalarına katılması için davet aldığını söylerken, sarı-kırmızılı kulübe yanıtını açıkladı.
3.06.2023 Magazin
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı
Okan Buruk 4 yıl daha Galatasaray'da! Pazarlık bile yapmadı Galatasaray'ı 23.şampiyonluğuna ulaştıran başarılı teknik adam Okan Buruk'la yeni sözleşme imzalanacak. Dursun Özbek'in Buruk'a 4 yıllık kontrat teklifinde bulunduğu öğrenildi.
1.06.2023 Galatasaray
Simge Sağın ile Sefo karşılıklı yorumlaştı! "En yakın zamanda"
Simge Sağın ile Sefo karşılıklı yorumlaştı! "En yakın zamanda" Futbolcu Mauoro Icardi'nin attığı gollerden sonra çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla gündemden düşmeyen popçu Simge Sağın, son olarak tarzını diğer ünlülerle kıyaslayan bir Instagram sayfasında meslektaşı Sefo ile birbirlerine yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi.
31.05.2023 Magazin
İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil
İcardi'nin bonservis fiyatı belli oldu! O kadar da korkulacak rakam değil Galatasaray'ın PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız için Sarı Kırmızılı yöneticiler 10 milyon euro'yu gözden çıkardı.
31.05.2023 Galatasaray
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Simge Sağın'dan Icardi itirafı: Aklıma o geliyor, inanamıyorum
Simge Sağın'dan Icardi itirafı: Aklıma o geliyor, inanamıyorum Ünlü şarkıcı Simge Sağın, "Aşkın olayım" parçasının Galatasaraylı futbolcu Icardi ile özdeşleşmesine ilişkin konuştu. Sağın, "Şarkıyı söylerken artık aklıma Icardi geliyor. İnanamıyorum. Attığı goller geliyor, başka bir şey gelmiyor." dedi. Ünlü şarkıcının bu itirafı stüdyoyu kahkahaya boğdu.
22.05.2023 Magazin
Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi! Vodafone Park'ta Galatasaray'ı 3-1 yenen Beşiktaş derbi zaferini yaşıyor... Siyah Beyazı kulübün sosyal medya hesabından Galatasaray'a göndermede bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.
30.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Aşkın Olayım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşkın olayım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.