Aşkım Burçe depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Bir gün kavuşacağız, o güne kadar bekle beni'
Aşkım Burçe depremde sevgilisini kaybetmişti! 'Bir gün kavuşacağız, o güne kadar bekle beni' Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Türkiye, kayıplarının yasını tutarken; 'Survivor' yarışması ile tanınan Aşkım Burçe Tunay da depremde vefat eden sevgilisi Yiğit Can Datlı'yı andı. Datlı'yı toprağa vermesinin üzerinden bir hafta geçen ünlü isim, paylaştığı fotoğraflara yazdığı notta "Bir gün kavuşacağız" diyerek sevgilisine seslendi.
17.02.2023 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den sütyensiz poz! "Vücudun çok güzel"
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den sütyensiz poz! "Vücudun çok güzel" Sporcu Aşkım Burçe Survivor 2020 ve 2022 sezonlarıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Survivor 2022 All Star macerası kısa süren sporcu cesur pozlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.
16.05.2022 Magazin
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den iddialı paylaşım!
Eski Survivor yarışmacısı Aşkım Burçe'den iddialı paylaşım! Survivor yarışma programı ile adını duyuran Aşkım Burçe'nin Cimnastik alanında başarıları bulunuyor. Instagram'da oldukça aktif olan Aşkım Burçe, taytlı ve sütyenli paylaşım yaptı.
20.04.2022 Magazin
Survivor Aşkım Burçe kimdir? Ünlüler takımına yeni katılan Survivor Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında ve nerelidir?
Survivor Aşkım Burçe kimdir? Ünlüler takımına yeni katılan Survivor Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında ve nerelidir? Survivor 2020 yarışması tüm hızıyla devam ederken, diskalifiye olan 2 yarışmacının ardından 4 yeni yarışmacı geldi. Ünlüler takımında Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut, gönüllüler takımında ise Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden yarışmaya katıldı. Peki, Survivor Aşkım Burçe kimdir? Aşkım Burçe Tunay kaç yaşında ve nerelidir?
4.03.2020 Gündem