Askerler Zehirlendi

Askerler Zehirlendi

Son dakika Askerler zehirlendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Askerler zehirlendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Askerler zehirlendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askerler Zehirlendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askerler zehirlendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 askerler zehirlendi haberi bulunmuştur. Tüm askerler zehirlendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ayda 4’üncü zehirlenme
Bir ayda 4’üncü zehirlenme Manisa’da 1’inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı’nda bir ayda dördüncü kez yaşanan vakada zehirlenen asker sayısı 731’e çıktı. Karavanadaki hindi etinde salmonella bakterisi tespit edilirken, yemek şirketinin ihalesi feshedildi
29.09.2021 Gündem
Manisa'da yine kışlada zehirlenme; 60 asker hastanelik oldu
Manisa'da yine kışlada zehirlenme; 60 asker hastanelik oldu General Seyfettin Çağbatur Kışlası'nda akşam yemeğinin ardından mide bulantısı ve kusma şikâyeti olan çok sayıda asker hastanede tedavi altına alındı
29.09.2021 Gündem
25 asker zehirlenme şüphesi ile hastanelere kaldırıldı
25 asker zehirlenme şüphesi ile hastanelere kaldırıldı DİYARBAKIR'da, 7'inci Kolordu Komutanlığı'na bağlı Bakım Merkez Komutanlığı'nda akşam yemeği yedikten sonra zehirlenme belirtileri gösteren 25 asker ambulanslara Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Manisa'da rahatsızlanan çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı
Manisa'da rahatsızlanan çok sayıda asker hastaneye kaldırıldı Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde, 6'ncı Jandarma Komando Eğitim Alayı'nda, akşam yemeğinin ardından çok sayıda asker rahatsızlandı.
29.09.2021 Gündem
Hatay’da yaklaşık 100 asker zehirlendi
Hatay’da yaklaşık 100 asker zehirlendi Hatay'da acemi askerlerin eğitim gördüğü alay komutanlığında yaklaşık 100 asker, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
29.09.2021 Gündem
İzinde olan asker kuzenler zehirlendi
İzinde olan asker kuzenler zehirlendi BAĞCILAR’da biri hava değişimi diğeri dağıtım iznine gelen askerlerden Orhan Özçelik ile kuzeni Yılmaz Özçelik, doğalgazlı evde yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Yakınları doğalgaz faturaları yüksek gelince kuzenlerin soba yaktığını söylediler
24.02.2015 Yaşam
Ukraynalı çiftçilerden Rus askerlere şeytani tuzak: Büyük bir salgın başlattılar...
Ukraynalı çiftçilerden Rus askerlere şeytani tuzak: Büyük bir salgın başlattılar... Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışmalar sürerken bölgede sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna'da savaşın ilk gününden bu yana Rus işgaline direnişin sembolü haline gelen çiftçiler, terk edilmiş askeri araçları çekmek dışında Rus askerleri durdurmak ve yavaşlatmak için de farklı yollara başvuruyor. Son günlerde ortaya atılan 'kiraz' iddiası ise tüm dünyayı şaşkına çevirmiş durumda.
18.06.2022 Dünya
Kuleli Askeri Lisesinde görev yapan askerler akşam yemeğinden zehirlendi
Kuleli Askeri Lisesinde görev yapan askerler akşam yemeğinden zehirlendi Üsküdar'da bulunan Kuleli Askeri Lisesinde görev yapan 20'nin üzerindeki asker, yedikleri akşam yemeğinin ardından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Askerlerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
22.07.2018 Gündem
Bir acı haber daha!
Bir acı haber daha! Ağrı'da geçtiğimiz Aralık ayında kuyudan sızan metan gazından zehirlenen ve hastanede tedavi altına alınan uzman çavuş 49 gün sonra şehit oldu.
23.01.2018 Gündem
Sur’da 3 asker dumandan zehirlendi
Sur’da 3 asker dumandan zehirlendi Diyarbakır’ın Sur ilçesinde teröristlerin yaktığı binalarda dumana maruz kalan 3 asker zehirlendi.
10.01.2016 Yaşam
'Suikastı çözdük ama kapattılar'
'Suikastı çözdük ama kapattılar' Turgut Özal'ın özel kalem müdüründen çok çarpıcı açıklama
29.09.2021 Gündem
Ortadoğu’yu karıştıran iki suikast
Ortadoğu’yu karıştıran iki suikast Nispeten sakin günler geçiren bölge iki iddiayla yeniden gerildi
23.10.2008 Dünya
İşte ABD'nin insanlık dışı deneyleri
İşte ABD'nin insanlık dışı deneyleri Amerika'da bilim adına yapılan insanlık dışı deneyler tüyler ürpertiyor. İşte onlardan bazıları...
23.11.2007 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Askerler Zehirlendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askerler zehirlendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.