Askeri Kışla

Askeri Kışla

Son dakika askeri kışla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri kışla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri kışla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Kışla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri kışla gelişmeleri de dahil olmak üzere 285 askeri kışla haberi bulunmuştur. Tüm askeri kışla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor…
Bir hayal Katerina Köşkü ile gerçeğe dönüşüyor… Yıllardır atıl kalan Sarıkamış’taki Katerina Köşkü otel olarak turizme kazandırılıyor. Köşkü restore edip lüks otele çevirecek olan İş insanı Turgut Torunoğulları, bir hayali de gerçeğe dönüştürüyor. Ata toprağına yatırım yapan ünlü iş insanı annesine verdiği sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Türkiye'den 3 müze Avrupa finalinde
Türkiye'den 3 müze Avrupa finalinde Avrupa Konseyi himayesindeki 'European Museum Forum' tarafından düzenlenen 'Avrupa Yılın Müzesi Ödülü 2022' için Türkiye'den Göbeklitepe Örenyeri, Van Müzesi ve Tunceli Müzesi finale kaldı.
11.12.2021 Kültür Sanat
Tunceli Kent Müzesi, Avrupa Müze Akademisi’nin düzenlediği yarışmada finale kaldı
Tunceli Kent Müzesi, Avrupa Müze Akademisi’nin düzenlediği yarışmada finale kaldı Tunceli’nin binlerce yıllık tarihini yansıtan ve Alevilik ritüellerinin yoğun olarak sergilendiği dünyadaki tek müze olan Tunceli Kent Müzesi, 67 ülkenin başvuruda bulunduğu Avrupa Müze Akademisi’nin (EMA) düzenlediği 'Micheletti Award' yarışmasında finale kaldı.
10.12.2021 Kültür Sanat
Orman yangını çıkarmaya çalışan şüpheliye suçüstü
Orman yangını çıkarmaya çalışan şüpheliye suçüstü Son dakika haberi... Denizli'de askeri kışla yakınındaki çalılık alanda yangın çıkarmaya çalışan şüpheli yakalandı.
3.08.2021 Gündem
Akdeniz ülkeleri alev alev yanıyor! Nedeni belli oldu
Akdeniz ülkeleri alev alev yanıyor! Nedeni belli oldu Türkiye’nin kıyı kesimlerindeki ormanlar alev alev yanıyor. Tüm ekipler, var gücüyle söndürme çalışmalarını devam ettiriyor. Son 6 günde çıkan 154 orman yangınından 145'i ise kontrol altına alındı. Diğer Akdeniz ülkeleri de yangın sınavı veriyor. İspanya, İtalya ve Yunanistan alevlerle boğuşuyor. Uzmanlar, iklim değişikliğine dikkat çekiyor. Artık daha sık ve şiddetli sıcak hava dalgaları ile karşılaşılacak. Bu durum ise yangınlar için zemin hazırlıyor.
3.08.2021 Gündem
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü?
Yangınlarda son durum! Yangını kim çıkardı, yangınları kim üstlendi? Yangınlar kontrol altına alındı mı, devam ediliyor mu, yangında kaç kişi öldü? Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan orman yangını 5 gündür devam ediyor. Marmaris’teki yangın Hisarönü ve Orhaniye mahallesinde devam ederken, Muğla’da da 3 ayrı noktada söndürme çalışmaları sürerken can kaybı 8’e yükseldi. Tarım ve Orman Bakanlığı yangınlarda son durumu açıklarken, İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişinin nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtığını aktardı.
2.08.2021 Gündem
İzmir'de kışlaya yönelik saldırı girişimi!
İzmir'de kışlaya yönelik saldırı girişimi! İzmir'de askeri kışla yakınındaki alanda yangın çıkarmaya çalışan 2 kişi nöbetçilerin müdahalesi üzerine kaçtı. Yangın, kışlaya sıçramadan söndürüldü.
1.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hükümetlerimiz döneminde ülkemizin demokrasisine ve kalkınmasına çok büyük katkılar sağlarken, medeniyet ve kültür davamızda aynı mesafeyi kat edemediğimizi görmenin üzüntüsü içindeyim. Önümüzdeki dönemde önceliklerimizin en başında ülkemizi medeniyet ve kültür alanında geleceğe dönük bir vizyonla hedeflerine uygun bir konuma ulaştırma hususundaki çalışmalar yer alacaktır" dedi.
24.12.2020 Gündem
'Ecdat yadigarı' hastane göğüs hastalıkları alanında şifa dağıtacak
'Ecdat yadigarı' hastane göğüs hastalıkları alanında şifa dağıtacak Pandemiyle mücadele kapsamında restore edilen Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi, 1 Temmuz'dan itibaren göğüs hastalıkları alanında tedavi gören ve uzun süre hastanede yatması gereken vatandaşları ağırlamaya başlayacak.
28.06.2020 Sağlık
Otomobille askeri tugaya girdi: 1 yaralı
Otomobille askeri tugaya girdi: 1 yaralı Aydın'ın Söke ilçesinde kontrolden çıkan otomobil askeri kışlanın duvarını yıkıp içeriye girdi. Otomobil kullanılmaz hale gelirken, sürücü Halil Efe Güzelses (39) yaralandı.
25.05.2020 Gündem
Tokat’ta erken müdahale felaketi önledi
Tokat’ta erken müdahale felaketi önledi Tokat’a kent merkezinde hastane, askeri kışla ve vali konağına yakınındaki olan ormanlık alanda çıkan yangın korkuttu.
23.09.2018 Yaşam
Türkiye destekli  35 bin kişilik ordu
Türkiye destekli 35 bin kişilik ordu Suriye’de Türkiye desteğiyle kurulan 35 bin kişilik muhalif ‘Ulusal Ordu’nun başındaki isim Albay Haitham Afisi, ‘Düşmanımız Esad, PKK ve DEAŞ’ dedi
12.08.2018 Gündem
Bonzai içip kamyonla askeri kışlaya girdi
Bonzai içip kamyonla askeri kışlaya girdi Edirne'nin Keşan İlçesinde 30 yaşındaki O.B., iddiaya göre aldığı sentetik uyuşturucu maddesi bonzainin etkisiyle, kullandığı kamyonun direksiyon hakimiyetini kaybederek bu sabah General Muzaffer Alankuş Kışlası’nın duvarına çarptı. Kazada şans eseri ölen ve yaralanan olmazken, kamyondan güçlükle indirilen O.B., polis tarafından gözaltına alındı.
25.05.2017 Yaşam
20 yıl sonra ilk kez konuştu! ‘Yapmadım’ dedi ama...
20 yıl sonra ilk kez konuştu! ‘Yapmadım’ dedi ama... 20 yıl sonra yakalanan Sabancı suikasti faili İsmail Akkol, suçlamaları reddetti ancak “O gün ölen, kapitalist sistemin sahiplerindendi” diye konuştU
29.09.2021 Gündem
Askeri kışla arazisi üniversiteye devredildi
Askeri kışla arazisi üniversiteye devredildi Bayburt'ta 4. Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı Orgeneral Bedrettin Demirel Kışlası arazisinin Bayburt Üniversitesine devredildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Kışla ve askeri tesisler taşınacak, parası bakın nereden çıkacak
Kışla ve askeri tesisler taşınacak, parası bakın nereden çıkacak Başbakan Yıldırım’ın da ‘kapatılacak’ sinyalinden sonra yapılan hesaba göre herhangi 10 tesisin yerlerinin hazırlanıp taşınması 2 milyar TL maliyet demek. Boşalacak alanlara ticari alanlar kurulacak
29.09.2021 Gündem
Kışla önlerindeki kamyon ve tankerler çekildi
Kışla önlerindeki kamyon ve tankerler çekildi Darbe girişimi sonrasında askeri birlikler önünde tedbir amaçlı bekletilen kamyon ve iş makineleri kışla önlerinden çekilerek yakın bölgelerde bekletilmeye başlandı.
29.09.2021 Gündem
İBB’den kışlalara güvenlik önlemi
İBB’den kışlalara güvenlik önlemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi, olası bir teşebbüsü durdurmak için askeri kışla ve lojmanların önüne iş makinelerini yerleştirdi
29.09.2021 Gündem
Siirt'te askeri kışla ve polis karakoluna roketli saldırı
Siirt'te askeri kışla ve polis karakoluna roketli saldırı Siirt şehir merkezinde Cumhuriyet Caddesi Polis Merkezi ve askeri kışlaya roketle saldırı yapıldı
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da askeri kışlaya bombalı saldırı
İstanbul'da askeri kışlaya bombalı saldırı Arnavutköy'de askeri kışlaya el yapımı patlayıcı atıldı. Patlama nedeniyle kışlanın duvarında hasar oluştu.
29.09.2021 Gündem
Van'da art arda 3 büyük patlama
Van'da art arda 3 büyük patlama Van‘da askeri kışla yakınında 3 patlama meydana geldi olay yerinde silah seslerinin duyulduğu bildirildi
29.09.2021 Gündem
16 kişi feda olmasaydı büyük facia yaşanırdı
16 kişi feda olmasaydı büyük facia yaşanırdı PKK’nın 15 tonluk bombayı Diyarbakır’a sokmak isterken katliamın yaşandığını belirten Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Eker, “16 kişi feda olmasaydı, binlerce kişinin hayatına mal olacak bir facia yaşanırdı” dedi
29.09.2021 Gündem
Sancaktepe bombacıları yakalandı
Sancaktepe bombacıları yakalandı İstanbul Sancaktepe'de askeri araca yönelik saldırı düzenleyen 8 PKK'lı terörist 10 saat sonra gözaltına alındı. Operasyonu bizzat Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan yönetti. Sancaktepe'de askeri kışla yakınında 7 kişinin yaralanmasına neden patlamada aracı olay yerine bırakan bombacının İrfan K. olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Sancaktepe'de patlama
Son dakika! Sancaktepe'de patlama İstanbul Sancaktepe'de askeri alana yakın bir bölgede patlama meydana geldi...
29.09.2021 Gündem
Fransa, Suriye'deki toprağını satışa çıkardı
Fransa, Suriye'deki toprağını satışa çıkardı Maliye Bakanlığının, DAEŞ'in kontrolü altındaki antik kent Palmira yakınındaki devlete ait toprağı satışa çıkardığı ortaya çıktı
5.12.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Kışla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri kışla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.