Aşk-I Roman

Aşk-I Roman

Son dakika Aşk-ı Roman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aşk-ı Roman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aşk-ı Roman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aşk-I Roman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aşk-ı roman gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 aşk-ı roman haberi bulunmuştur. Tüm aşk-ı roman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında?
Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında? Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros'un kim olduğu sosyal medyada merak ediliyor. Peki Solmaz Çiros kimdir? Nerelidir? Solmaz Çiros kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
Survivor'da elenen isim şoke etti...
Survivor'da elenen isim şoke etti... Survivor'da kim elendi, sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Atakan, Bora ve Kaan'ın yer aldığı güçlü eleme potasında bir yarışmacı Survivor Türkiye - Yunanistan'a veda etti. Elenen ismi Acun Ilıcalı açıkladı.
27.02.2019 Magazin
Kaan Güvenilir Survivor'da!
Kaan Güvenilir Survivor'da! Survivor 2019'a yeni bir yarışmacısı dahil oldu. Yarışmacılardan en dikkat çeken isim olan Kaan Survivor'a dahil oldu
13.02.2019 Magazin
Solmaz Çiros kimdir?
Solmaz Çiros kimdir? Solmaz Çiros kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İzdivaç programının popüler gelin adayı Solmaz Çiros sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İşte gelin adayı Solmaz Çiros'un merak edilen hayatını derledik.
29.09.2021 Gündem
Şoke eden +18'lik görüntüler! Solmaz ne diyecek?
Şoke eden +18'lik görüntüler! Solmaz ne diyecek? İzdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, paylaşım sitelerinde elden ele dolaşıyor.
7.12.2017 Magazin
Hanife kendi markasını yaratıyor
Hanife kendi markasını yaratıyor Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, butik işine girip kendi markasını yaratacak.
20.11.2017 Magazin
Ve Hanife yeni işine resmen başladı!
Ve Hanife yeni işine resmen başladı! İzdivaç programında eş ararken bir anda Türkiye'nin tanıdığı isim haline gelen gelin adayı Hanife, TV8'de yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde izleyici karşısına çıktı.
6.10.2017 Magazin
Hanife,  Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı!
Hanife, Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı! Hanife, Aşk-ı Roman dizisinde oynamaya başladı!
21.01.2022 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı TV8’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sabah saat 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ve Aşk-ı Roman adlı yerli diziden sonra, Gençlik Başımda Duman adlı yerli dizi ve Emlak Avcıları adlı program yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde programının yayınından sonra Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema ve Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programı TV8 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi TV8’in 23 Eylül’de hafta sonunun ilk günü yayın akışı eğlenceli içeriklerle dolu program Oynat Bakalım’ın 07.00’de yayınlanmasıyla başlayacak. Daha sonra 1 Alp 3 Çocuk adlı program ve Yaşamdan Hikayeler programı yayınlanacak. Aşk-ı Roman’ın yeni bölümü ve Magazin 8 canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Gençlik Başımda Duman adlı yeni dizi sonrasında akşam kuşağında İnsanlar Alemi adlı program ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı adlı yerli film ekranlarda olacak.
29.09.2021 Gündem
Gelin Adayı Hanife, Nusret'e gitti!
Gelin Adayı Hanife, Nusret'e gitti! Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Hanife, son dönemlerde ünlü isimlerin akın ettiği etçi Nusret'in mekanında yemek yedi.
21.09.2017 Magazin
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı 19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Solmaz ile Kaan dudak dudağa!
Solmaz ile Kaan dudak dudağa! Gelin adayı Solmaz ile damat adayı Kaan öpüştü.
14.09.2017 Televizyon
Tarık Mengüç sürprizi! Bakın hangi diziye transfer oldu...
Tarık Mengüç sürprizi! Bakın hangi diziye transfer oldu... Survivor 2017 yarışmacılarından şarkıcı Tarık Mengüç'ün yeni başlayan bir dizinin kadrosuna dahil olduğu iddia edildi.
13.09.2017 Televizyon
Hanife'yi rahatlatan haber geldi!
Hanife'yi rahatlatan haber geldi! Gelin adayı Hanife'nin Aşk-ı Roman dizisine girmesinin ardından dizinin yayından kaldırılacağı haberleri çıkmıştı. Yapım şirketi, dizinin devam edeceğini duyurdu.
12.09.2017 Televizyon
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı
Hanife kadroya girdi, Aşk-ı Roman dizisi yayından kaldırıldı Ünlü gelin adayı Hanife'nin de kadrosuna dahil olduğu Aşk-ı Roman dizisi, TV8 yönetiminin kararıyla yayından kaldırıldı.
12.09.2017 Televizyon
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin adayı Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Magazin
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı
Gelin aday Hanife sonunda amacına ulaştı Gelin adayı Hanife izdivaç programları bitince meşhur olacak yeri buldu. Gelin adayı Solmaz'dan sonra Hanife de Aşk-ı Roman dizisinde rol alacak.
9.09.2017 Sinema-Dizi
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba Tv8’in 6 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sabah saat 06.45’te Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesiyle başlıyor. Sonrasında ise Tv8 sabah kuşağı, eğlenceli program Oynat Bakalım’ın yayınlanmasıyla devam edecek. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film, Aşk-ı Roman ve Gerçeğin Peşinde gibi programlardan sonra akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı tiyatro programının yeni bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından ekranlara eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yaşamdan Hikayeler programı yer alıyor. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Aşk-ı Roman yerli dizisi yayın akışına giriyor. Aşk-ı Roman dizisinden sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağına gelindiğinde sinema filmi Bana Masal Anlatma yayın akışında yerini alıyor. Ardından Arkadaşım Hoşgeldin programı yayınlanacak. Yayın akışının gece saatlerinde ise Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular canlı olarak yayınlanıyor. TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
'Sözün bittiği yer burası'
'Sözün bittiği yer burası' TV8'de ekrana gelmeye başlayan Aşk-ı Roman dizisi ile ilgili eleştiriler gelmeye devam ediyor.
27.08.2017 Televizyon
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı...
Acun'un yeni bombası! Herkesi şaşırttı... Acun Ilıcalı'nın kanalına yeni transfer ettiği Aşk-ı Roman çok eleştirilmişti. Ancak Aşk-ı Roman dizisinin reytingi beklenenin üzerinde yer alarak ilk 10'a girdi.
24.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? -  23 Ağustos Çarşamba
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba TV8 yayın akışı 23 Ağustos Çarşamba günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Günaydın Doktor programından sonra ise Oynat Bakalım eğlence programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yaşamdan Hikayeler, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin peşinde programları sırasıyla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağında Aşk-ı Roman yerli dizisi yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Ardından Güldür Güldür programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da gündüz kuşağı programlarının tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Aşk-ı Roman dizisine tepki yağdı!
Aşk-ı Roman dizisine tepki yağdı! İlk bölümüyle ekrana gelen Aşk-ı Roman dizisine sosyal medya kullanıcılarından ağır eleştiriler yöneltildi.
22.08.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Aşk-I Roman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aşk-ı roman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.