Pandemi yetişkinlerin gizli kaygı bozukluğunu ortaya çıkardı!
Pandemi yetişkinlerin gizli kaygı bozukluğunu ortaya çıkardı! The Mail on Sunday'in köşe yazarı Dr. Ellie Cannon, 15 yıllık kaygı bozukluğuyla mücadelesini yazdığı makalede dürüst bir şekilde anlattı. Makale, yaşlı yetişkinler arasında gizli bir endişe bozukluğu dalgası ortaya çıkardı. 70'lerin sonlarında olanlar 40 yıldır böyle hissettiklerini ve bunu bir sır olarak sakladıklarını söyledi.
31.10.2021 Sağlık
Halsizliğe iyi gelen süper gıdalar!
Halsizliğe iyi gelen süper gıdalar! Günlük yaşantımızda çoğu zaman kendimizi halsiz ve yorgun hissederiz. Bu durum pek çok kişi için zorlu olabilir özellikle de çalışıyorsak. Modern dünyanın hızlı temposunda yorgunluk oldukça yaygın görülür. Ancak sürekli yorgun ve halsiz hissediyor, günlük hayatınızı da etkiliyorsa bu durum sağlık ile ilgili altta yatan bir rahatsızlığın işareti olabilir. Genellikle uyku bozuklukları, grip ve stres gibi hastalıklar halsizliğin başlıca nedenleri olarak gösterilir. Uzmanlara göre, tüketilen gıdalar kronik yorgunlukla ilişkilendiriliyor. Peki, Halsizliğe ne iyi gelir? Hangi gıdalar halsizliğe iyi geliyor? İşte halsizliğe iyi gelen mucizevi gıdalar...
3.02.2021 Sağlık
Şikayet etmeyin, geçecek!
Şikayet etmeyin, geçecek! O kadar büyük bir mucize ki hamilelik, tüm şikayetleriniz doğacak çocuğunuzu düşündüğünüzde uçup gidiveriyor. Ama size sunacağımız pratik bilgiler de sıkıntılarınızı giderecek cinsten.
15.04.2013 Arşiv