Ashley Cole

Ashley Cole

Son dakika Ashley Cole haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ashley Cole ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ashley Cole haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ashley Cole

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ashley cole gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 ashley cole haberi bulunmuştur. Tüm ashley cole haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin!
Demba Ba Şampiyonlar Ligi'nden emin! Medipol Başakşehir'in Senegalli yıldızı Demba Ba, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda seribaşı olmamalarını sorun yapmadıklarını ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
17.07.2019 Başakşehir
Los Angeles Galaxy, Cole'un sözleşmesini uzattı
Los Angeles Galaxy, Cole'un sözleşmesini uzattı ABD'nin Los Angeles Galaxy ekibi, İngiliz sol bek oyuncusu Ashley Cole'un sözleşmesini bir yıllığına uzattı.
4.01.2018 Futbol
"Başakşehir bana Manchester City'yi hatırlatıyor"
"Başakşehir bana Manchester City'yi hatırlatıyor" Medipol Başakşehir'in Fransız futbolcusu Gael Clichy, turuncu-lacivertlilerin kendisine Manchester City'yi hatırlattığını söyledi.
1.10.2017 Başakşehir
Ashley Cole'un sözleşmesi feshedildi
Ashley Cole'un sözleşmesi feshedildi Serie A ekibi Roma'da, İngiliz sol bek oyuncusu Ashley Cole'un sözleşmesi feshedildi.
19.01.2016 Futbol
Roma'da yıldızlar maçı!
Roma'da yıldızlar maçı! Roma Kulübü'nün futbolcuları ile ünlü tenisçiler, İtalya Açık Tenis Turnuvası kapsamındaki yıldızlar maçı için bir araya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Terry Chelsea'de kalıyor
Terry Chelsea'de kalıyor Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, kaptan John Terry'nin gelecek sezon da takımda olacağını söyledi.
3.03.2015 Futbol
Roma, Caner'den vazgeçmiyor
Roma, Caner'den vazgeçmiyor Emanuelson ve Ashley Cole'dan beklediği verimi alamadığı Caner Erkin'in ilk hedef olduğunu yazdı.
31.12.2014 Fenerbahçe
'Aptalca sözleri yüzünden...'
'Aptalca sözleri yüzünden...' İngiliz futbolcu Rio Ferdinand, otobiyografisinde John Terry'ye yüklendi.
14.09.2014 Futbol
Maçın ortasında ağzına pisledi!
Maçın ortasında ağzına pisledi! Premier Lig'in açılış maçında yaşanan bir olay izleyenleri hayrete düşürdü.
16.08.2014 Futbol
Roma maçı tarihi belli oldu!
Roma maçı tarihi belli oldu! Yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki karşılaşma 19 Ağustos Salı günü saat 21.45'te oynanacak.
26.07.2014 Fenerbahçe
'Benden uzak durun!'
'Benden uzak durun!' Roma'nın yeni transferi Ashley Cole, bir yandan da İngiltere'deki basından uzaklaştığı için mutlu...
22.07.2014 Futbol
Gerrard milli takımı bıraktı
Gerrard milli takımı bıraktı İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'un kaptanı Steven Gerrard, 114 kez formasını giydiği İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
21.07.2014 Futbol
Roma'ya bir genç daha
Roma'ya bir genç daha İtalyan ekibi bir genç futbolcuyu daha kadrosuna kattı.
20.07.2014 Futbol
Salih'e büyük övgü!
Salih'e büyük övgü! AS Roma'nın, Endonezya 23 Yaş Altı Milli Takımı ile oynadığı maçın ardından teknik direktör Rudi Garcia ve Nainggolan Salih hakkında övgü dolu konuştu
19.07.2014 Futbol
Atletico Madrid'de bir ayrılık daha
Atletico Madrid'de bir ayrılık daha Atletico Madrid, Filipe Luis'in Chelsea'ye transferini resmen açıkladı.
16.07.2014 Şampiy10
Salih Uçan resmen Romalı
Salih Uçan resmen Romalı Fenerbahçe, Salih Uçan'ı Roma'ya kiralandığını KAP'a bilidirdi.
7.07.2014 Fenerbahçe
Salih sağlık kontrolünden geçti
Salih sağlık kontrolünden geçti Roma'nın 2 yıllığına kiraladığı Fenerbahçeli Salih Uçan, sağlık kontrolünden geçirildi.
7.07.2014 Fenerbahçe
Schwarzer kaldı, Eto'o gitti!
Schwarzer kaldı, Eto'o gitti! Chelsea, kaleci Mark Schwarzer ile sözleşme uzattı. Cole, Eto'o, Hutchinson ve Hilario takımdan ise ayrıldı.
1.07.2014 Futbol
Rizespor'a Ali Adnan piyangosu
Rizespor'a Ali Adnan piyangosu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, Çaykur Rizespor'un yıldız adayı Ali Adnan için 10 milyon euro'luk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.
2.06.2014 Süper Lig
Cimbom'un gözdesi imzaladı
Cimbom'un gözdesi imzaladı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, deneyimli savunma oyuncusu John Terry'nın kontratını bir yıl daha uzattı
14.05.2014 Futbol
Mourinho'nun serisi bitti
Mourinho'nun serisi bitti İngiltere Premier Ligi'nde bu sezon Chelsea'nin başında kupa kazanamayan Portekizli teknik adam Jose Mourinho, 12 yıl sonra tamamladığı bir sezonu kupasız kapadı.
14.05.2014 Futbol
Cole milli takımı bıraktı
Cole milli takımı bıraktı İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin defans oyuncusu Ashley Cole, 107 kez formasını giydiği İngiltere Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
12.05.2014 Futbol
Avrupa Caner'in peşinde
Avrupa Caner'in peşinde Avrupa'nın önden gelen kulüplerinin, Fenerbahçeli Caner Erkin'i kadrosuna katmak için harekete geçeceği iddia edildi.
30.04.2014 Futbol
Galatasaray'ı tercih eder mi?
Galatasaray'ı tercih eder mi? Chelsea, John Terry'ye bir senelik kontrat ve şu anda aldığı haftalığın yarısını teklif etti
18.04.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ashley Cole ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ashley cole haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.