Arnavut

Arnavut

Son dakika arnavut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arnavut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arnavut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arnavut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arnavut gelişmeleri de dahil olmak üzere 795 arnavut haberi bulunmuştur. Tüm arnavut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı
Beşiktaş'ta Ernest Muci'ye dev teklif! Başkan Arat transfer kararını açıkladı Ara transfer döneminde Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya transfer edilen Ernest Muci’ye dev bir transfer teklifi geldi. Başkan Hasan Arat, gelen teklifi reddettiğini söyledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi
Beşiktaş'ta 3 ayrılık birden! Fernando Santos kapıyı gösterdi Siyah-Beyazlılar'ın devre arasında Legia Varşova'dan 10 milyon Euro'luk bedelle kadrosuna kattığı Arnavut oyuncu şimdiden Avrupa ekiplerini peşine taktı. Beşiktaş tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçen 23 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibi teklif hazırlığında. Öte yandan Ante Rebic ve Bakhtiyor Zaynudtinov'un da talipleri var.
2.04.2024 Beşiktaş
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Yapılan teklif ortaya çıktı
Sivasspor'un yıldızı Rey Manaj paylaşılamıyor! Yapılan teklif ortaya çıktı Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj için Suudi Arabistan’dan teklif yağmaya devam ediyor! Arnavut futbolcu için 3 milyon Euro civarında olan tekliflerin artan seviyesi de belli olmuş durumda.
16.03.2024 Sivas Spor
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi
Taş Kağıt Makas Fecir kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Burak Yörük’ün biyografisi Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran rolüne hayat veren yakışıklı oyuncu Burak Yörük’ün kim olduğu merak ediliyor. Çarşamba günleri dizileri arasındaki yerini alan Taş Kağıt Makas dizisinde Fecir Emirkıran’ı Burak Yörük kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Yaşam
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler
Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi! Al Musrati ve Muci için servet ödediler Beşiktaş transferin son gününde çok önemli isimleri transfer ederek taraftarının gönlünü aldı. Braga’dan 1 milyon Euro’ya kiralanan Musrati’nin sezon sonu 11 milyon + 2.5 milyon Euro bonus bedelli zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Muci için de Legia’ya 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. İki futbolcu için bugün Tüpraş Stadı’nda saat 15.00’te başkan Hasan Arat’ın da katılacağı imza töreni düzenlenecek.
10.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
Beşiktaş, Sivas'ta buz kesti!
Beşiktaş, Sivas'ta buz kesti! Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor evinde karşılaştığı Beşiktaş'ı 1-0'lık skorla mağlup etti.
28.01.2024 Futbol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
10.01.2024 İddaa
Sivasspor, İstanbulspor'u tek golle geçti, evinde ilk kez kazandı
Sivasspor, İstanbulspor'u tek golle geçti, evinde ilk kez kazandı Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftasında Sivasspor kendi evinde İstanbulspor'u, Manaj'ın golüyle 1-0 yendi. Bu sonuçla Yiğido ligde evinde ilk galibiyetini aldı.
23.12.2023 Sivas Spor
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe
Dünyanın aradığı ‘kokain kralı’ İstanbul'da yakalandı! Arnavut Chapo’ya ters kelepçe Güney Amerika’dan Avrupa’ya uyuşturucu sevkıyatı yapan ‘Kompanio Bello’ kartelinin lideri ‘Arnavutluk Chapo’su Dritan Rexhepi, İstanbul’da düzenlenen ‘Kartel’ operasyonuyla yakalandı.
11.11.2023 Gündem
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor
Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir? Kompania Bello (Kompanio Bello) karteli kırmızı bültenle aranıyor İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ‘Kompanio Bello’ adlı marihuana örgütünün kırmızı bültenle aranan elebaşı Dritan Rexhepi’nin, İstanbul’daki ‘Kartel Operasyonu’nda yakalandığını bildirdi. Peki, Dritan Rexhepi kimdir, nerelidir?
10.11.2023 Gündem
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı
Atina'da 6 Türk'e infaz! 4 tetikçi işi bitirmiş, Türkiye detayı ortaya çıktı Yunanistan’ın başkenti Atina’da hafta başında 6 Türk’ün öldürülmesiyle ilgili Yunan ve Türk emniyet birimlerinin çalışmaları devam ederken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
16.09.2023 Gündem
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü...
Yunanistan'da infaz edilen 6 Türk'ün İtalya planı ortaya çıktı! 'Ölüm çetesi' böyle pusuya düşürüldü... Barış Boyun suç örgütünün 'Ölüm çetesi'ne ait 6 kişinin Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir otomobilin içinde infaz edilmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Yunan polisinin olayla ilgili değerlendirmesini anlattı.
14.09.2023 Gündem
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa kıtasında bulunan Norveç'in nüfusu 5,4 milyon olarak karşımıza çıkar. Başkenti Oslo olan ülkede resmi dil olarak Norveççe konuşulur.
12.09.2023 Eğitim
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti)
Tirana-Beşiktaş (Maç özeti) Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Tirana ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Beşiktaş 2-0 kazandı. Beşiktaş tribünlerinden sahaya atılan meşaleler nedeniyle 15 dakika geç başladı.
3.08.2023 Beşiktaş
Rachid Ghezzal Karagümrük maçında kadroda!
Rachid Ghezzal Karagümrük maçında kadroda! Adale sakatlığı sebebiyle Tirana maçında forma giyemeyen Rachid Ghezzal, Süper Lig'in ilk hafta karşılaşmasında kadrodaki yerini alacak.
30.07.2023 Beşiktaş
2021'de bonservisine 26,5 milyon euro ödenmişti! Serie A'dan Fenerbahçe'ye 23 yaşında stoper geliyor
2021'de bonservisine 26,5 milyon euro ödenmişti! Serie A'dan Fenerbahçe'ye 23 yaşında stoper geliyor Gustavo Henrique, Serdar Aziz ve Samet Akaydın'dan beklenen verimi alamayan ve defans hattını güçlendirmek için 5 büyük ligi tarayan Fenerbahçe aradığı stoperi Serie A'da buldu. 2021 yılında 26,5 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer olan Arnavut futbolcuyla ilgilenen Sarı Lacivertli yönetim İtalyan deviyle masaya otururken, oyuncunun 2,7 milyon euro'luk maaş detayı dikkatlerden kaçmadı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Tottenham alt yapısından çıktı sonra gidip Chelsea'yle anlaştı! Galatasaray'a Arnavut forvet
Tottenham alt yapısından çıktı sonra gidip Chelsea'yle anlaştı! Galatasaray'a Arnavut forvet Tottenham alt yapısından yetişmesine rağmen 2009'da Chelsea alt yapısına geçen ve Vitesse, Southampton gibi takımlarda kiralık olarak forma giyen Arnavut forvet Armando Broja şimdi de Galatasaray'ın gündeminde. Aubameyang, Datro Fofana, Ziyech gibi yıldızlarla görüştüğü iddia edilen Sarı Kırmızılı yönetimin aslında 21 yaşındaki oyuncuyu istediği belirtirken, Okan Buruk'un da Broja'ya onay verdiği kaydedildi.
19.06.2023 Galatasaray
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı
Ayrılmak isteyen erkek arkadaşını bıçakladı Bursa'nın İnegöl ilçesinde Pravnera M. (34), kendisinden ayrılmak istediği için tartıştığı Savaş D.'yi (47) bacağından bıçaklayarak yaraladı. Arnavut uyruklu kadın gözaltına alınırken, Savaş D. hastaneye kaldırıldı.
5.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rumeli’den Kafkasya’ya hiçbir kardeşimizi boynu bükük bırakmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye; Çerkes’i, Tatar’ı, Gagavuz’u, Arnavut’u, Pomak’ı, Boşnak’ı, Türkmen’i, Ahıska’sı, Özbek’i, Uygur’uyla tarih boyunca dara düşen her kardeşine eman ve esenlik yurdu oldu" dedi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’’ dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı
Kendisine ikizi kadar benzeyen kadını öldürdü! Şehriban dehşet saçtı Kendisine adeta ikizi kadar benzeyen bir genç kadını öldüren Şehriban K.'nın bunu neden yaptığı herkesi dehşete düşürdü. Sosyal medyadan bulduğu güzellik bloggerı Khadidja'ya katleden kadın polisleri bile şoke etti. Dünya tarihinde işlenmiş en ilginç suçlardan biri olan olayda kan donduran detaylar ortaya çıkmaya başladı.
4.02.2023 Dünya
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arnavut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arnavut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.