Armindo Bruma

Armindo Bruma

Son dakika Armindo Bruma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Armindo Bruma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Armindo Bruma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Armindo Bruma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan armindo bruma gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 armindo bruma haberi bulunmuştur. Tüm armindo bruma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serie A'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız daha! Yönetim gözünü kararttı
Serie A'dan Fenerbahçe'ye 4 yıldız daha! Yönetim gözünü kararttı Ryan Kent transferini bedavaya bitirip Armindo Bruma'yı 6,5 milyon euro'ya Braga'ya gönderen Fenerbahçe yönetimi Serie A'nın 4 yıldızına çubuklu formayı giydirecek. Livakovic'in yüksek bonservisine takılan Sarı Lacivertlilerin aradığı kaleciyi Juventus'ta bulduğu belirtilirken, Ali Koç'un Dzeko, Correa ve Cuadrado'yla da görüşmelere başladığı kaydedildi.
15.06.2023 Fenerbahçe
Braga'dan Fenerbahçe'ye 6.5 milyon euroluk piyango
Braga'dan Fenerbahçe'ye 6.5 milyon euroluk piyango Fenerbahçe, Bruma'nın Portekiz takımı Braga'ya transferi konusunda görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
14.06.2023 Fenerbahçe
16 maçta 4 gol 6 asist yapmıştı! Bruma 4,5 milyon euro'ya Braga'ya imza atıyor
16 maçta 4 gol 6 asist yapmıştı! Bruma 4,5 milyon euro'ya Braga'ya imza atıyor Sezon başında Jorge Jesus'un isteğiyle transfer edilen ve Fenerbahçe formasıyla sadece 5 maçta görev alıp daha sonra Braga'ya kiralık olarak gönderilen Armindo Bruma'nın kariyerine Portekiz'de devam edeceği öğrenildi. Başkan Salvador'un 4,5 milyon euro'ya bu işi bitireceği belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin de Bruma ayrılığına onay verdiği kaydedildi.
14.06.2023 Fenerbahçe
2 oyuncunun hesabı Galatasaray derbisinden sonra kesilmişti! Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar
2 oyuncunun hesabı Galatasaray derbisinden sonra kesilmişti! Fenerbahçe'de peş peşe ayrılıklar Daha önce Armindo Bruma'yı Braga'ya veren, Lemos'un ise sözleşmesini fesheden Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha kapıya dayandı. Jorge Jesus'un yaz ayı transfer döneminde verdiği rapor doğrultusunda kadroya katılan 2 futbolcunun hesabının kesildiği anlaşılırken, tecrübeli forvetin de Samandıra'daki eşyalarını topladığı bildirildi.
23.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ayrılık! Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe'de ayrılık! Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı Devre arası transfer döneminde Armindo Bruma'yı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. 2020 yılında Emre Belözoğlu'nun transfer ettiği Uruguaylı futbolcu Brezilya ekibi Atletico Mineiro ile anlaşmaya varırken, Sarı Lacivertli kulübün Bertuğ Yıldırım ve Markovic transferlerini bitirmesi bekleniyor.
13.02.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan Samet Akaydın ve Oosterwolde transferini bitiren, Armindo Bruma'yı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de yönetimin orta sahaya takviye yapacağı öğrenilirken, Ali Koç'un Crespo'yu satıp yerine Premier Lig devinden Brezilyalı orta sahayı transfer edeceği bildirildi. Galatasaray'ın dinamosu Torreira'nın kalitesini gören ve harekete geçen Sarı Lacivertilerin 1.sınıf 6 numarayla görüşmelere başladığı anlaşılırken, Başkan Koç'un Manchester United'la temasa geçtiği belirtildi.
29.01.2023 Fenerbahçe
Bruma'dan sonra 6 ayrılık daha! İki yıldıza 22 milyon euro'luk teklif
Bruma'dan sonra 6 ayrılık daha! İki yıldıza 22 milyon euro'luk teklif Armindo Bruma'yı Portekiz takımı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de 6 ayrılık daha kapıya dayandı. Jorge Jesus'un verdiği rapora göre hareket eden Ali Koç'un bu 6 futbolcunun menajerlerine talimat verdiği öğrenilirken, Sarı Lacivertli yönetimin 22 milyon euro'luk bonservis geliri elde edebileceği belirtildi. İşte Fenerbahçe cephesinde yaşanan sıcak gelişmeler...
29.01.2023 Fenerbahçe
Ve Bruma transferi bitti! 28 yaşındaki oyuncu Braga'da
Ve Bruma transferi bitti! 28 yaşındaki oyuncu Braga'da Jorge Jesus'un Samandıra'ya adım atmasının ardından Sarı Lacivertli takıma transfer olan ve Fenerbahçe'de 5 maç forma giydikten sonra kadro dışı kalan Armindo Bruma Braga'ya transfer oldu. Oosterwolde'yi KAP'a bildiren Ali Koç'un bir de forvet takviyesi yapacağı öğrenilirken, yönetimin çalışmalarına tam gaz devam ettiği bildirildi.
29.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi
Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı! Jorge Jesus 5 yıldızı Antalya'ya götürmedi Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçlarına çıkacak olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 5 futbolcuyu kafileye dahil etmedi.
6.12.2022 Fenerbahçe
Konyaspor: 1 Fenerbahçe: 0
Konyaspor: 1 Fenerbahçe: 0 Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk oldu. Mücadele Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
29.08.2022 Süper Lig
Büyük pişmanlık! Jorge Jesus Bruma'ya imza attırdı 'Yeni Tuncay Şanlı'yı' elinden kaçırdı!
Büyük pişmanlık! Jorge Jesus Bruma'ya imza attırdı 'Yeni Tuncay Şanlı'yı' elinden kaçırdı! Fenerbahçe ile 1 yıllık anlaşma yapar yapmaz Ali Koç'a transfer listesini veren ve Armindo Bruma'ya sarı lacivertli formayı giydiren Jorge Jesus'un Portekizli yıldızda büyük bir pişmanlık yaşadığı iddia edilirken, deneyimli antrenörün Fenerbahçe'de oynayan 'Yeni Tuncay Şanlı' yakıştırmaları alan 19 yaşındaki kanat oyuncusunu elinden kaçırması ise büyük fiyasko yorumlarının yapılmasına sebep oldu
19.07.2022 Süper Lig
Yıldız futbolcudan Jorge Jesus'a şok sözler! 'Burada bildiklerimi unuttum bırakın beni gideyim'
Yıldız futbolcudan Jorge Jesus'a şok sözler! 'Burada bildiklerimi unuttum bırakın beni gideyim' Armindo Bruma, Henrique, Emre Mor, Joshua King gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de 24 yaşındaki oyuncunun Jorge Jesus'la olan zirvesi olay yarattı. Ali Koç'un satış listesine koyduğu milli futbolcunun 'Burada bildiklerimi de unuttum bir an önce gitmek istiyorum' dediği öğrenilirken, Portekizli teknik adamın bu serzenişe hak verdiği bildirildi.
17.07.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe, yeni yıldızını Manchester City'den buldu! Gelirse taraftar havaalanına kamp kurar...
Fenerbahçe, yeni yıldızını Manchester City'den buldu! Gelirse taraftar havaalanına kamp kurar... Fenerbahçe son dakika transfer haberleri. Fenerbahçe transferde harekete geçti. Transferler peş peşe açıklanıyor. Jorge Jesus, Manchester City'de forma giyen yıldız futbolcuyu istiyor. Şu ana kadar kadrosuna Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Emre Mor'u katan Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. İşte transferin tüm detayları...
10.07.2022 Fenerbahçe
'Yeni Josef de Souza'yı' istedi! Fenerbahçe'den 1 orta saha 2 forvet transferi...
'Yeni Josef de Souza'yı' istedi! Fenerbahçe'den 1 orta saha 2 forvet transferi... Daha önce Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleriyle sezona hızlı bir giriş yapan, Emre Mor'la bir hayli dikkat toplayan Fenerbahçe forvet ve orta saha takviyeleri için geri sayıma geçti. Futbol stili, fiziği ve top tekniğiyle 'Yeni Josef de Souza' yakıştırmaları alan orta sahayı isteyen Jorge Jesus'a 5 milyon euro'luk geri dönüş yapılırken, Ali Koç'un bu yıldız haricince 2 forveti de gündemine aldığı öğrenildi.
4.07.2022 Fenerbahçe
Bruma'nın Fenerbahçe'ye nasıl geldiği belli oldu!
Bruma'nın Fenerbahçe'ye nasıl geldiği belli oldu! Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Armindo Bruma, transfer süreci hakkında "hocamızdan bir telefon aldım. Kendisi bana beni istediğini söyledi, kulübün bu seneki hedeflerinden bahsetti. Ben de buraya gelmek istedim. " ifadelerini kullandı.
28.06.2022 Fenerbahçe
İki yıldız şok geçirdi! Ali Koç'un yeni transferleri kriz çıkaracak! 'Bizim yerimize mi geliyorlar?'
İki yıldız şok geçirdi! Ali Koç'un yeni transferleri kriz çıkaracak! 'Bizim yerimize mi geliyorlar?' Mesut Özil'in yerini Lincoln Henrique'yle dolduran sol öne ise Armindo Bruma takviyelerini yapan Ali Koç'un iki transferi takım içerisinde resmen kriz yarattı. Geçtiğimiz sezon oynadıkları futbolla bir hayli dikkat çeken iki futbolcunun toplamda 6,5 milyon euro'ya alınmaları şaşkınlık yaratırken, Jorge Jesus'un yerli oyuncu transferlerine karışmaması ise dikkatlerden kaçmadı...
24.06.2022 Fenerbahçe
Bruno Henrique sakatlandı Fenerbahçe'nin 'B' planı ortaya çıktı! 33'lük yıldız geliyor...
Bruno Henrique sakatlandı Fenerbahçe'nin 'B' planı ortaya çıktı! 33'lük yıldız geliyor... Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleriyle dikkat çeken Fenerbahçe üçüncü bombasını patlatmak üzere. Kanat forvet arayışlarına devam eden sarı lacivertlilerde Bruno Henrique'nin sakatlığı Ali Koç'u 'B' planına iterken, yönetimin Jorge Jesus'a Süper Lig'in yıldızını önerdiği anlaşıldı.
19.06.2022 Fenerbahçe
SON DAKİKA! Fenerbahçe 4 gün soluklandı 4 transfer bombasını patlattı
SON DAKİKA! Fenerbahçe 4 gün soluklandı 4 transfer bombasını patlattı 4 gün önce Armindo Bruma transferini KAP'a bildiren Fenerbahçe 4 bomba için geri sayıma geçti. Sarı lacivertli yönetime takımdaki eksik bölgelerin raporunu veren Jorge Jesus'un; sol bek, kanat forvet, 6 numara ve santrafor bekleyişini sürdürdüğü öğrenilirken, Ali Koç'un Portekizli teknik adama müjdeli haberleri en kısa zamanda vereceği belirtildi.
18.06.2022 Fenerbahçe
Hiç affetmedi! 'Alo ben Emre Abin' transferlerinin hepsini yolluyor! Fenerbahçe'de tam 9 ayrılık
Hiç affetmedi! 'Alo ben Emre Abin' transferlerinin hepsini yolluyor! Fenerbahçe'de tam 9 ayrılık Göreve gelir gelmez Lincoln Henrique, Armindo Bruma ve Ensar Brahic transferini bitiren Fenerbahçe'de tam 9 ayrılık yaşanacak. Kadroda rahatlamaya gitmek isteyen ve maliyetleri düşürmek için mühendisliği yapan sarı lacivertli yönetimin Emre Belözoğlu döneminde alınan oyuncuları gözden çıkardığı anlaşılırken, Jorge Jesus'un bu ayrılıklara onay verdiği bildirildi.
17.06.2022 Fenerbahçe
Transfer uçakları durmuyor! Ali Koç asıl sürprizleri sona saklamış! 3 bomba daha
Transfer uçakları durmuyor! Ali Koç asıl sürprizleri sona saklamış! 3 bomba daha Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferini bitiren Ali Koç'un asıl sürprizlerini sona sakladığı, sarı lacivertli yönetimin 3 bomba futbolcu için geri sayıma geçtiği öğrenildi. Bir '6' numara, bir sol bek ve bir de kanat forvet için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin transfer uçaklarını İstanbul'a indirmeye hazırlandığı öğrenildi.
15.06.2022 Fenerbahçe
İşte F.Bahçe'nin yeni forveti! Sözleşmesinde 5 M.€'luk çıkış maddesi olunca 3.bomba patladı
İşte F.Bahçe'nin yeni forveti! Sözleşmesinde 5 M.€'luk çıkış maddesi olunca 3.bomba patladı Lincoln Henrique ve Armindo Bruma transferleriyle bir hayli dikkat çeken Fenerbahçe'nin üçüncü bombası yolda. Sözleşmesinde 5 milyon euro'luk çıkış maddesi bulunan ve bonservisinin yüzde 20'lik payı bir iş insanının elinde bulunan 'Yeni Hulk'un' sarı lacivertli takıma gelmek için gemileri yaktığı öğrenilirken, 23 yaşındaki forvetin Jorge Jesus'la görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.
15.06.2022 Fenerbahçe
Bruma Süper Lig'e geri dönüyor! Dev kulüp...
Bruma Süper Lig'e geri dönüyor! Dev kulüp... Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Armindo Bruma Süper Lig'e dönmeye sıcak bakıyor.
12.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü! Yeni takımı belli oldu
Beşiktaş'ın kapısından dönmüştü! Yeni takımı belli oldu Adı sık sık Beşiktaş ile anılan Armindo Bruma Yunan devi Olympiakos'a imza attı.
5.10.2020 Beşiktaş
Galatasaray'dan transfer atağı! Onyekuru ve Bruma...
Galatasaray'dan transfer atağı! Onyekuru ve Bruma... Belhanda'nın satışından arta kalacak bütçeyi kanat transferine ayırmak isteyen Galatasaray, iki eski oyuncusuyla yeniden temasta. Onyekuru veya Bruma'dan birinin kadroya dahil edilmesi düşünülüyor.
2.10.2020 Galatasaray
Beşiktaş'tan Bruma hamlesi! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş'tan Bruma hamlesi! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş, bir dönem Galatasaray'da da oynayan Bruma'yı kiralamak için PSV ile görüşmelere başladı.
1.10.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Armindo Bruma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki armindo bruma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.