Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında? İsrail’in saldırıların 7. gününde Filistin’e kara harekatı hazırlıkları başlattı. İsrail, Gazzelilere 1 günlük güvenli geçiş izni verdi. Kara, hava ve denizden abluka altına alınan Gazze’de ise bombardıman sürüyor. İki ülke arasındaki gerginlik tüm dünyaya yayılırken, Armageddon Savaşı gündeme geldi. Kıyamet alametlerinden biri olarak bilinen Melhâme-i Kübra olarak da tanımlanan Armageddon için araştırmalar arttı. Peki, Armageddon Savaşı ne zaman, kıyamet savaşı nerede çıkacak? Melhame-i Kübra savaşı hangi savaş, İsrail Kudüs savaşı kıyamet savaşı mı, Armageddon Savaşı kimler arasında?
14.10.2023 Gündem
Armageddon nedir? Armageddon Savaşı ne zaman, nerede olacak?
Armageddon nedir? Armageddon Savaşı ne zaman, nerede olacak? SpaceX ve Tesla CEO'su Elon Musk, Mars'la ilgili çalışmalar hakkında bilgi verirken Musk, Mars'a gitmek zorunda olduklarını çünkü kıyamet öncesi yaşanması beklenen nükleer savaşa yönelik tehdidin devam ettiğini söyledi. Nükleer Armageddon olarak adlandırılan bu olay, kıyametten önce nükleer savaş anlamı taşıyor. Söz konusu açıklamanın ardından Armageddon nedir? Armageddon Savaşı ne zaman, nerede olacak? Armageddon Savaşı nedir, ne demek? gibi sorulara da yanıt aranmaya başlandı.
22.11.2021 Gündem