Arjen Robben

Arjen Robben

Son dakika Arjen Robben haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arjen Robben ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arjen Robben haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arjen Robben

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arjen robben gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 arjen robben haberi bulunmuştur. Tüm arjen robben haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş 'Yeni Robben'i' kaptı
Beşiktaş 'Yeni Robben'i' kaptı İngiliz scoutlar Beşiktaş'ın yeni transfer Rachid Ghezzal hakkında 'Robben' yakıştırmaları yaptı.
6.10.2020 Beşiktaş
Sneijder için ayaklandılar! Robben'den sonra...
Sneijder için ayaklandılar! Robben'den sonra... Teknik direktör olup Galatasaray’ın başına geçmeyi istediğini açıklayan Wesley Sneijder için Utrecht taraftarı gösteri düzenledi, futbola dönmesini ve takımın formasını giymesini istedi.
3.07.2020 Futbol
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu...
Babel için şok sözler: Çeneni kapat! B sınıfı futbolcu... Galatasaray'ın yıldızı Babel, şu anki Hollanda Milli Takımı'nın Sneijder, Van Persie, Robben ve Van der Vaart'ın oynadığı dönemden daha iyi olduğunu söylemişti. Hollanda'nın futbol yorumcusu Derksen, sarı-kırmızılı oyuncuya sert sözlerle yüklendi: "Kendisi büyük çocuklara karşı çenesini kapatmak zorunda. Elbette bahsettiği isimlerin büyük egoları var. Ancak bu, her büyük futbolcuda görülen bir durum. Babel son maçta kötü oynamamasına rağmen hâlâ B sınıfı bir futbolcu."
11.10.2019 Galatasaray
Franck Ribery Eredivisie yolcusu!
Franck Ribery Eredivisie yolcusu! Bayern Münih'te aralıksız olarak forma giydiği 12 sezonun ardından bu yaz boşa çıkan Franck Ribery, Avrupa'da yaz transfer döneminin sonuna yaklaşırken kendisine hâlâ kulüp bulamadı. Alman basını ise 36 yaşındaki Fransız futbolcuyla ilgili flaş bir iddiaya yer verdi.
10.08.2019 Futbol
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı
Zinedine Zidane, Bale'in takımdan ayrılacağını açıkladı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, takımın yıldız isimlerinden Gareth Bale'in ayrılmasının an meselesi olduğunu söyledi.
21.07.2019 İspanya
Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü Messi'den!
Şampiyonlar Ligi'nde yılın golü Messi'den! Barcelona forması giyen ünlü yıldız Messi'nin yarı finalde Liverpool'a serbest vuruştan attığı gol, Şampiyonlar Ligi'nde sezonun en iyisi seçildi.
5.06.2019 Şampiyonlar Ligi
İşte Robben'in yeni adresi!
İşte Robben'in yeni adresi! Sezon sonunda Bayern Münih’ten ayrılacak olan Arjen Robben’in kariyerine hangi takımda devam edeceği merak konusu haline geldi. Yıldız isme en ciddi teklifin ülkesinden geldiği öğrenildi.
15.12.2018 Futbol
Arjen Robben, devreyi kapattı
Arjen Robben, devreyi kapattı Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in Hollandalı futbolcu Arjen Robben, sakatlığı nedeniyle sezonun ilk yarısını kapattı.
14.12.2018 Almanya
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak
Ribery açıklaması: Bayern Münih'te son sezonu olacak Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in menajeri Hasan Salihamidzic, Fransız oyuncu Frank Ribery'nin, takımda son sezonu olacağını düşündüğünü söyledi.
11.12.2018 Almanya
Bayern'de Robben dönemi sona eriyor
Bayern'de Robben dönemi sona eriyor Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben, sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.
2.12.2018 Almanya
Robben ve Ribery ile sözleşme yenilenmiyor!
Robben ve Ribery ile sözleşme yenilenmiyor! Bayern Münih, tecrübeli iki yıldızı Franck Ribery ve Arjen Robben için kararını verdi.
29.11.2018 Almanya
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi!
Devler Ligi'nde 6 takım son 16'yı garantiledi! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United, son 16 turuna çıkmayı garantiledi.
27.11.2018 Şampiyonlar Ligi
Cengiz Ünder bombası! Müthiş rakam...
Cengiz Ünder bombası! Müthiş rakam... Roma’da forma giyen milli yıldızımız Cengiz Ünder; Barcelona, Tottenham ve Bayern Münih’in radarında. İspanyollar, İngilizler ve Almanlar onun peşinden koşarken Roma’nın nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.
25.10.2018 İtalya
Bayern Münih kendine geldi
Bayern Münih kendine geldi Milli futbolcu Yunus Mallı'nın formasını giydiği Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg, 8'inci hafta müsabakasında evinde Bayern Münih'e 3-1 mağlup oldu.
20.10.2018 Almanya
Cengiz Ünder bombası! 60 milyon euro...
Cengiz Ünder bombası! 60 milyon euro... İtalyan gazeteleri, Bayern Münih’in yaklaşık 1 yıldır takip ettiği Cengiz Ünder için 60 milyon Euro’yu gözden çıkardığını yazdı. Genç oyuncuyla Dortmund ve M.City de çok yakından ilgileniyor.
9.10.2018 İtalya
Cengiz Ünder için dev teklif
Cengiz Ünder için dev teklif Roma'da sezona harika başlayan Cengiz Ünder'in peşine düşen Bayern Münih'in 60 milyon euroluk bir teklif hazırladığı kaydedildi.
5.10.2018 İtalya
Aslan'ın rakibi beşinci haftayı da puansız kapattı
Aslan'ın rakibi beşinci haftayı da puansız kapattı Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Schalke 04, deplasmanda Freiburg'a 1-0 mağlup oldu.
25.09.2018 Galatasaray
Yunus Mallı'nın golü galibiyete yetmedi
Yunus Mallı'nın golü galibiyete yetmedi Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) oynanan 3. hafta karşılaşmasında Wolfsburg, sahsında Hertha Berlin ile 2-2 berabere kaldı.
15.09.2018 Almanya
Bayern Münih, sezona galibiyetle başladı
Bayern Münih, sezona galibiyetle başladı Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 2018-2019 sezonunun açılış maçında Bayern Münih, sahasında Hoffenheim'i 3-1 mağlup etti
24.08.2018 Almanya
Robben transferinde flaş gelişme! Beşiktaş ve Fenerbahçe...
Robben transferinde flaş gelişme! Beşiktaş ve Fenerbahçe... Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği öne sürülen Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
12.04.2018 Almanya
Resmen açıklandı! "İmzalayacağız..."
Resmen açıklandı! "İmzalayacağız..." F.Bahçe’nin transferdeki gözdesi Arjen Robben için B.Münih CEO’su Rummenigge, “Robben ve Ribery ile yeni kontrat imzalayacağız” dedi.
9.04.2018 Almanya
Bayern Münih'ten imza açıklaması! Robben ve Ribery...
Bayern Münih'ten imza açıklaması! Robben ve Ribery... Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge, Augsburg'u yenip şampiyonluklarını ilan ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
8.04.2018 Futbol
Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etti
Bayern Münih şampiyonluğunu ilan etti Augsburg’u deplasmanda 4-1 mağlup eden Bayern Münih, Bundesliga’da bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
7.04.2018 Almanya
Arjen Robben: Nisan'da görüşeceğiz
Arjen Robben: Nisan'da görüşeceğiz Adı son dönemlerde Fenerbahçe ile birlikte anılan Arjen Robben, olası transferi ve gelecek planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.
28.03.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Arjen Robben ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arjen robben haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.