TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 açıklandı mı? Konya TOKİ Ardıçlı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Ardıçlı TOKİ 5. etap kura sonuçları sorgulama!
TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 açıklandı mı? Konya TOKİ Ardıçlı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Ardıçlı TOKİ 5. etap kura sonuçları sorgulama! TOKİ Konya Ardıçlı kura sonuçları listesi ve çekilişinin detayları sorgulanıyor. Ardıçlı TOKİ çekilişi saat kaçta, Konya Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt aranıyor. Konya Ardıçlı TOKİ başvuru listesi geçtiğimiz gün açıklandı. Konya’da yapımı devam eden TOKİ konutları için kura çekilişi zamanı geldi. Ardıçlı TOKİ konutları 5. etapta başvurular tamamlandı. 664 konutun kuraları çekiliyor. Peki, Konya TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? Ardıçlı 5. Etap kura çekimi nasıl canlı izlenir? TOKİ Ardıçlı kura sonuçları 2022 sorgulama...
20.01.2022 Gündem
TOKİ Konya Ardıçlı başvuru listesi! Konya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022, Ardıçlı 5. Etap kura çekimi sonuçları sorgulama!
TOKİ Konya Ardıçlı başvuru listesi! Konya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022, Ardıçlı 5. Etap kura çekimi sonuçları sorgulama! Konya Ardıçlı TOKİ başvuru listesi açıklandı. Konya’da yapımı devam eden TOKİ konutları için şimdi kura çekilişi zamanı. Ardıçlı TOKİ konutları 5. etapta başvurular tamamlandı. 664 konutun kuralarının ne zaman çekileceği sorgulanıyor. Peki, Konya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022, Ardıçlı 5. Etap kura çekimi sonuçları sorgulama ve Konya Ardıçlı TOKİ başvuru listesi…
18.01.2022 Ekonomi
TOKİ Konya Ereğli, Selçuklu, Meram, Halkalıpınar, Tuzlukçu kura çekimi ne zaman 2020? (Konya TOKİ 2020)
TOKİ Konya Ereğli, Selçuklu, Meram, Halkalıpınar, Tuzlukçu kura çekimi ne zaman 2020? (Konya TOKİ 2020) Konya TOKİ çekilişi tarihi ile Konya TOKİ başvurusu kabul edilenler yoğun bir şekilde araştırılıyor. TOKİ tarafından yapılan kura çekiliş tarihlerinin açıklanmasından sonra Konya’da TOKİ başvurusu yapanlar merak içinde arama motorlarına yöneldi. Konya TOKİ kuralarında heyecanlı bekleyiş sürüyor. Konya TOKİ çekilişi 2020 tarihi ne zaman?
20.02.2020 Gündem