Arda Öziri

Arda Öziri

Son dakika Arda Öziri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arda Öziri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arda Öziri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Öziri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda öziri gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 arda öziri haberi bulunmuştur. Tüm arda öziri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balamir Emren arkadaşının nişanlısıyla evlendi! Ortalık karıştı
Balamir Emren arkadaşının nişanlısıyla evlendi! Ortalık karıştı Oyuncu Balamir Emren, ölen arkadaşı Arda Öziri'nin nişanlısı Vildan Örnek ile evlenince ortalık karıştı. Ortak dostları, çifti tehdit etti: Sonunuzu çok merak ediyorum...
25.12.2020 Magazin
2018 yılında internette en çok bunu aradık
2018 yılında internette en çok bunu aradık Dünyada yaygın şekilde kullanılan Google arama motorunda dünya genelinde en çok aranan konunun “Dünya Kupası” olduğu açıklandı.
14.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Acısını çabuk unuttu! Dansözlü parti...
Acısını çabuk unuttu! Dansözlü parti... Eski sevgili Vildan Örnek, Arda Öziri'nin ölümünden 40 gün sonra doğum gününü kutladı. Cengiz Çolak'tan tepki gecikmedi...
10.07.2018 Magazin
Arda Öziri'nin sevgilisinden duygusal mesaj
Arda Öziri'nin sevgilisinden duygusal mesaj Oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybetti. Arda Öziri, saat 03:30 sıralarında geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Kaza sonrası Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen Arda Öziri, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öziri, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Ünlü oyuncuyu son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı. Öziri'nin sevgilisi Vildan Örnek duygusal bir paylaşımda bulundu.
31.05.2018 Magazin
Engin Altan, hayatını kaybeden arkadaşı hakkında konuştu
Engin Altan, hayatını kaybeden arkadaşı hakkında konuştu Oyuncu Engin Altan Düzyatan trafik kazasında vefat eden hen rol arkadaşı hem okul arkadaşı Arda Öziri'nin ardından üzüntüsünü dile getirdi.
30.05.2018 Magazin
Bir parçamızı kaybettik
Bir parçamızı kaybettik İstanbul’da motosiklet kazasında hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri (40) için, memleketi İzmir’de, mezun olduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde tören düzenlendi. Törene katılan Rıza Kocaoğlu gözyaşlarına hakim olamadı
29.05.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Arda Öziri'ye acı veda
Ünlü oyuncu Arda Öziri'ye acı veda Geçtiğimiz gün geçirdiği kazada hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri'ye acı veda. Arkadaşı olan ünlü isimler törende gözyaşlarını tutamadı.
29.05.2018 Magazin
Arda Öziri kimdir?
Arda Öziri kimdir? Arda Öziri kimdir? Sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Pek çok dizi ve filmlerde başarıya imza atan Arda Öziri dün geçirdiği bir motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Herkesi şoke eden bu gelişme sonrasında Arda Öziri ile ilgili merak edilen bilgileri haberimizde derledik.
28.05.2018 Gündem
Bu saatte gitme dedim
Bu saatte gitme dedim Fenomen dizi Diriliş Ertuğrul’da Göktuğ karakterini canlandıran Arda Öziri (39), dün sabah geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi
27.05.2018 Magazin
Dizideki kaderi 3 ay sonra gerçek oldu!
Dizideki kaderi 3 ay sonra gerçek oldu! Ünlü oyuncu Arda Öziri, bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Öziri son olarak rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde de ölerek diziye veda etmişti.
27.05.2018 Magazin
"Bu saatte gitme dedim!"
"Bu saatte gitme dedim!" Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Öziri ile kaza öncesi birlikte olduklarını söyledi.
27.05.2018 Magazin
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Arda Öziri motosiklet kazasında hayatını kaybetti Oyuncu Arda Öziri bu sabah geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, Öziri ile kaza öncesi birlikte olduklarını belirterek "Şampiyonlar Ligi maçını birlikte izledik. Bu saatte gitme, bende kal dedim ama o gitti" diye konuştu.
27.05.2018 Magazin
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer!
'Diriliş Ertuğrul'da 8 flaş transfer! TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi 'Diriliş Ertuğrul'a 8 yeni oyuncu dahil oldu.
25.10.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Arda Öziri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda öziri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.