Arda Güler'in bonservisi için görüşmeler resmen başladı!
Arda Güler'in bonservisi için görüşmeler resmen başladı! Fenerbahçe'nin genç yıldız Arda Güler konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ali Koç, 2019'da Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Arda Güler'in bonservisindeki pay için eski kulübü ile görüşme yapacak
10.11.2022 Fenerbahçe
Arda Güler'e büyük övgü: Türkiye 17’lik Güler’in hastası! Böylesi 100 yılda bir gelir...
Arda Güler'e büyük övgü: Türkiye 17’lik Güler’in hastası! Böylesi 100 yılda bir gelir... Süper Lig ve Avrupa'yı kasıp kavuran Fenerbahçe'de Arda Güler, performansıyla isminden söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan basını, Fenerbahçe'nin 17'lik genç futbolcusu Arda Güler hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Öte yandan Arda Güler'in en büyük hayali bugün gerçek olacak.
10.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş'tan Arda Güler zirvesi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş'tan Arda Güler zirvesi! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, Arda Güler'in bonservisi konusunda ön görüşme yaptı.
3.11.2022 Fenerbahçe
Arda Güler'in sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı! Avrupa devlerinin radarına girdi ama Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor satın alabilir...
Arda Güler'in sözleşmesindeki çarpıcı madde ortaya çıktı! Avrupa devlerinin radarına girdi ama Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor satın alabilir... Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, birçok Avrupa devinin radarına girdi. Ancak 17 yaşındaki oyuncu için ilk teklifler altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği’ne yağıyor! Başkent ekibi, Arda Güler’i 2019’da Fenerbahçe’ye satarken anlaşmaya sonraki satıştan yüzde 20 pay eklenmişti. Kırmızı-Siyahlılar’a bu pay için bir futbol konsorsiyumu tarafından 3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Başkan Talip Çankırı’nın beklentisi en az 5 milyon Euro. Arda Güler’in bonservisinin yüzde 20’sini parayı veren her takım alabilir. Ezeli rakipler bile!
18.08.2022 Fenerbahçe