Aras Özbiliz

Aras Özbiliz

Son dakika Aras Özbiliz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aras Özbiliz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aras Özbiliz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aras Özbiliz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aras özbiliz gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 aras özbiliz haberi bulunmuştur. Tüm aras özbiliz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdal Torunoğulları: Ben olsam ligi tescil ederim
Erdal Torunoğulları: Ben olsam ligi tescil ederim Beşiktaş Futbol Transfer ve Scouting’den Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, Corona virüs yüzünden sadece dünya ekonomisinin değil, futbol ekonomisinin de çok değişeceğini ve salgından sonrasını hiçbir şekilde kestiremediklerini söyledi.
7.04.2020 Beşiktaş
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre...
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre... Beşiktaş, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayrılan isimler için resmi internet sitesinden veda videosu yayınladı. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılan futbolculara teşekkür ederken listede Aras Özbiliz ve Gökhan Töre’ye yer verilmedi.
4.09.2019 Futbol
Beşiktaş Aras Özbiliz'e servet ödeyecek!
Beşiktaş Aras Özbiliz'e servet ödeyecek! Beşiktaş'ın 2016 yılında Spartak Moskova'dan 1.3 milyon euroya kadrosuna kattığı Aras Özbiliz'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
21.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta şok gerçek! Aras Özbiliz...
Beşiktaş'ta şok gerçek! Aras Özbiliz... Sezon sonunda Beşiktaş’a dönecek olan Aras Özbiliz'in sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı ortaya çıktı.
11.05.2019 Beşiktaş
Aras Özbiliz: Oyuna girmeyi reddettim, özür dilerim
Aras Özbiliz: Oyuna girmeyi reddettim, özür dilerim Beşiktaş'tan Willem II'ye kiralık olarak giden ve Fortuna Sittard ile oynanan maçta oyuna girmeyi reddettiği için sözleşmesi feshedilen Aras Özbiliz açıklamalarda buldu. Özbiliz, "Oyuna girmeyi reddettiğim doğru. Bu yanlıştı ve bunun için de özür dilerim" dedi.
6.04.2019 Beşiktaş
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Vagner Love'nin ayrılık şartı
Vagner Love'nin ayrılık şartı Göztepe’nin transfer listesinde 1 numarada bulunan Brezilyalı golcünün şartı var:
18.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi Willem II, Beşiktaş'tan Aras Özbiliz'i kiraladı.
15.08.2018 Beşiktaş
Kartal'ın parası çok kıymetli
Kartal'ın parası çok kıymetli Beşiktaş alırken de satarken de izlediği stratejilerle ezeli rakiplerine parmak ısırtıyor.
6.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Aras Özbiliz'le yollar ayrıldı
Beşiktaş'ta Aras Özbiliz'le yollar ayrıldı Beşiktaş'ın as kadroda düşünmediği isimlerden biri olan Aras Özbiliz, Hollanda yolcusu.
6.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta bir fesih daha! Veli'nin ardından...
Beşiktaş'ta bir fesih daha! Veli'nin ardından... Beşiktaş'ta Veli Kavlak'ın ardından Aras Özbiliz'in de kontratının fesh edileceği belirtildi.
5.08.2018 Beşiktaş
Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a şok!
Veli Kavlak'tan Beşiktaş'a şok! Beşiktaş yönetimi yıllık 1.7 milyon euro maaş alan Veli Kavlak'a tazminat bedeli olarak 1 milyon euro önerirken, 29 yaşıdaki futbolcu bu öneriyi kabul etmedi.
1.08.2018 Beşiktaş
Veli Kavlak ve Aras Özbiliz serbest bırakılacak
Veli Kavlak ve Aras Özbiliz serbest bırakılacak Yeni sezon öncesi kadro yapılandırmasını sürdüren Beşiktaş'ta iki ismin bileti kesildi.
31.07.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'ı çıldırtan üçlü!
Fikret Orman'ı çıldırtan üçlü! Beşiktaş Yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in kadrosunda düşünmediği; Veli Kavlak, Aras Özbiliz ve Mustafa Pektemek'le yollarını ayırma kararı aldı. 3 oyuncuyla görüşüp gelecek sezonki maaşlarının yarısı karşılığında sözleşme fesh etmeyi öneren kulüp, olumsuz yanıt aldı.
18.07.2018 Beşiktaş
Beşiktaş Reading ile yenişemedi
Beşiktaş Reading ile yenişemedi Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Beşiktaş, İngiltere Championship ekiplerinden Reading ile yenişemedi.
17.07.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan tatsız prova
Beşiktaş'tan tatsız prova Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon çalışmalarını sürdürdüğü Slovakya kampındaki ilk hazırlık maçında Macaristan temsilcisi Siofok ile 1-1 berabere kaldı.
7.07.2018 Beşiktaş
Negredo defteri kapandı
Negredo defteri kapandı Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş'ın Slovakya kamp kadrosu açıklandı.
30.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları
Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları Beşiktaş, 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarını sürdürdü.
27.06.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni transfer ilk idmanına çıktı
Beşiktaş'ta yeni transfer ilk idmanına çıktı Beşiktaş 2018 -2019 sezonunu bu akşam yaptığı antrenmanla açtı.
26.06.2018 Beşiktaş
Kartal adım adım küçülecek
Kartal adım adım küçülecek Beşiktaş'ta yönetim kaçan şampiyonluğun ilk toplantısını dün yaparken yeni sezonun stratejisini belirledi.
6.06.2018 Beşiktaş
Aras Özbiliz FC Sheriff'te!
Aras Özbiliz FC Sheriff'te! Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2'nci devresi için lisans çıkartmadığı futbolcusu Aras Özbiliz'i Moldova takımlarından Sheriff Tiraspol'e kiraladı.
7.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Veli Kavlak sürprizi
Beşiktaş'ta Veli Kavlak sürprizi Yabancı kontenjanı nedeniyle kaleci Boyko ile Aras Özbiliz'e lisans çıkaramayan Beşiktaş, bu ikiliyi bedel almadan kiralamayı da başaramamıştı.
7.02.2018 Beşiktaş
Beşiktaşlı futbolcu kontrolden geçti! İşte yeni takımı...
Beşiktaşlı futbolcu kontrolden geçti! İşte yeni takımı... Beşiktaş'ta sezonun ikinci yarısı için lisansı çıkartılmayan Aras Özbiliz, Kazakistan ligi ekiplerinden Aktobe ile prensip anlaşmasına vardı.
6.02.2018 Beşiktaş
TFF'ye bildirildi! İki futbolcu kadro dışı!
TFF'ye bildirildi! İki futbolcu kadro dışı! Süper Lig kulüpleri, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında takımlarında oynayacak futbolcuların isimlerini TFF'ye bildirdi. Beşiktaş; Ukraynalı kaleci Boyko ile Türk asıllı Ermeni futbolcu Aras Özbiliz'e ise kadroda yer vermedi.
5.02.2018 Beşiktaş
Dusko Tosic 24 saat içinde...
Dusko Tosic 24 saat içinde... Beşiktaş'ta Vida, Larin ve Vagner Love transferlerinin ardından gözler gönderilmesi planlanan isimlere çevrildi. Stoke City ve Celtic'in istediği Tosic'le birlikte Aras ve Boyko'nun durumu da bugün netlik kazanacak.
31.01.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Aras Özbiliz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aras özbiliz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.