Açık lise kayıtları ertelendi mi, ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman?
Açık lise kayıtları ertelendi mi, ne zaman bitecek? AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman? Açık lise (AÖL) kayıtları ne zaman bitecek, AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman? Açık öğretim ortaokulu, açık öğretim lisesi, açık öğretim imam hatip lisesi ve mesleki açık öğretim lisesine kayıt olmak veya kayıt yenilemek isteyen öğrencileri ilgilendiren bir karar alındı. Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL başta olmak üzere açık öğretim kurumlarında ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini değiştirdi. Peki, açık lise AÖL kayıtları ne zaman bitecek? AÖL kayıt yenileme son gün ne zaman olacak, AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme tarihi uzatıldı mı?
9.02.2023 Eğitim
Açık öğretim lise kayıt yenileme tarihi 2020 | Açık lise 2. dönem kayıt yenileme işlemi son gün ne zaman?
Açık öğretim lise kayıt yenileme tarihi 2020 | Açık lise 2. dönem kayıt yenileme işlemi son gün ne zaman? Açık lise 2. dönem kayıt yenileme işlemi son gün ne zaman? sorusuna lise eğitimini açıktan tamamlayan öğrenciler tarafından yanıt aranıyor. Açık Öğretim Lisesi'nde (AÖL) kayıt yenileyen veya ilk kayıt yaptıran öğrenciler ders seçim işlemlerine başladı. Geçtiğimiz aylarda başlayan AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için artık son günler. Kayıt süreci devam ederken, AÖL kayıtları için başvuru kılavuzu ve başvuru işlemleri de araştırılmaya başladı İşte, 2019-2020 eğitim yılı AÖL 2. dönemi hakkında ayrıntılar...
18.01.2020 Eğitim
AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak?
AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak? AÖL ilk kayıt işlemleri 3 Eylül'de başladı ve 21 Eylül tarihinde sona erecek. MEB resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular nasıl gerçekleşiyor? 2018 yılı AÖL kayıtları hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
12.09.2018 Gündem