AÖL ek sınav ne zaman? MEB açık lise ek sınav yapılacak mı?
AÖL ek sınav ne zaman? MEB açık lise ek sınav yapılacak mı? MEB AÖL sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, AÖL ek sınavının yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. MEB’in açık lise ile ilgili duyuruları yakından takip edilirken geçen sene olduğu gibi bu yılda da öğrencilerde ek sınav beklentisi var. Gözler AÖL Müdülüğü’nden gelecek açıklamalara çevrildi. Peki, MEB açık lise ek sınav yapılacak mı? AÖL ek sınav ne zaman? İşte detaylar…
16.08.2022 Eğitim
Bakan açıkladı! Açık öğretim kurumları öğrencilerine yeni sınav hakkı!
Bakan açıkladı! Açık öğretim kurumları öğrencilerine yeni sınav hakkı! MEB duyurdu! AÖL öğrencilerine yeni sınav hakkı! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavlarına katılamayan öğrencilere yeni sınav hakkı tanındığını; öğrencilerin kayıtlarını yaptırarak çevrim içi sınava katılabileceğini bildirdi. Peki, AÖL ek sınav ne zaman? AÖL sınav tarihleri!
21.08.2021 Eğitim
AÖL telafi sınavı ne zaman?  AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi!
AÖL telafi sınavı ne zaman? AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi! Açık Öğretim Lisesi ek sınav tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan AÖL 3. dönem sınav sonuçları 12 Temmuz'da açıklanmıştı. Sonuçların ardından MEB AÖL telafi sınavı tarihlerini duyurdu. Açık lisede eğitimlerine devam eden binlerce öğrenci AÖL ek sınav tarihlerini araştırıyor. Peki, AÖL telafi sınavı ne zaman? AÖL ek sınavına kimler girebilir? Açık Lise ek sınav tarihi!
25.07.2021 Eğitim