Hande Doğandemir'in son paylaşımına beğeni yağdı: Ne olmuş sana böyle?
Hande Doğandemir'in son paylaşımına beğeni yağdı: Ne olmuş sana böyle? Annemizi Saklarken dizisinde canlandırdığı Handan karakteriyle dikkat çeken güzel oyuncu Hande Doğandemir, paylaşımlarıyla nefes kesti. Son olarak Instagram hesabından derin göğüs ve göbek dekolteli pozlarını paylaşan Doğandemir, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
28.07.2022 Magazin
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum'
Hande Doğandemir'den Onur Tuna sorusuna kaçamak cevap! 'Çok yorgunum' ‘Annemizi Saklarken' adlı dizide rol alan Hande Doğandemir'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Meslektaşı Onur Tuna ile birlikte olduğu söylenen oyuncunun telefon kılıfındaki fotoğraf detay, aşk iddiaları güçlendirdi. Hande Doğandemir, geçtiğimiz gece kız arkadaşı ile birlikte Kuruçeşme'de görüntülendi.
18.01.2022 Magazin
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı!
Yeşim Ceren Bozoğlu derin yırtmacıyla hayran bıraktı! Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi'nin yer aldığı 'Annemizi Saklarken' dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. İki kıyafet denediği anları sosyal medyadan paylaşan ünlü isim, adeta günden güne eriyor.
25.12.2021 Magazin