Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Anne Baba İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Anne Baba İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam dininde anne ve babaya büyük bir önem verilmektedir. Anne ve baba sevgisinin yanı sıra saygı da çok önem taşımaktadır. Müslümanlar arasında anne ve babaya karşı hoşgörülü ve iyi davranmak gerekmektedir. Çocukların da bu konuda belli başlı yükümlülükleri bulunur. 
29.01.2024 Dini Bilgiler
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlat İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlat İle İlgili Hadisi Şerifleri... Müslümanlıkta evlat çok önemlidir. Evlatlarla ilgili pek çok hadis-i şerif bulunur. Bu hadis-i şeriflerde evladın korunup kollanması gerektiği ifade edilir. Evlatların hayırlıları ve hayırlı evlat olmak için yapılması gerekenler de bu hadislerde anlatılır. 
3.02.2024 Dini Bilgiler
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? Bayram tatili kaç gün sürecek?
Ramazan Bayramı ne zaman kutlanacak? Bayram tatili kaç gün sürecek? Müslüman alemi için önemli bir yere sahip olan Ramazan ayının son günlerine gelindi. Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte Ramazan Bayramı kutlanacak. Bu yıl Ramazan Bayramı’nın birinci günü 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Peki bayram tatili kaç gün sürecek?
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kaldı. Ramazan Bayramı’nın birinci günü 25 Haziran Pazar günü kutlanacak. 27 Haziran Salı günü de bayramın son günü olacak. Yapılan açıklamalara göre Ramazan Bayram'ında İstanbul ve İzmir’de toplu taşıma %50 indirimli olurken, köprü ve otoyollardan geçişler ise ücretsiz olacak.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün olacak?
Ramazan Bayramı’na kaç gün kaldı? Bayram tatili kaç gün olacak? Ramazan Bayramı birinci günü bu yıl 25 Haziran Pazar gününe denk geliyor. Ramazan Bayramı tatilinin ilk gününün hafta sonuna denk gelmesinden dolayı geçmiş yıllarda olduğu gibi uzun bir bayram tatili olmayacak. Ramazan Bayramı 27 Haziran Salı günü sona erecek.
29.09.2021 Gündem
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor?
Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? Bayram ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı’na bir haftadan az bir süre kaldı. Ramazan Bayramı’na daha da yaklaştığımız şu günlerde herkes tarafından bayram tatilinin kaç gün olacağı merak ediliyor. Bayram tatili için Milli Eğitim Bakanlığı hangi açıklamayı yaptı? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak?
29.09.2021 Gündem