Galatasaray'da Andreas Pistiolis dönemi sona erdi
Galatasaray'da Andreas Pistiolis dönemi sona erdi Galatasaray Nef, başantenörlük görevini yürüten Andreas Pistiolis ile yolları ayırmaya karar verdi.
9.05.2023 TBL
Galatasaray Nef'te Andreas Pistiolis fırtınası! Yunan başantrenörden rüya gibi seri: Fenerbahçe detayı...
Galatasaray Nef'te Andreas Pistiolis fırtınası! Yunan başantrenörden rüya gibi seri: Fenerbahçe detayı... Basketbol Süper Lig'de sezona istediği gibi başlayamayan ama Yunan başantrenör Andreas Pistiolis'in gelişiyle adeta rakiplerine şans tanımayan Galatasaray Nef'in son Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'i farklı mağlup etmesi büyük yankı uyandırdı. Final için umutlanan Galatasaray'da başantrenör Andreas Pistiolis'in geleceğiyle gelişme yaşanırken Fenerbahçe detayı ortaya çıktı.
28.05.2022 TBL
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör!
'Bu takımı ben kurmadım' deme Pistiolis’e bak da gör! Ekrem Memnun'dan sonra Yunan çalıştırıcı Andreas Pistiolis'i takımın başına getiren ve son olarak Fenerbahçe Beko'yu deplasmanda deviren Galatasaray'da Domenec Torrent için "İki örnek önümüzde. İki branşta hoca değişikliğine gittik. Birinde sürekli olarak bahane arayan bir teknik adam" yorumları yapılmaya başlandı.
13.04.2022 Galatasaray