Altında Yeni Rekor

Altında Yeni Rekor

Son dakika altında yeni rekor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altında yeni rekor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altında yeni rekor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altında Yeni Rekor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altında yeni rekor gelişmeleri de dahil olmak üzere 960 altında yeni rekor haberi bulunmuştur. Tüm altında yeni rekor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı
Altın son dakika! Gram altında yeni rekor geliyor, alım fırsatı için tarihi açıkladı Altında son günlerdeki yükselişin arkasında öncü merkez bankalarından faiz indirimi beklentisi var. Enflasyonda hedef seviyelere yaklaşılması ABD ve Avrupa merkez bankalarının faiz indirimi beklentisini kuvvetlendirdi. Bu durum altın fiyatına yükseliş olarak yansıdı. İç piyasalarda altının gram/TL fiyatına bakıldığında ise yeni zirve denemeleriyle çıkış trendi sürüyor. Öte yandan ABD'li JP Morgan, ons altın fiyatında rekor için tarih verdi. İşte detaylar...
14.03.2024 Ekonomi
Gram altında yeni rekor! Altında sert yükselişin nedeni belli oldu
Gram altında yeni rekor! Altında sert yükselişin nedeni belli oldu Gram altın ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Cuma günü 2100 lira seviyesinin üzerine çıkan gram altın fiyatı pazartesi günü de sert yükseliş göstererek dikkatleri üzerine çekti. Piyasada iki günde görülen sert hareketin sebebi merak ediliyor. Peki gram altın neden rekor kırıyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Borsa ve gram altında yeni rekor hedefi! Yatırımcıya uzmanlardan 15 gün uyarısı yapıldı
Borsa ve gram altında yeni rekor hedefi! Yatırımcıya uzmanlardan 15 gün uyarısı yapıldı Altın ve borsa ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yeni yılın en gözde yatırım araçları borsa, altın ve mevduat oldu. Geçtiğimiz hafta itibarıyla altın ve borsada yukarı yönlü seyir dikkat çekti. Gram altın 2038 lira seviyesini test ederken, borsa 9400 puanı gördü. Öte yandan yatırımcılara altın ve borsa için yeni rekor uyarısı yapıldı. Peki yeni rekorların ardından borsa ve gram altında hedef seviyeler ne, hangi yatırım aracı daha cazip? İşte detaylar...
26.02.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti
Akaryakıtta çifte indirim! Fiyatlar değişti Akaryakıtta EPDK'nın geçtiğimiz gün duyurduğu indirim pompaya yansıdı. Bu gece itibarıyla benzin 76 kuruş, motorin ise 1 lira 10 kuruş ucuzladı. İstanbul'da benzinin litresi 40 lira 46 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 16 kuruşa düştü. Motorin ise İstanbul'da 42 lira 4 kuruşa, Ankara'da ise 42 lira 8 kuruşa indi.
22.02.2024 Ekonomi
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında!
Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında! Piyasalarda gözler Merkez Bankası'nın şubat ayı faiz kararında. Bugün saat 14.00'te faiz kararı açıklanacak.
22.02.2024 Ekonomi
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nden açıklanan enflasyon ve perakende satışlar verisinin piyasalar üzerindeki etkisi altın fiyatlarını dalgalandırdı. Bir süredir gerileyen altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzman Mehmet Ali Yıldırımtürk, "Merkez Bankası'nın enflasyon raporu ve döviz piyasalarındaki beklentiler ışığında, yıl sonu dolar tahminleri ve altının geleceği ne olacak?" sorusuna cevap verdi.
22.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni rekorun ilk adımı bu hafta geliyor! Uzmanı açıkladı: Gram altın seçim öncesi 2250 TL'yi görebilir!
Altın fiyatlarında yeni rekorun ilk adımı bu hafta geliyor! Uzmanı açıkladı: Gram altın seçim öncesi 2250 TL'yi görebilir! Para piyasalarında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Son gelişmeler Ons Altın fiyatlarında yeni rekorlara neden oldu. Yükselişin devam ettiği gram altında yeni rekor Şubat'ta geliyor. Yeni yıla günler kala yatırımcıya yeni yorumlar peş peşe geldi. Uzmanlar altın fiyatlarında adım adım rekora gidilecek tarihi açıkladı. 2024 yılının ilk çeyreğinde gram altın, çeyrek altın ve ata altın fiyatlarında yükselişin devam edeceği tahmininde bulunuldu. Peki yeni haftada gram, çeyrek, ata, 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar olacak?
24.12.2023 Ekonomi
Altın fiyatları rekora koşacak! Ama öncesinde kritik bir uyarı geldi
Altın fiyatları rekora koşacak! Ama öncesinde kritik bir uyarı geldi Altın fiyatlarında son dakika sürprizi... Gram altında yeni rekor geliyor. Altın fiyatları yatırımcıların merakla beklediği seviyeye ne zaman gelecek? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları artık yeni döneme girdi. Yükselişin devam edeceğiyle ilgili önemli bir tahmin geldi. Altın piyasasının önemli isimlerinden İslam Memiş, gram altın için kritik bir tahminde bulundu. İşte son dakika altın fiyatlarıyla ilgili gelişmeler...
13.12.2023 Ekonomi
Gram altında görülmemiş yükseliş! Altın yatırımcısına çarpıcı uyarı
Gram altında görülmemiş yükseliş! Altın yatırımcısına çarpıcı uyarı Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. İsrail ile Filistin arasında çatışmalar piyasaları etkiledi. Gelişmeler sonrası Ons altında büyük bir sıçrama yaşandı. Ons altındaki ani yükseliş iç piyasada gram altın fiyatlarını da etkiledi. Gram altın 50 liralık bir yükseliş gerçekleşti. Öte yandan uzmanlardan altın fiyatlarıyla ilgili uyarıla peş peşe geldi. Altında yeni rekor için tahmin yapıldı.
10.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatları için tarihi rekor tahmini geldi! Aralık ayı işaret edildi
Altın fiyatları için tarihi rekor tahmini geldi! Aralık ayı işaret edildi Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Kısa bir süre yatay seviyede devam eden altın fiyatları iç ve dış piyasada yeni rekorlara gözünü dikti. Altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk altın fiyatlarıyla ilgili kritik değerlendirmelerde bulunarak yeni rekor için tarih verdi.
12.07.2023 Ekonomi
Altında 3 ay içinde yeni zirve geliyor! Altın için çarpıcı rekor açıklaması
Altında 3 ay içinde yeni zirve geliyor! Altın için çarpıcı rekor açıklaması Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Fiyatlar Fed açıklaması sonrası düşüş eğilimi gösterdi. Böylece Altında yaşanan peş peşe rekorların sonrasında gerileme yaşanmaya başladı. Ancak uzmanlar yatırımcıları uyararakj altın fiyatlarının önümüzdeki günlerde yeni rekorlar kıracağını ifade etti. Altında yeni rekor için tarih veren uzmanlar gram altının ne kadar olacağıyla ilgili açıklama yaptı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Bu fiyattan altın alınır mı? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
15.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcısına kazandıran gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarıyla ilgili son durum açıklandı. Öte yandan piyasa uzmanlarından altın ile ilgili yeri rekor açıklandı. Altında yeni rekor için tarih de verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
9.06.2023 Ekonomi
Altında kritik uyarı geldi! Fırsatı kullanan büyük kazanacak
Altında kritik uyarı geldi! Fırsatı kullanan büyük kazanacak Altın fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Bir süredir dalgalı bir seyir izleyen altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı analiz geldi. Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıya peş peşe uyarılarda bulunarak alım fırsatı ile ilgili tarih verdi. Memiş, "Şubat ayının yarısına kadar beklenen geri çekilme yatırımcı için bir alım fırsatı olarak öne çıkıyor." ifadelerini kullandı.
31.01.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın aylar sonra uçuşa geçti, yeni rekor geliyor
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın aylar sonra uçuşa geçti, yeni rekor geliyor Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Son gelen veriler sonrası altın dur durak bilmiyor. Dün güne 1018 liradan başlayan gram altın ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ons altındaki yükselişe bağlı olarak 1038 liraya kadar çıktı. Böylelikle gram altın son 3 ayın zirvesine ulaşmış oldu. Öte yandan uzmanlardan altın ile ilgili yeni rekor tahmini yapıldı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
11.11.2022 Ekonomi
Altında flaş gelişme! Altında yeni rekor tahmini
Altında flaş gelişme! Altında yeni rekor tahmini ABD Merkez Bankası (Fed) beklendiği üzere politika faizini 75 baz puan daha artırdı. Karar sonrası dalgalanma yaşayan altın fiyatları dibi gördü. Para ve Altın Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcılar için düşen fiyatlarının fırsat olduğunu belirterek, "1000 liranın altındaki her fiyat orta ve uzun vadede alım fırsatı" şeklinde konuştu.
4.11.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik hafta! Gram altında yeni rekor için tarih verildi
Altın fiyatlarında kritik hafta! Gram altında yeni rekor için tarih verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarında yeni bir gelişme yaşandı. Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. FED 2 Kasım Çarşamba günü faiz kararını açıklayacak. Altın fiyatları FED kararı öncesi sert bir yükseliş yaşadı. Finans analisti İslam Memiş, gram altınla ilgili yeni tahminlerde bulundu. Memiş, özellikle gram altın için beklediği yeni zirveyi duyurdu. İşte tüm detaylar...
25.10.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında sürpriz rakam herkesi şaşırttı
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altında sürpriz rakam herkesi şaşırttı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları düşüşe geçti. Geçtiğimiz haftayı rekor yükselişle kapatan altın yeni haftada yatırımcılarını üzdü. Geçtiğimiz hafta 1039 lirayı aşan gram altının fiyatı yeni haftaya ciddi bir düşüş ile başladı. 1005 liraya kadar düşen altının ABD’den gelen tarım dışı istihdam verisi FED üzerindeki baskıyı arttırdı. Uzmanlar altın fiyatlarında dalgalanmaların süreceğine işaret ederken çeyrek, yarım, gram altın fiyatları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 10 Ekim 2022 güncel altın fiyatlarında son durum...
10.10.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Kasım ayında rekora koşacak
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Kasım ayında rekora koşacak Bir süredir düşüş trendinde olan altın fiyatları, yön değiştirerek yükseliş trendine geçti. Piyasa uzmanları son fiyatlar ile ilgili bilgi vererek, "Altın yatırımcısı elindeki altını satmak için acele etmemeli. Altın fiyatlarında yeni rekorlar bekleniyor." şeklinde konuştu. İşte altın yatırımcısının merak ettiği tüm detaylar...
5.10.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 'Altında son fırsat' diyerek tarih verdi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! 'Altında son fırsat' diyerek tarih verdi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe açıklamalar geldi. 20 yıldır yarımcısına kazandıran altında yeni rekor için tarih ve rakam verdi. Uzmanlar son fırsat diyerek gelişmeyi aktardı. Yurt içinde gram altın ons altında gerçekleşen düşüşten etkileniyor. Geçtiğimiz güne 983 liradan başlayan gram altın 986 liraya kadar yükseldikten sonra 985 liradan kapandı. Bugüne 985 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif gerileyerek 983 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 982 lira, en yüksek ise 988 lira seviyeleri test edildi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
20.09.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Altında yeni rekor geliyor, görülmemiş rakam
Altın fiyatlarında flaş gelişme! Altında yeni rekor geliyor, görülmemiş rakam Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişme. Altın fiyatlarında görülmemiş rakam verildi. Altın fiyatları uçuşa geçecek. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
8.09.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında son durum! Finans analisti İslam Memiş tarih vererek uyardı: Gram altında yeni rekor kırılabilir...
Altın fiyatlarında son durum! Finans analisti İslam Memiş tarih vererek uyardı: Gram altında yeni rekor kırılabilir... Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları hafta sonu hafif çaplı gerileme kaydetti. İç piyasadaki gerileme altının onsundaki düşüş ana etken oldu. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? Cumhuriyet altını ve bilezik fiyatlarında son durum nedir? Finans analisti İslam Memiş altın, dolar, euro, borsa ve konut fiyatlarına dair yeni açıklamalar yaptı. İslam Memiş 'Gram altında yeni rekor kırılabilir' diyerek uyardı: Ben düşüncemi paylaşınca yatırımcılar üzülüyorlar ama...
27.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Altında yeni rekor tahmini! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Altında yeni rekor tahmini! Tarih verildi! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakik açıklaması. Altın fiyatlarında görülmemiş rakam. Altında bu rakam ilk kez telaffuz edildi ve tarih verildi. Piyasa uzmanlarından altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe tahminler geldi. Gram altın fiyatlarının önümüzdeki süreçte 1600 lira görebileceği ifade edildi. Öte yandan gram altın yüzde 0,04 azalışla 1.032,25'dan işlem görüyor. Dün en düşük 1.032,29, en yüksek 1.032,97 seviyelerini gören Gram Altın, günü 1.032,97 seviyesinde kapattı. Gram Altın, 15.07.2022 tarihinde 945,75 ile son bir ayın en düşük, 12.08.2022 tarihinde ise 1.036,35 ile son bir ayın en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Dün en düşük 1.783 dolar en yüksek 1.799,31 dolar seviyelerini gören ons altın ise 1.788 dolar seviyelerinden işlem görüyor. İşten gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
12.08.2022 Ekonomi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altında yeni rekor belli oldu! Altın için tarih verildi
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altında yeni rekor belli oldu! Altın için tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti.Altın fiyatlarında geçen hafta sert hareket görüldü. Perşembe günü 1 yılın dibini gören ons altın cuma günü ABD’den gelen kritik gelişme sonrası primlendi. Gram altın ise 990 lirayı aştı. Öte yandan pandeminin ekonomi üzerindeki etkilerini azaltmak için merkez bankaları ultra genişlemeci para politikası uygulamıştı. Ancak bunun bir faturası oldu ve gevşek para politikası uygulamaları enflasyonu körükledi. Altın uzmanları ise gram altın için rekor tahminlerini gücelledi. Altın uzmanları gram altın için tarih verdi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
25.07.2022 Ekonomi
Altında bomba gelişme! Tarih verildi! Yeni rekor geliyor! Büyük rakam! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altında bomba gelişme! Tarih verildi! Yeni rekor geliyor! Büyük rakam! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Düşüş trendinde olan altın fiyatlarıyla ilgili bomba tahmin yapıldı. Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları düşecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı? soruları cevabını buldu. Öte yandan gram altın fiyatı son 5 hafta boyunca kaybettirdi. Haziran ayının ortasında 1040 lira seviyesine kadar yükselen gram altın bu tarihten itibaren düşüşe geçti. 5 haftalık süre içerisinde gram altında değer kaybı yüzde 10’a dayandı. Analistler gram altında 950 lira ve 900 lira aralığını alım fırsatı olarak öne çıkarıyor. Bin liranın üzeri ise potansiyel satım bölgeleri olarak öne çıkıyor. Güne 1709 dolardan başlayan ons altın şu dakikalarda sakin seyrederek 1710 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1705 dolar, en yüksek ise 1711 dolar seviyeleri görüldü. Haftanın ikinci işlem gününe 958 liradan başlayan gram altın şu dakikalarda hafif primli seyrederek 961 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 956 lira, en yüksek ise 962 lira seviyeleri görüldü. Bunun yanında piyasa uzmanlarından altın fiyatlarıyla ilgili bomba tahminler geldi. Gram altında yeni rekor için tarih verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
19.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altında Yeni Rekor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altında yeni rekor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.