Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor
Hafızayı güçlendiriyor, ruh haline iyi geliyor! Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor Altın sütün faydaları nelerdir? Son dönemin popüler içeceği altın süt nasıl yapılır? Zerdeçallı süt olarak da bilinen altın süt, Batı kültüründe popülerlik kazanan bir Hint içeceğidir. Parlak sarı renginde olan bu geleneksel içecek, inek/bitki bazlı sütlerin zerdeçal, tarçın ve zencefil gibi baharatlarla birleştirilmesiyle hazırlanır. Bağışıklık sistemini desteklemekten beyin fonksiyonlarını iyileştirmeye kadar altın sütün birçok sağlık yararı vardır. İşte altın süt tarifi ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler.
30.10.2023 Sağlık
Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor! Şifa deposu altın süt nedir, nasıl yapılır?
Altın sütün faydaları saymakla bitmiyor! Şifa deposu altın süt nedir, nasıl yapılır? Altın sütün faydaları nelerdir? Son dönemin popüler içeceği altın süt nasıl yapılır? Zerdeçallı süt olarak da bilinen altın süt, Batı kültüründe popülerlik kazanan bir Hint içeceğidir. Parlak sarı renginde olan bu geleneksel içecek, inek/bitki bazlı sütlerin zerdeçal, tarçın ve zencefil gibi baharatlarla birleştirilmesiyle hazırlanır. Bağışıklık sistemini desteklemekten beyin fonksiyonlarını iyileştirmeye kadar altın sütün birçok sağlık yararı vardır. İşte altın süt tarifi ve faydaları hakkında bilmeniz gerekenler.
2.09.2022 Yaşam
Altın süt nedir, nasıl yapılır? Altın sütün faydaları nelerdir?
Altın süt nedir, nasıl yapılır? Altın sütün faydaları nelerdir? Pek çok hastalığın çözümü ev yapımı ilaçlarda saklıdır. Bunlardan biri de Altın dür adı verilen zerdeçalla harmanlanmış süttür. Altın süt sadece lezzetli olmakla kalmaz, aynı zamanda grip mevsiminde bağışıklık sisteminizi desteklemek için de kullanılmaktadır.
31.01.2022 Sağlık
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün
Bu besinlerle bağışıklığı güçlendirmek mümkün Diyetisyen Eda Ünal kış aylarında ve korona virüs döneminde hastalıklara karşı hangi besinlerin tüketilmesi gerektiğini anlatarak, 'Altın Süt' tarifi verdi.
4.01.2021 Sağlık