Altın Fiyatları Tepetaklak

Altın Fiyatları Tepetaklak

Son dakika altın fiyatları tepetaklak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan altın fiyatları tepetaklak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını altın fiyatları tepetaklak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Fiyatları Tepetaklak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın fiyatları tepetaklak gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 altın fiyatları tepetaklak haberi bulunmuştur. Tüm altın fiyatları tepetaklak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatları tepetaklak! Uzman isim 'alım fırsatı' dedi ve zirveyi açıkladı
Altın fiyatları tepetaklak! Uzman isim 'alım fırsatı' dedi ve zirveyi açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları salı günü görülen sert düşüşün ardından toparlanma gösterdi. Ons altın 2 bin doları aştı, gram altın ise 2 bin liranın altında seyrediyor. Peki altında sert hareketlerin nedeni ne? İşte detaylar...
17.02.2024 Ekonomi
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın merkez üssünü Kayseri'nin Yahyalı ilçesi olarak açıkladığı deprem, saat 09.05'te meydana geldi. Yerin 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2024 Gündem
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yatırımcıya büyük kazanç için son uyarı
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yatırımcıya büyük kazanç için son uyarı Altın fiyatları yönünü yukarı çevirerek yükselişini güçlendirdi. Jeopolitik risklerin artması ve ABD'den gelen verilerle ons altın rüzgarı arkasına aldı. Buradan destek bulan altın gram fiyatı 2000 TL psikolojik direncine yöneldi. Altın son bir haftada yüzde 2,17 kazandırmasıyla yatırımcısı piyasayı yakın takibe aldı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için alım fırsatı seviyelerini açıklayarak tarih verdi.
18.01.2024 Ekonomi
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yeni yıl için yeni rekor uyarısı geldi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Yeni yıl için yeni rekor uyarısı geldi Küresel borsalardaki dalgalanmalar ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, gram altın fiyatları yeni bir zirve yaparak rekor seviyelere ulaştı. Amerikan Merkez Bankası'nın faiz politikaları ve dolar/TL kuru, altın piyasasındaki bu yeni hareketliliğin ana sebepleri arasında yer aldı. Daha sonra altın fiyatlarında büyük bir düşüş gerçekleşti. Öte yandan altın piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, yatırımcıya uyarılarda bulunarak yeni rekor için fiyat verdi.
2.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında büyük baskı! Gram altında kimse bunu beklemiyordu, tepetaklak oldu
Altın fiyatlarında büyük baskı! Gram altında kimse bunu beklemiyordu, tepetaklak oldu Altın fiyatlarıyla ilgili bomba gelişme yaşandı. Altın fiyatlarında büyük baskı yaşanıyor. Gram altında kimsenin beklemediği senaryo gerçekleşti. Altın fiyatları son haftalarda gördüğü rekor seviyelerden düşüşe geçti. Ons altın 2 bin dolardan gerilerken, gram altın fiyatı 1830 lira seviyesini gördükten sonra yönünü aşağı çevirdi. Peki piyasadaki sert hareketlerin sebebi ne? Gram altında yön ne olur? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
9.11.2023 Ekonomi
Altın tepetaklak oldu! Yeni rekor için tarih verildi
Altın tepetaklak oldu! Yeni rekor için tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Ons altında düşüş üst üste 9’uncu güne taşındı. ABD Merkez Bankası’nın ilave sıkılaşmaya gideceği beklentileri piyasalarda fiyatlamaları etkiliyor. Öte yandan bugün yatırımcıların gözü kulağı kritik gelişmede olacak. Bunun yanında uzman isimlerden altın fiyatlarıyla ilgili yeni rekor tarihi verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
6.10.2023 Ekonomi
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı!
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı! 2 liraya alıcı bulamayan mayer limonları ağaçta kaldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, mayer limonda erkenci ve boylu olan ürünlerin ilk etapta ortalama 4 ile 5 TL arasında satıldığını fakat şu anda 2 liraya alıcı bulunamadığını söyledi.
28.09.2023 Ekonomi
İstanbul'da silahla vurulmuş şahin bulundu! Şok olay
İstanbul'da silahla vurulmuş şahin bulundu! Şok olay İstanbul Arnavutköy’de silahla vurularak kanadı yaralanmış bir şahin çayırlık alanda hareketsiz şekilde bulundu. Şahin bir giyim mağazası çalışanları tarafından muhafaza altına alındı. Belgeseller dışında gerçek hayatta şahin gören şahıslar şahinin güvenli bir alana alınmasını talep etti.
28.09.2023 Yaşam
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Düşüşe geçen gram altın için rekor tahmini geldi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Düşüşe geçen gram altın için rekor tahmini geldi Altın fiyatları ons altının etkisiyle birlikte tepetaklak oldu. Popüler yatırım araçlarından birisi olan altın, son haftalarda durgunluk yaşıyor. Ons altın bugün 1874 dolarla güne başladı. Gram altın ise 1650 lira seviyelerinde seyrediyor. Öte yandan uzmanlardan altın fiyatları için dikkat çeken rekor açıklaması geldi. Gram altının geleceği için tarih açıklandı. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı
Trafik magandası bu kez psikiyatristin yoluna çıktı! Her şeyi sosyal medyadan paylaştı Arnavutköy'de otomobiliyle giden psikiyatrist, trafikte başka bir sürücü tarafından otomobille sıkıştırıldığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. 
5.09.2023 Yaşam
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Otobüs şoförü, kalp krizi geçiren yolcuyu hastaneye yetiştirdi Gaziantep'te özel halk otobüsü şoförü Erdal Balta (35), aracında kalp krizi geçiren Burak Şimşek'i (33) güzergahından çıkarak, hastaneye yetiştirdi.
5.09.2023 Yaşam
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Dalgalı seyir sürüyor
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Dalgalı seyir sürüyor Altın fiyatları tepetaklak oldu. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatlarında dalgalı seyir sürüyor. Geçen hafta ABD’den gelen ekonomik verilerle birlikte yükseliş gösteren altın fiyatları yeni haftada daha sakin bir seyir izliyor. Peki piyasada son durum ne? İşte detaylar...
5.09.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika sürprizi! Altın tepetaklak oldu, uyarılar peş peşe geldi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika sürprizi! Altın tepetaklak oldu, uyarılar peş peşe geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tepe taklak oldu. Gram altın ve ons altın son 5 ayın en düşük seviyesine çekildi. Uzmanlardan ise altın fiyatlarıyla ilgili peş peşe uyarılar geldi. Peki altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Bu fiyattan altın alınır mı? Altında yeni rekorlar gelecek mi? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
17.08.2023 Ekonomi
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’
Emekli hakimin yıllardır sakladığı sır! ‘Onlar benim için çok özel’ Kocaeli'de yaşayan emekli hakim Yaşar Bedir'in, her biri birbirinden değerli altın uçlu dolma kalem koleksiyonu bulunuyor. İmzasını bile sır gibi sakladığı mürekkep ile atan Yaşar Bedir'in, koleksiyonunda yer alan isme ithafen yapılmış özel dolma kalemler ise adeta göz kamaştırıyor.
3.08.2023 Yaşam
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK tarafından açıklanan verilere göre enflasyon temmuz ayında yüzde 9,49 artış göstererek yıllık bazda yüzde 47,83 oldu
3.08.2023 Ekonomi
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
Altın fiyatlarında son dakika! Bir rekor daha İslam Memiş'ten yeni tahmin, işte gram altın, çeyrek altında son durum
Altın fiyatlarında son dakika! Bir rekor daha İslam Memiş'ten yeni tahmin, işte gram altın, çeyrek altında son durum Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları yatırımcıyı ters köşe yaptı. Üstü üste rekorlar kıran altın fiyatları piyasalardan gelen veriler doğrultusunda düşüşe geçti. Öte yandan uzmanlardan altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken uyarılar geldi. Uzman isimler 1880 lira seviyesini işaret ederek tarih verdi. Peki altın fiyatları daha düşecek mi?, bu fiyattan altın alınır mı?, altın rekor seviye neresi? İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
3.08.2023 Ekonomi
Taksici esnafı ÖTV müjdesini sevinçle karşıladı
Taksici esnafı ÖTV müjdesini sevinçle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da yaptığı konuşmada, ticari taşımacılık yapan esnaftan aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV alınmayacağı müjdesi esnaflar tarafından sevinçle karşılandı. AK Parti İzmir Milletvekili adaylarının ziyaretinde konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, "Bugün bizim bayramımız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Altında görülmemiş gelişme! Altın fiyatları tepetaklak oldu, yeni yön belli oldu
Altında görülmemiş gelişme! Altın fiyatları tepetaklak oldu, yeni yön belli oldu Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz hafta düşüş gösteren altın fiyatları yeni haftada yönünü yukarı çevirdi. Ons altın 2 bin dolar olan kritik eşiğe yöneldi. Geçtiğimiz haftaya 2002 dolardan başlayan ons altın cuma günü 1971 dolara kadar geriledi. Dip seviyeyi gördükten sonra toparlanma gösteren ons altın haftayı 1983 dolardan kapattı. Haftalık bazda fiyat hareketine bakıldığında ons altın yüzde 1 oranında değer kaybetti. Yurt içinde ise geçtiğimiz hafta gram altının fiyatı ons altına paralel hareket etti. Geçen haftaya 1247 liradan başlayan gram altın cuma günü 1229 liraya kadar geriledikten sonra 1237 liradan kapandı. Haftalık bazda gram altın yatırımcısına yüzde 0.8 oranında kaybettirdi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yeni rekor açıklaması geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ile ilgili tüm detaylar...
25.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında tufan başlıyor! Altın için son fırsat diyerek duyurdu
Altın fiyatlarında tufan başlıyor! Altın için son fırsat diyerek duyurdu Altın fiyatları son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tepetaklak oldu. Uzman isim altın için son fırsat diyerek altın yatırımcısına uyarılarda bulundu. Ons Altın güne 1968 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1951 dolar, en yüksek de 1970 dolar seviyesi görüldü. Şu sıralar ons altın 1951 dolardan alıcı buluyor. Gram Altın da ons altındaki düşüşten olumsuz etkilendi. Gram altın güne 1214 liradan başladı. Gün içinde en düşük 1203 lira, en yüksek de 1217 lira seviyesini gördü. Şu sıralar 1204 liradan işlem görüyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
3.04.2023 Ekonomi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altında çok konuşulacak rekor tarihi
Altın fiyatları tepetaklak oldu! Altında çok konuşulacak rekor tarihi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Altın fiyatları tepetaklak oldu. Altında dalgalı seyir sürüyor. Gram altın fiyatı rekorlarla dolu bir haftayı geride bıraktı. Bu gelişme sonrası Kapalıçarşı’da en çok altın gram fiyatı, çeyrek, Cumhuriyet altını ile 22 ayar bileziğin gram fiyatı merak edilirken yeni haftanın ilk gününde ekranlar kırmızıyı gösterdi. Yeni haftaya hafif düşüş ile başlayan altın fiyatları için ‘düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusu merak edilirken ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş’ten gram altın tahmini geldi.
29.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatlarında iflas hareketi, uçuşa geçti
Altın fiyatlarında son dakika! Altın fiyatlarında iflas hareketi, uçuşa geçti Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altında iflas hareketi başladı. Altın fiyatları tepetaklak oldu. Hafta içinde ons altın 1937 doları görerek, gram altın ise 1183 lirayı test ederek 1.5 ayın zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise 1932 dolardan işlem görüyor. Ons altında gün içerisinde en düşük 1918 dolar, en yüksek ise 1932 dolar seviyeleri görüldü. Haftanın son gününde gram altın da 1179 liradan işlem görüyor. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili uzmanlardan peş peşe uyarılar geldi. Peki çeyrek altın, yarım altın, gram altın, tam altın ne kadar oldu? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
17.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Fiyatları Tepetaklak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın fiyatları tepetaklak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.